1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3647
3.12.15 16:12

Jak to chapete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
3.12.15 18:12

@Kikuška90 nevím jestli úplně nonstop, ale živě si pamatuju, že na odběr na hormonální profil jsem jela 25. prosince ráno a protože jsem den před držela půst a málo pila, nepodařilo se odebrat dost krve.:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
3.12.15 18:14

Hodinové nonstop ne ale slouží prý i svátky tak jsem to myslela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
3.12.15 19:38

Ahoj holky, prosinec je jeden z nejkrásnějších měsíců v roce. Všem, které v těchto dnech postupujete IVF nebo KET, ze srdíčka přeji, aby se Vám splnily všechny Vaše sny a přání a pod vánočním stromečkem jste našly ony zlomové dvě nejúžasnější čárečky na těhotenském testu :srdce: :hug:
@montty Tak at máte všechna embrijka v pořádku a zdravoučká :hug: :kytka: @pajinkapajinka fotečky miminek jsou naprosto úchvatná! At vše dobře dopadne! :hug:
@missy-m Letí to strašně rychle ;)! Nedávno jsme řešily těhu test a následně tlukot srdíčka a už jsi prakticky v půlce :dance:. Tak at i ta druhá půlka utíká stejně rychle a hlavně at jste Ty i miminko zdravoučcí
@oskárek59 No a jak se vede Tobě?
@Lalunta Musím pochválit Vašeho chlapečka, že je moc hodnoučký a že si konečně může maminka plně užívat bříška. Ono je to bez těch nevolností opravdu suprové :pankac:! Už Ti začíná malý dávat o sobě vědět? Motýlci v bříšku atd? :kytka: @kratjana @Kikuška90 Holky, kdy jdete na další KET?
@adrusenkaaa Tobě přeji, aby vše konečně vyšlo a aby byl rok 2016 tím nejkrásnějším v životě :hug: :srdce: Už ve třech :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
3.12.15 20:40

@Lilly15 ja bych ráda v prosinci ale závisí to na okolnostrch- zda bude ovulka. U mě je to problém :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
4.12.15 07:44

@kratjana Kdy jdeš na kontrolní UTZ? Moc Ti přeji, aby KET proběhl již v tomto měsíci a Vy se brzy radovali ze začínajícího nového života :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
4.12.15 08:03

Tak holky, na chvíli se s Vámi všemi opět rozloučím, dnes nastupuji 14denní řádnou dovolenou :dance:. :mavam: Moc se na ni těším, ale s tou mateřskou se to nedá srovnat :dance:
Příspěvků, hlavně na ty s pozitivním nádechem :kytka:, at je tu co nejvíce ;)
Opravdu moc Vám všem ze srdíčka přeji, aby jste se v následujícím roce 2016 staly pyšnými maminkami těch nejkrásnějších a hlavně zdravých miminek :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
4.12.15 09:47

@Lilly15 na ko ještě nevím. Každým dnem se mi to má rozjet. Možná už dnes
Uzij si dovcu. Co mmáš v plánu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
4.12.15 11:04

@Lilly15 jéé ty jsi sluničko, mooc děkuji, určitě mě to potěšilo. I tobě přeji štěstíčko a at ti výjde všechno co si přeješ. Máš pravdu prosinec je jeden z nejkrásnějších měsíců z celého roku. Já věřím, že ty letošní Vánoce budou poslední ve dvou. :mrgreen:TY jsi uživej dovolenou, pořádně si odpočin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
4.12.15 11:08

@kratjana Ahoj Jani to je to, co jsem ti říkala, že máš cvičit Mojžíšovou aby tě ty záda nebolely. A navíc si zvýšíš šance na ivf. Kdo ti odpovídal? Já jsem taky psala do Repromedy, dopisuju si s paní doktorkou Hromadovou.Je to fajn, že my takhle odpoví nějaké otázky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
4.12.15 11:35

@adrusenkaaa ja ji cvičila v září když jsem chodila na rehabky. Pak jsem chodila na kapacky kvůli velkým bolestem tak jsem přestala cvičit a nějak sem pak opomela se k tomu vrátit Jj hromafova..

Chystam se do ppráce. Mám celý víkend tak na mě myslet ;( vůbec se mi nechce. :zed: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
4.12.15 12:12

@Lilly15
děkuji za optání..daří se nám dobře..bříško roste a mám pocit, že jsem každý týden větší a větší :mrgreen: prcek sebou mele, někdy víc někdy míň a někdy jsou to pořádné kopance, břicho se vlní ve všech směrech je to lepší než televize.. ;)
ty si pořádně užij dovču a pak napiš jak ses měla..opatruj se :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
4.12.15 17:05

@oskárek59 ten pocit s rostoucím bříškem opětuji :oops:. Na kopance se také moc těším, ale myslím, že manžel víc. Už ted má pořád ruku na bříšku a čeká a čeká, kdy konečně přijde pořádný tukanec. Málá se tam hýbe, cítím ji, žádní motýlci, má poměrně sílu. Když škytá, je to sranda, jen mě mrzí, že to manžel ještě necítí :nevim:. V kolikátém jsi už týdnu? Já dnes přesně 17tt :palec: Hlavně se opatrujte :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
4.12.15 17:21

@kratjana Cvičení je moc dobrá věc. Nejtěžší na něm je se k němu donutit. Také jsem se zapřisáhla, že každá den udělám 100 dřepů. Naivka :oops: Nakonec jsem ráda, že zvládnu alespon 20 při večerním čištění zubů :oops:
Na dovolenou jsme s manželem vybrali Karibik. Děti se už taky nemohou dočkat. Hlavně na letadlo. Těším se na procházky po pláži, teplé noci, koupání, ale nejvíc na přecpaný pupík 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
4.12.15 17:22

@Lilly15
utíká to strašně..pamatuju si tvoji radost nad testíkem i prvním UTZ…
já jsem včera začala 29.tt..takže se mi to taky krátí..
můj taky hladí bříško a užívá si kopanečky :srdce: je to tak krásné..
vidím že vaše holčička se má u tebe v bříšku taky čile k světu a to je moc fajn..
za chvíli vás čeka 2.screening co..mě 21.12.čeká velký UTZ :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.