Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky ja se tak bojím jít k té doktorce. Sedím v obyvaku na ssedačce a cumim do blba. Místo toho ab, ch se chystala ;( ![]()
@kratjana
Jani nestresuj…držím palce, pak dej vědět jak jsi dopadla ![]()
@kratjana To chce klííííd
Pořád máš šanci, kdyby to nedopadlo, že je moc brzy a půjdeš ještě na jeden UTZ ![]()
Takže nic
ovulace by tam nějaká prý byla ale zase není sliznice. No ja se na to mohu… Co teď. Mám prý přijít za týdenale to uuž budu 21.DC. No nevím.
@kratjana Já to takhle měla minule taky, na té druhé kontrole byla už ovulace vidět (jeden velký folík nalevo), ale sliznice byla na hranici, tak mi dali prášky na sliznici a bylo. Škoda, že nejezdíš do Repro..
@kratjana píše:
Jenze to budu už 21.DC. To se mi zda moc. Tobě ne?
Mě taky, pokud tam viděla ovulaci, tak za týden si myslím, že bude už po ní. V Repro po kontrole píchají ovitrelle aby ovulace proběhla a týden od kontroly je KET. Moc nechápu proč tě objednala za týden ![]()
@Kikuška90 kvůli té sliznici. Ale mmyslím si že zas může utéct ta ovulace-.
@kratjana píše:
@Kikuška90 kvůli té sliznici. Ale mmyslím si že zas může utéct ta ovulace-.
No tak uvidíš, nevím, v Repro to dělají jinak.. třeba to nakonec ještě vyjde. ![]()
Ke možný že to vajicko bylo malý. Neřekla mi kolik má. Říkalajen zže z to by mohla být ovulace ale sliznice že má jen 6mm. Že by měla mít aspoň 8mm. Přijde mi to strašněppozdě. Když si to spocitas tak to budu 21.DC když by mi rekla- OK transfer bude, tak by byl v podstatě v době kdy očekávám menses- kdZ je po TEC 30dbech jak má být když nemám zpoždění. mmyslí si že když jsem měla zpoždění tak že třebabude posunuta i ovulace.. No kkaždopádně se bojím toho že když by řekla že transfer bude že stejně nevyjde.
@Kikuška90 a jak to dělajív repro. O a s nimi spolupracuje, mmái ccertifikát od nich.
Nechce se mi nic dělat jsem z toho na nervy, fakt. Si ani neuziju vánoce.
@kratjana Pozvou si Tě jednou a když je malá sliznice nebo není ještě vajíčko, tak tě pozvou znova za 2-3 dny. A tam se rozhodně. Mě příjde týden jako dost dlouhá doba, já měla včera sliznici 8mm a bylo to v pořádku, Tokareva říkala, že přesně takhle by to mělo být. Takže tvých 6mm mi nepříjde extra málo. Ale ty máš za sebou už 2 nativy, ne? A když Ti řekla naposled že transfer bude, tak za jak dlouho byl od kontroly? Třeba Ti další úterý řekne, že to je dobrý a transfer bude ještě ten týden. Ta ovulace musí proběhnout zhruba 5 dní před transferem. Proto v Repro píchají ovitrelle aby měli jistotu kdy se vajíčko spustí.
@Kikuška90 ja to s tím pichanim chápu. Vím že se to Pícha proto aby se vědělo kdy zavést embryo. Jen jsem právě neslyšela ještě o nikom kdo by šel na kontrolu tak pozdě ;( přemýšlí. Jestli nezavolat do repromedy a nezajet na kontrolu ještě třeba 25.tam. Ale je mi to blbý kvůli mě doktorce. Co když se ji zmíní ;( jak by se pak na mě dívala. měl jsem poslední nativ před rokem a mám pocit že vždy po kontrole jsem začala brát utrogestanem a za tři dny píchání a pátý den ket. Tak nějak. Si právě říkám že když mi řekne že let bude tak podle mých počtu by to bylo až 29.DC. To je podle mě pozdě.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.