1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2903
25.11.15 14:01
@adrusenkaaa píše:
Holky a ještě jeden dotaz mám. Já když půjdeme do dalšího ivf budu doma na nemocenské. Mám náročnou praci. A když transfér bude až další cyklus myslíte si, že mě lékař nechá doma? Jak jste to měly vy?

Mě nechal doma obvoďák, v Repromedě by tě asi nenechaly dva měsíce marodit tam píšou neschopenku až po transferu :think:
pokud máš dobrého obvoďáka a zná tvůj příběh snažení o miminko určitě tě taky nechá doma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
25.11.15 15:06

Myslím si to co Oskarecek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1019
25.11.15 16:29

Holky zitra odběry, snad bude dost vajuch

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
25.11.15 18:06

@oskárek59 @kratjana ale já mám toho svého gynekologa co s nimi spolupracuje a minule mě nechal měsíc doma. Během prosince za ním zajdu a řeknu mu co a jak. Pak zkusím toho obvodaka. Já se na ivf chci připravit. Začala jsem zase cvičit Mojžišovou a ještě k tomu jsem začala meditovat. Je to super. Uplně mě to vnitřně uklidní a dobře naladí. Takže to je tedka můj cíl, cvičit a meditovat.At miminko může přijít do klidného těla. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
25.11.15 18:07

@montty super. a kolik balení gonalu jsi měla a jak dlouho jsi stimulovala? Držím moc palečky at máš co nejvíce kvalitních vajíček. Dej pak vědět. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1019
25.11.15 19:01

@adrusenkaaa snad snesu dost. :lol: Říkala, ze kvalitních je 7 a pak jeste nějaký menší. tak doufám v těch 7 na oplození. Byla bych nejšťastnější, kdyby zůstaly po genetice 2 embryjka, ale budu rada za 1.Jsem nenáročná, ze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
25.11.15 21:27

@montty ty chces hlavne miminko. :) preji stesti. takze nechate si udelat pgs?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1019
25.11.15 22:56

@adrusenkaaa určitě pgs, ale v předešlých papírech z genetiky mám pgd, tak nevím co z toho vyberou. Kazdopadne budou vysetreny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
26.11.15 12:17

@adrusenkaaa
tím líp..pokud máš fajn gynekologa a nechá tě doma tak to je plus pro tebe..
budu ti moc držet palce aby další IVF bylo úspěšné a přišlo miminko když se na něj tak pečlivě připravuješ :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1019
26.11.15 13:58

Tak jich odebrali 9,ted aby se jich oplodnilo co nejvic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
26.11.15 14:09

@montty Tak držím moc moc pěsti. Kdy si máš volat, jak bojují?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.11.15 14:16

@montty gratulka :potlesk: a tfuj tfuj at jsou z nich blastocysticky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.11.15 14:23

Holkyyyy chtela jsem se zeptat na nazor. Myslite ze kdyz mame pgs ze mam jakous takous zaruku, ze mimi se bude vyvijet tak jak ma?? Dela se to prece i kvuli opakovanemu nezahnizneni nebo po potratech. A to se deje kdyz je v embryu nejaka chyba. Ja jen ze jsem byla na ultz minuly tyden a jeste nebylo srdicko :(:(:(. Jinak pry vse ok. No a taky jsem byla podle pm 5plus2 a doktorka mi to podle transferu vypocetla na sedmy tyden presne. Chapete to nekdo??? At pocitam jak pocitam tak mi to nnijak nevychazi. No a v sedmem tydnu uz ma busit :'(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
26.11.15 16:08

@pajinkapajinka Ahoj, v pátek tě čeká kontrola, že? Tak se snaž nepřemýšlet negativně, v pátek se uvidí co a jak. Já si myslím, že pokud jsou tam opravdu dvě, tak třeba jim to déle trvá… možná je to blbost, ale třeba to tak je. Navíc si myslím, že na srdíčko není vůbec pozdě, prostě musíš počkat do toho pátku a pak se uvidí. Ale budu držet všechny palce co mám ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.11.15 16:33

@Peťka26 :-D děkuju snažím se myslet pozitivně, ale napadne mě občas i hovadina. Ani doktorka neříkala, že by bylo něco špatně, tak snad.. :-D. Pořád přemýšlím nad tím počítáním toho týdne. Fakticky ať počítám jak počítám nevychází mi to. Mám strach abych se zbytečně nenervovala, když by se doktorka spletla a já měla třeba ještě týden na srdíčko čas. No do zítřka musím vydržet. Jinak se cítím docela v pohodě. Včera v noci jsem měla křeče jako prase v břiše, ale šla jsem na záchod a bylo po problému. Vyděsila jsem se, ale když po záchodu bylo vše ok, tak jsem se uklidnila :-D :-D.. jsem fakticky hysterka :-D ach joooooooo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.