Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@pajinkapajinka
No to je neskutečná krása!
![]()
@petraburianova
Ty ceny jsou hrozně individuální. My například neměli žádný problém, ale po 2,5 letech snažení nic. 1.IVF odhad 24.000,– (nakonec 37.000,–, protože jsme měli 2 embrya = 2 transfery a ten druhý transfer už se platí a stojí 7.500,– + 5.000,– zamražení) a 2.IVF asi 35.000,– To jsme taky měli 2 embrya a první se chytlo, čekáme chlapečka, holčička je zamražená a čeká ještě na nás.
Přeju moc štěstí. ![]()
@Lalunta Já se ptám jen orientačně, je mi jasné, že cena se může lišit. Každý máe individuální problém či léčbu.
@Kikuška90 chci jít do nativu. Ja vím že ty jsi jiného názoru
bojím se že to nevyjde a že budu muset podstupovat několik cyklu IVF a že 4 stačit nebudou
achjo… Ty víš určité dobře jak se citim
@petraburianova ahoj, nás to stálo 45 tisíc. Měla jsem hodně vajíček, 15 se jich oplodňovalo ICSI a 11 se oplodnilo. Pak prodloužená kultivace, tu přežilo 6, pak PGS, kde byly tři dobrý, dvě špatný a jedna mozaika, ale mražení tak jako tak platíš všem, to taky něco udělá. A ještě jsme si připláceli za MACS. No ale vyšel první pokus, teď jsem v 18. tt, takže to za to stálo. Držím pěsti.
Holky moje co se chystate na ivf. Musim Vam rict a podelit se.Jsem mesic po operaci, jsem na nemocenske takze mam hodne casu. A tim, ze mam hodne casu jsem si rekla, ze neco chci uzitecneho udelat proto abych si zvysila sance na ivf. Zacala jsem meditovat.Je to uzasna vec. Clovek najde sam sebe, uzdravi si svoji dusicku a da se do pohody. Citim se skvele! Budu v tom pokracovat az do ivf,!Takze muj cil meditovat a jeste k tomu cvicim mojzisovku. Chtela jsem Vam predat dobre rady. ![]()
@adrusenkaaa super plan
. A moc moc drzim palecky aby to vyslo. Tfuj tfuj. Clovek se nesmi vzdavat a ono to vyjde a budeme maminky vsechny ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.