1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
721
18.11.15 15:41

@pajinkapajinka Wow :potlesk: Tak moc gratuluji a držím moc pěsti, aby příště ta srdíčka blikala jak divá :hug: :srdce: Tedaaa…ale jednovaječná dvojčátka. To je ale překvápko :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.11.15 15:45

@missy-m děkuju, je to masakr. Ještě jsme si nezvykly na jedno a teď dvě??? :-D :-D.. teď se jen bojím té příští kontroly, ale to se budu bát až do porodu a potom porodu a pak abysme všechno zvládli :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
18.11.15 15:54

@pajinkapajinka Jojo, to čekání od kontroly ke kontrole je děsivý. Nevím, jak potom budeš mít kontroly při dvojčátkách (teda, ale stejně je to krásný :srdce: ), ale já teď chodím jednou za měsíc a úplně umírám, aby bylo všechno v pořádku. Aktuálně jdu až 9. prosince a mám pocit, že se toho nedočkám. Prcka ještě necítím, angelsounds jsem objednala až teď, no děsný. Tak na příští týden tfuj tfuj tfuj, ať to dobře dopadne a srdíčka blikají :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
18.11.15 16:05

@pajinkapajinka Ty jo, tak to je překvápko… budu držeet palce ať bijou obě srdíčka. Já doufám, že my tam máme pořád jedno :D. i když na fotce z UTZ mi všichni říkají, že je tam nějaká další „koulička“, ale to bude asi placenta :mrgreen:.

A jak se jinak holky máte? Já celkem dobře, nevolnosti sice přetrvávají, ale už je to lepší. A co vánoce? už řešíte dárky? nechcete mi hodit nějaký tipy na dárky pro manžela/přítele? Já akorát zatím objednala příteli knížku „ahoj tati“, což by měl být takový průvodce těhotenstvím, porodem a prvním rokem mimča psaný chlapem s nadhledem a vtipem. Snad se mu to bude líbit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.11.15 16:11

@missy-m no je to na palici, ale vždycky se snažím uklidnit, že prostě budeme zdravi a všechno bude ok :-D… ještě jednou díky za podporu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.11.15 16:14

@Peťka26 tyy joo, tak že by taky dvojky?? :-D :-D noo je to překvápko všech překvápek. úplně jsem se modlila, aby bylo všechno jak má být a doktorka na mě s tímhle :-D. Je fakt, že se jí to moc nelíbilo vzhledem k riziků, ale prý když už se to tak stalo. No a rizika a tak mi prý řekne příští týden, až uvidíme jestli se obě vyvíjí tak jak mají.. nooo já doufám, že jo. Sice jsem si opravu sotva zvykla na to, že jsem těhotná a teď dvojčátka, ale když už se stalo, tak ať jsou obě zdravé a ať sme za pár měsíců velká rodinka :-D :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
18.11.15 16:16

@pajinkapajinka Přesně tak :hug:. Užívej si to a budu držet palce na další kontrolu - kdy jdeš? Ne, u mě už tam to jedno snad zůstane. Už i v propouštěcí zprávě mám ve zprávě „na UTZ jedno embryo“, tak doufám, že jedno zůstalo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.11.15 16:22

@Peťka26 jdu v pátek.. tak snad to dopadne co nejlíp. Noooo kdyby mi neřekla, že mají být vidět srdíčka byla bych míň nervózní, teď budu týden myslet jen na to :-D.. tak snad budou bít jak o život :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
18.11.15 16:26

@pajinkapajinka Nedivím se ti. taky jsem byla nervozní. Teď v pátek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.11.15 16:30

@Peťka26 jo jo byli jsme dneska a prý mě chce vidět příštý týden.. ale když jsem se ptala, tak říkala, že všechno je zatím tak jak má být. Co má být vidět viděla, a velikostně taky odpovídáme. Tak mě na tu čtvrt hoďku co jsem tam byla uklidnila :-D… kurnik jak já bych chtěla, aby byla alespoň polovina za mnou a jakš takš jsem věděla, že je všechno ok :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
18.11.15 16:35

@pajinkapajinka Já si teda nějak nepřipouštím, že by bylo něco v nepořádku… říkám si, že se nebudu nervovat když to stejně neovlivním… ale strach mám taky, hlavně při bolesti podbřišku nebo tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.11.15 16:43

@Peťka26 jj to na tom jsme stejně. Furt se prohlížím.. když jdu na záchod, tak se bojím, abych nenašla krev.. noo atd. no mazec. Víš, co já jsem taky od přírody optimista, taky se snažím přemýšlet pozitivně :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1019
18.11.15 17:49

@pajinkapajinka tak hned 2,to je skvěle.

Ja si včera začala píchal Gonal a vypadá to, ze koncem příštího týdne odbery

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.11.15 17:54

@montty :):):) tak budu drzet palce, aby vse dopadlo co nejliiiip :):) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
18.11.15 18:14

@pajinkapajinka Paji gratuluji. To je super. Jaký tobyl transfer? et, ket? NNativní stimulovanymu cyklus? Se v tom zzracim…jak nemáte podpisky :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.