1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19198
16.12.15 10:03
@montty píše:
@adrusenkaaa Vyšetřovali 5 embryí a KET bude 25.-28..12.Uvidime, v pátek jedu na utz, tak nam řeknou vic

Tak to budeš mít KET jen o pár dní dřív než já :dance: :dance:… a 4 embryjka z 5 je luxus :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
16.12.15 10:04
@adrusenkaaa píše:
@Kikuška90 trosku me to mrzi.budu to mit platne az od 1. zari. Doufam ze uz to nebudeme potrebovat!

Je škoda, že vám to neřekli hned po prvním IVF. :nevim:… Ale nevadí, stačí jeden bojovníček :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
16.12.15 10:08

@Kikuška90 a kolik to stoji v ceniku je 55 tisic. a by bylo i v pripade kdyby vysetrovali jenom tri embrya? myslis ze by neslo se na pojistovne domluvit s urednici?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
16.12.15 10:15

@adrusenkaaa Myslím, že nešlo. Řekla bych, že těch 55 tisíc je cena do 8 embryí (beru to podle toho, že pojišťovna proplácí právě max. 8 embryí, za víc si musíš připlácet). Nám o tom říkali už před první IVF, ale to jsme dali bez toho a pak si hned měnili pojišťovnu. Hele ale jsou centra, kde to nedělají skoro vůbec :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
16.12.15 10:18

@Kikuška90 jj to vim, rekla bych ze to skoro nikde v centrech nedelaji.co jsem potkala zname a maji deti z ivf tak o tom vubec nevedeli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
16.12.15 10:19
@adrusenkaaa píše:
@Kikuška90 jj to vim, rekla bych ze to skoro nikde v centrech nedelaji.co jsem potkala zname a maji deti z ivf tak o tom vubec nevedeli.

A jak vidíš tak ty to není 100% záruka toho, že to vyjde. Já Ti hlavně přeju, aby jste měli více embryjek, vím jaké to je celé to postoupit a mít na konci jen jednu jedinou šanci :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
16.12.15 10:33

@montty
Luxusní výsledek! A holčičky, to je paráda! :srdce: Gratuluji a přeji mnoho štěstí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
16.12.15 10:34

@Kikuška90 vis ja se na to tesila.ale tedka jak jsem dostala ty papiry mam strach.vsak to sama znas.budu se modlit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
16.12.15 10:39
@adrusenkaaa píše:
@Kikuška90 vis ja se na to tesila.ale tedka jak jsem dostala ty papiry mam strach.vsak to sama znas.budu se modlit.

Já tě chápu :hug: :hug: Člověk se na 50% těší a na 50% má strach, že to zase nevyjde :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
16.12.15 10:45

@missy-m
Jejdaaaaa, chlapeček. :srdce: Tak teď ostatní holčičky, jo? Ať se maj ti naši šulínci s kým oženit! ;) Gratuluji! :kytka: A pod stromeček něco krásného modrého pro camprdlíka. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
16.12.15 10:51

@Kikuška90
Tak do Paříže jedině ve třech! ;) :palec:
Já už vidím, jak se teď tady valí další vlna: novoroční miminka. :srdce: A pěkně holčičky pro ty naše chlapíky. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
16.12.15 10:54
@Lalunta píše:
@Kikuška90
Tak do Paříže jedině ve třech! ;) :palec:
Já už vidím, jak se teď tady valí další vlna: novoroční miminka. :srdce: A pěkně holčičky pro ty naše chlapíky. :mrgreen:

Rozkaz šéfe :pankac: Za cca 14 dní si jdeme pro ni :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
16.12.15 10:58

@adrusenkaaa
A co si to nechat vyšetřit po jednom? To nejde? Zkus se zeptat. Vyšetření PGS jednoho embrya stojí stejně jako samotný KET a v případě, že by bylo embryo špatné, ušetříš svoji psychiku. A ještě si vzpomínám, že nám říkali, že pokud budeme mít nad 8, které hradí pojišťovna, nabídli nám nějaké jiné vyšetření, embryo za 1.500,– Ale už nevím, jak tomu říkali. Protože jsme měli nakonec k PGS 7, nepotřebovali jsme to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
16.12.15 10:59
@Kikuška90 píše:
Rozkaz šéfe :pankac: Za cca 14 dní si jdeme pro ni :dance: :dance:

Tak se mi to líbí! :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
16.12.15 11:02
@Lalunta píše:
@adrusenkaaa
A co si to nechat vyšetřit po jednom? To nejde? Zkus se zeptat. Vyšetření PGS jednoho embrya stojí stejně jako samotný KET a v případě, že by bylo embryo špatné, ušetříš svoji psychiku. A ještě si vzpomínám, že nám říkali, že pokud budeme mít nad 8, které hradí pojišťovna, nabídli nám nějaké jiné vyšetření, embryo za 1.500,– Ale už nevím, jak tomu říkali. Protože jsme měli nakonec k PGS 7, nepotřebovali jsme to.

8o 8o 8o To mi ani neříkej… Mě se embryoložka akorát ptala, jestli chceme vyšetřit ještě nějaké nad 8, ale že si to zaplatíme sami a vyšetření toho jednoho je 7500,–.. nic o dalších vyšetření neříkala :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.