1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19198
22.12.15 11:51

@kratjana Já si taky myslím, že je to pozdě.. Teoreticky ten folík mohl být fakt malý, ale nevím jestli to jde vidět takhle už týden dopředu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
22.12.15 11:59

@Kikuška90 půjdu za nío den ddřív a hotovo. V úterýmmusím stejně do práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
22.12.15 12:02

Jsem tak smutná a zároveň nevím co si o tom myslet. RŘekla jsem ji že do simulovaného jít nechcem. Nabízela mi ho zase. Ani se mi nechce vařit ;( uklízet, nic… Ani balit dárky. Fakt jsem smutna… Ach jo. Boji. Se aby to neuteklo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
22.12.15 12:05

@kratjana Třeba to fakt vyjde, přece jen to nedělá poprvé, tak ví proč si Tě pozvala za týden :palec:… Já mám s tím stimulovaným takový lepší pocit, prostě, že pro to něco dělám, že ty léky a hormony tomu embryjku pomůžou k uchycení. A navíc si říkám, že je spousta ženských, který nemají ovulaci a jim nic jiného než stimulace nezbývá a taky mají děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
22.12.15 12:12

A jak je to s hormonama co se vylučujíbběhem ovulky když je stimulovany cyklus?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
22.12.15 12:14
@kratjana píše:
A jak je to s hormonama co se vylučujíbběhem ovulky když je stimulovany cyklus?

Pokud vím, ta ty náplasti brání ovulaci, takže ovulace neproběhne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
22.12.15 12:25

@Kikuška90 no právě a ovulace přináší nejake hormony ddůležité pro ten plod přeci. Jaký je tam tedy rozdíl mezi názvem a stimulaci? Pročse uuvádí ženativ je llepší o nějaké procento?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
22.12.15 12:26
@kratjana píše:
@Kikuška90 no právě a ovulace přináší nejake hormony ddůležité pro ten plod přeci. Jaký je tam tedy rozdíl mezi názvem a stimulaci? Pročse uuvádí ženativ je llepší o nějaké procento?

Jooo tak to netuším. :think: U mě je to zatím 50 na 50, jednou nativ, jednou stimulace - výsledek 0 :? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
22.12.15 12:41

Hele a co když to moje krvácení týden před menses je ovulace? Budu si dělat každý den testy ovulacni tak jsem zvědavá. Ale co když mi vyjdou tučně čárky na víkend. To zn že bych měla ovulaci třeba v den kontroly :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
22.12.15 12:42

@kratjana Týden před MS ovulace? Není to pozdě? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
22.12.15 12:58

@Kikuška90 ja vím. To mě jen tak napadlo jako odůvodnění proč krvacim týden před. Dr si taky říkala že třeba budu mít zase delší cyklus. Teď jsem to měla o osm dn ppzdeji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
22.12.15 13:02

@kratjana
Jani já být tebou jednoznačně jdu do repromedy a na celou doktorku kašlu..
sliznice 6mm se mi nezdá nijak hrozná..za pár dnů může mít krásných 8-10mm a být ideální na Ket..A vůbec by my to nebylo blbé jít do repromedy..
nativ se uvádí úspěšnější z důvodu jako by to bylo přirozené početí..prostě bez léků a stimulace..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
22.12.15 13:24

@oskárek59 a co si myslis o tom žesi mmě zve až za týden, to budu 21.DC Ja nnevím kolik mělo to vajicko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
22.12.15 13:31

@kratjana
No nativ KET se dělá cca 18.-19.den tak se mi to zdá docela pozdě..
i z důvodu, že pokud si máš píchat Ovitrelle tak ten se píchá na ovulaci a 5.dnů před vložením embryjka..
Sice je to doktorka tak by měla vědět co dělá ale zdá se mi to celé nějaké divné.. :nevim: :nevim:
nechápu proč tě neobjednala do té Repromedy na kontrolu mezi svátky když ona neordinuje
chápu, že máš dlouhé cykly ale já bych chtěla mít prostě jistotu kolik má moje sliznice i vajíčko a proto bych klidně mezi svátky šla do Repromedy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
22.12.15 13:44

@oskárek59 divný i kdybys prohlídka k tomu že mám delší cyklus? Poslala jsem mail do repromedy. I do heliosu. Jsem zvědavá co si o tom myslej. Jen doufám že z repromedy se té mě lekarce nezminej že to resim i s nima.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.