1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19198
8.12.15 06:16
@Netaneta píše:
@Kikuška90 teď se na to dívám, já měla stimulovaný KET, 3.8. jsem to dostala a nalepila první náplasti a 18.8. byl KET.

Děkuji za info :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
8.12.15 11:45

Adrianko prosím tě jak je to s tou macou? Zlepšil se spermio? A kde to koupim? Kolik stoji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
8.12.15 20:55

@kratjana ahoj, podle mě to moc nepomohlo ta maca. :roll: ale višjak to je, na každého sedne něco jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
8.12.15 20:57
@adrusenkaaa píše:
@kratjana ahoj, podle mě to moc nepomohlo ta maca. :roll: ale višjak to je, na každého sedne něco jiného.

Já se přidávám, nám MACA nepomohla vůbec. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
8.12.15 21:05

Toz jsme utreceny případ ;-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
9.12.15 08:37

@kratjana A neuvažovala jsi o lázních před KETem? Někdy je to zázrak, tělo se zregeneruje, psychicky si člověk dost odpočine a pak to jde samo :-) Jeden případ v okolí mám. Myslím, že absolvovali celkem celé 3 cykly IVF. a až po lázních se emryjko chytlo a teď je z toho krásná holčička :dance:
Já mám v plánu před dalším ivf cyklem taky lázeňskou léčbu. Už mám podanou žádost. Tak snad se podaří a pak se vrhneme na další pokus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
9.12.15 08:51

@LePenka ja si nedokáži představit že bych odjela na nejakejch pár týdnů pryč. Takže tohle mě ani nenapadlo.

Nicméně jsem to večer konečně dostala. Zitra si zajdu na ten hor. profil. tak 13.DC na ultrazvuk- bude stejně brzo.ale 15.DC moje dokt už neordinuje tak snad budu moct zajet do repromedy. Klidněi 24.12. DDoufámzže ta ovulka bude.
Břichommě bol jako cčert. A to jdu na dvanáctou do práce ;(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
9.12.15 09:03

@LePenka Ahoj :mavam: :mavam: Koukám, že jsi měla PGS a embryjku přestalo bít srdíčko?? Zjistili z histologie co bylo za problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
9.12.15 10:01

@kratjana No hurá, to je dobře, že jsi to dostala.Za pár dní budeš mít v sobě embryjko, které se ti určitě uchytí. Budou Vánoce a na Vánoce se dějou zázraky. :) Já si taky nedokáži představit, že bych odjela někde do lázní na tak dlouhou dobu pryč. A udělej si to tak jak to říkáš, hor. profil a zajdi si pak i do repromedy ohledně ovulace. Držím palečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
9.12.15 10:05
@adrusenkaaa píše:
@kratjana No hurá, to je dobře, že jsi to dostala.Za pár dní budeš mít v sobě embryjko, které se ti určitě uchytí. Budou Vánoce a na Vánoce se dějou zázraky. :) Já si taky nedokáži představit, že bych odjela někde do lázní na tak dlouhou dobu pryč. A udělej si to tak jak to říkáš, hor. profil a zajdi si pak i do repromedy ohledně ovulace. Držím palečky.

Na tohle já spoléhám :pankac: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
9.12.15 10:15

@Kikuška90 I tobě to výjde! Holky držím Nám všem palečky. Každá žena jak je jakákoliv si zaslouží být MATKOU!!Jsem i ráda, že čas mi rychle ubíhá. Příští měsíc je leden a to znamená, že se začnu připravovat na ivf nebo už si začnu píchat hormony. Včera byli u nás bratranek se ženou mají 9 měsíční holčičku a ta jeho žena půjde darovat vajíčka. Na jednu stranu já bych darovat vajíčka asi nešla dokud nebudu mít uplnou rodinu!!A na druhou stranu je to od ní moc pěkné, jsem ji to říkala, udělala dobrou věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
9.12.15 10:55

@Kikuška90 Ahoj. PGS sice bylo. Ale zrovna tohle embryjko ho nemělo. K vyšetření bylo vhodné pouze 1 a to se nechytlo a pak přišlo na řadu toto. A to se chytlo, ale bohužel.
Ale i přes genetické vyš. není jistota, že to bude v pořádku. Možná za to mohla nějaká infekce, kterou jsem pravděpodobně potkala ( nevím o ní), měla jsem pak na imunologii zvýšené protilátky proti cytomegaloviru a viru rubeoly (zarděnek). Prostě osud :,(

@kratjana Je pravda, že 3 týdny vypadají jako dlouhá doba a děsila jsem se toho. Ale popravdě, teď se docela těším, že si dáchnu od práce a všeho kolem :potlesk:
Přeji, aby všechno klaplo :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
9.12.15 10:57

@LePenka Aha, já právě neznám nikoho komu by embryjko po PGS nebo PGD se chytlo a potom to nevyšlo, proto se ptám. Takže tohle vyšetřené nebylo, tak to jo. To se stává :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
9.12.15 11:00

@Kikuška90 Snad už jsme si to vybrali :roll: Teď se jen rozhoupat na 3. ivf cyklus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
9.12.15 11:28

@Kikuška90
Mě se to stalo..vyšetřené embryjko po PGS bylo a nakonec to stejně skončilo ZT..
vloni v červenci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.