Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kratjana píše:
Se úplně bojím ze ovulace nebude. Ale to přece už nemůže býtmmozny. Abych měla takovou smůlu.![]()
Tomu já jsem se chtěla vyhnout právě
… Ty máš za sebou 3 KETy a 2× nativ a jednou stimulace??
@kratjana píše:
@Kikuška90 estrapatch
Jsem 1 DC od pátku a v pátek jsem dostala náplasti, ale nalepila jsem je až jsem se dostala domů, takže někdy v 7 večer. A na KO jdu hned 10 DC, říkala ať se objednám 10-12 DC, tak jsem to hlásila na recepci a nabídla mi hned ten 10 DC, tak uvidíme ![]()
Pořad jsem v 1.IVF cyklu- 2× nativní ket a jeden stimulovany.
@kratjana píše:
Pořad jsem v 1.IVF cyklu- 2× nativní ket a jeden stimulovany.
Ju ju, tak jsem to myslela
Držím palce, ať se ovulace kouká dostavit
![]()
@irci2
Toto jsem skoro zažila taky. Mám tu cestu do dělohy trochu klikatou. Mě se tam teda nakonec dostali, ale embryo se pak stejně nechytlo. Během dalšího odběru vajíček mi to tam trochu prošťouchli a další transfer už proběhl v pohodě a nyní čekáme chlapečka. Tak moc přeji, aby na vás čekal taky šťastný konec!
Nevím, jakou má vliv na kvalitu embrya další rozmraz, ale bylo mi tenkrát naznačeno, že nijak výraznou. Hodně štěstí!!! Pak určitě napiš! ![]()
@Kikuška90
To je potřeba, dělat všechno, dokud to jde. Já už skoro nic nemůžu a nechci se rouhat, ale štve mě to. A když umeju okno, tak si pak od všech vyslechnu, jak to nesmím…
Moc Ti fandím, aji @kratjana. Teď už to musí vyjít holky!!!
A jak pak budete rády kynout! ![]()
@Lalunta Děkuji Ti mooc, jsi zlatá
Takové nadšení jako před prvním KETem ale rozhodně nemám. Těším se a moc si přeji aby to vyšlo, ale v tom září jsem byla natěšená jak blázen a nepřipouštěla si, že by to nevyšlo. Ted jsem už realistická a upínám se na to, že v únoru jedeme do Paříže a já se tam těším už 10 let - od té doby kdy jsem tam byla naposledy. Tak uvidíme, jestli pojedeme ve třech ![]()
Tak on to bude kluk
Po dnešním ultrazvuku o tom není nejmenších pochybností.
@pajinkapajinka @Kikuška90
Holky, díky. Já to ještě nějak nevstřebala. Já, nevím proč, měla dojem, že to bude holka. A on to bude chlapeček. Neskutečný.
@missy-m tak vstřebávej maminko vstřebávej a šup výbavičku do modra
![]()
Děkuji. Musím věřit, že je to bojovníček. Pak se určitě ozvu ![]()
@irci2 ozvi se. drzim palecky, uvidis, ze vsechno dobre dopadne. drzim palecky. ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.