1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2903
10.11.15 15:42

@pajinkapajinka
gratuluju ke krásným zprávám maminko :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.11.15 15:56

@oskárek59 dekujuuuuu moooc :) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
10.11.15 20:16
@Peťka26 píše:
@kratjana A jak jsi na tom teď? Budeš zkoušet vyměnit tu matraci? bylo by super kdyby to pomohlo, to by byla cesta k miminku kratší o velký kus ;)

Ahojky. No pujcime si starou matracku na kterése cchi ujistit zže je to asi tím a uvidime. Snad jo. ZZeďjak spim na ssvé tak je to na prd :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
10.11.15 22:17

Holky tehulky jak jste sly na Et nebo Ket, zustaly jste chvili po vlozeni lezet nebo jste hned odesly? V jinych centrech lezi zeny i dve hodiny na luzku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.11.15 23:48

@adrusenkaaa ja hned sla domu. Nelezela jsem ani chvili. Ale joo v nekterych centrech se lezi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
11.11.15 08:46
@pajinkapajinka píše:
@adrusenkaaa ja hned sla domu. Nelezela jsem ani chvili. Ale joo v nekterych centrech se lezi.

Adri ja ležela. A pokazdy kdy jsem ležela se to chytlo napůl. Když jsem neletělatak vvůbec.
Ja pro svůjklid si budu cchtít polezet takže jim ZO oznamim když tam budu volat ohledně toho na kolikatou přijet. Nikdy s tím problém neměli. Chápou to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
11.11.15 08:48

@adrusenkaaa Taky jsem šla hned domů. A doma se na tři dny vyvalila na gauč a jen tak decentně chodila na procházky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
11.11.15 11:45

@Lalunta Ahoj, k dnešnímu screeningu přeji vše v tom nejlepším pořád! A jak se Ti vede? Co chlapeček?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
11.11.15 12:02

@pajinkapajinka Přidávám se ke gratulantům a přeji jen vše dobré( vlastně to nejlepší) :kytka:
@adrusenkaaa Ani já v Repromedě neležela. Ale je pravda, že jakmile jsme přijeli domů, lehla jsem a spala cca 3h. Nemohla jsem dospat, jak jsem se těšila. Druhý den jsme s rodinkou jeli na zámek, další vyšlápnout si Pálavu, slavit hody… Že bych se nějak šetřila, to ne ;) No a ted jsem ve 14tt a malá je zatím dle všech vyšetření OK :palec:
@Peťka26 Peti, s těma nevolnostma je to velmi ošidné. Ono se všeobecně říká, že II. trimestr přináší úlevu. No, neplatí to ale pro každou. :nevim: Od neděle bliju jak Amina, všechno mi doslova smrdí, zlatý 6tt-10tt 8o. Po včerejším megaublinku v práci jsem začala velebit klasické odpadkové koše. Hold když je WC daleko, člověk si musí poradit jinak, když nestíhá :oops: Jo, ale měl tam být ten igelitový pytlík, ono se to pak lepší uklízí :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.11.15 12:18

@Lilly15 dekujiiiii :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.11.15 12:18

@Lilly15 dekujiiiii :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
11.11.15 12:49
@adrusenkaaa píše:
Holky tehulky jak jste sly na Et nebo Ket, zustaly jste chvili po vlozeni lezet nebo jste hned odesly? V jinych centrech lezi zeny i dve hodiny na luzku.

Já taky hned šla domů, což mě celkem překvapilo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
11.11.15 16:05

Já šla hned domů, ale další dva nebo tři dny jsem měla dovolenou, takže jsem se docela šetřila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
11.11.15 21:17

@kratjana @missy-m @Lilly15 @longtime holky dekuji za info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
11.11.15 21:20

@kratjana Jani to je dobre, sama citis, ze chces lezet, tak budes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.