1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3113
10.12.15 16:42

@kratjana drzim palecky at to dobre dopadne.jj uz jsem si to precetla, ze jsou jenom 3 kliniky s reproducni imunologii.jsem docela nastvana, ze to klinika nechtela hned pri prvnom ivf ze to neni soucasti vysetreni!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
10.12.15 20:28

Ahoj holky, sice moc nepřispívám, ale pozoruji vás ;). Budu Vám moc držet palce na prosinec, aby to vyšlo. A samozřejmě i všem ostatním. Je to boj, ale výsledek určitě bude stát za to :pankac:.

My včera absolvovali vyšetření v Brně na Veveří. Miminko je v pořádku (tedy dle tohoto vyšetření) a krásně roste. I nevolnosti se trošku uklidnili, takže jsem opravdu ráda. Ty tři problitý měsíce stály opravdu za to… však už se mi kulatí pupek a přitom mám o 2kg méně než před otěhotněním. Ale já nejsem žádná vychrtlina, takže u mě to je asi i plus. Jsem teď na konci 14tt a doufám, že si konečně začnu užívat klidného a krásného těhotenství. Posílám fotečku našeho červíčka a holky Vám držím všechny palce co mám, a to fakt upřímně :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
10.12.15 20:39

@Peťka26 paani, to je krasna fotecka. preji stesticko at do konce tehu je vsechno v poradku a ty si muzes naplno uzivat svojeho stesti. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1019
10.12.15 21:39
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
10.12.15 22:11

@Peťka26 bože to letí. Gratuluji :-*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.12.15 07:33

@Peťka26 tak to je nadhera :). Ja tam jdu 6.1. tak uz se moc tesim az kulisky uvidim. I mam teda strach aby bylo vsechno v poradku. Drzim palecky at ti to tak pekne ubiha a at si tehu pekne uzivas az do konce :):):);-). My jsme dnes devaty tyden a vcera jsem byla poprve u sve doktorky. Jj vcelku to frci :):)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
11.12.15 08:27

Děkuju :*. Opravdu to letí strašně… Doufám, že se brzo pochlubíte taky svýma fotečkama… ať už pozitivních testíků nebo mimč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
11.12.15 10:31

Holky jsem tady z toho všeho znechucená! Včera jsem byla na kontrole u gynekologa, který mi dělal laparoskopii, na které jsem byla 3. listopadu.Dal mi najevo, že je čas to ukončit tu nemecenskou, tak jsem mu řekla, že určitě nechci ukončit a že si ji chci rovnou spojit s ivf, že pracuji v továrně, kde jsou chemické vypary, noční směny, prostě náročná práce pro ženu. A on mi řekl, že na ivf, se neschopenka nedává! až prostě budu těhotná, že není problém. A že mám teda přijít ke konci měsice a ukončíme to. Chápete to? Tak ja chci být v klidu v práci je to prostě děs. Uplně cítím jak všechny stresy jsou pryč, když nechodím do práce. A já mám jít do práce třeba na dva tydny zbytečně? A ještě mi zapoměl říct, že mám nárok i na lázně to opoměl! Tak proč bych měla jit tak brzy do práce? Zkusím ještě toho gynekologa co mě stimuloval na ivf, minule s tím neměl problém. Tedka mě to rozhodilo a mám stresy. Holky co jste byly na laparoskopii, za jak dlouho jste šly do prace? Nevíte, zda se dá pokračovat v nemocenské od jiného doktora?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
11.12.15 13:28

@adrusenkaaa
ahoj Adri tak já marodila po laparce cca 3.měsíce ale neschopenku jsem měla od obvoďáka..můj je zlatý :potlesk:
i když můj gynekolog je taky fajn a špička ve svém oboru vím, že by mě tak dlouho marodit nenechal protože po laparce je doporučená doba léčení(pokud nejsou komplikace) max. 4.týdny..to my bylo řečeno v nemocnici.
I když já ten 2.měsíc marodění už podstupovala IVF.. a že se ti nezmínil o lázních se nediv..oni to nemají ve svém pracovním popisu :lol:..takové věci si musíš hlídat sama..mě kdyby to nepozjišťovala sestřina kamarádka taky o nich nevím a nikam bych nejela..a být tebou pokud máš fajn obvoďáka zkusila bych neschopenku od něj..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
11.12.15 14:18

@oskárek59 no právě, že obvodák není moc ochotný. Ale zkusím to asi uhrát na záda. Nic jiného mi nezbyde. Takže hned po laparoskopii si měla neschopenku od obvodaka? Bojím se aby z toho něco pak nebylo, že mám prvně neschopenku od genkologa a pak od obvodaka.Aby se v práci nevidili.Tak jsem byla v klidu a tedka zase tohle!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
11.12.15 17:16

@adrusenkaaa
Já jsem se hned jak jsem se dozvěděla že musím na operaci domluvila s obvodním že mi napíše neschopenku..neměl nic proti a já věděla že mě nechá doma klidně i v době podstupování IVF..být tebou tak to u obvoďáka zkusím a klidně mu vysvětlím svou situaci..myslím že v práci jim může být jedno od koho budeš mít neschopenku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
11.12.15 19:47

@adrusenkaaa beru rozhodl e se dá pokračovat u jiného dr. Ja to tak měla před rokem. Narodila jsem dva týdny se zadama a pak pí dr dal papíry pro moji dr. gyndarkou. nou problém. Doktor je fakt kok. t!!! Chápu té. ale nestresuj prosím :-*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1019
11.12.15 21:03

@adrusenkaaa mně převáděli neschopenku z Repromedy k mojí gyndařce. Mělo by to jít i z gyndy na obvoďáka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
11.12.15 21:12

@kratjana Jani prosim te a to jde jako ze budu pokracovat u nemocenske.tim myslim ze vezmu nemocenskou nic se rusit nebude a budu pokracovat.nebo se ukonci nemocenska u jednoho doktora a pak vystavi hned nova? tim i prvni 3 dny neplacene atd.to myslim ze proste vezmu nemocenskou a pokracuju dal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
11.12.15 21:13

@montty @oskárek59 holky moc dekuji za odpovedi. :hug: je super mit tady takovou oporu.Jste vsechny super dusicky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.