Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@adrusenkaaa dekuji no mam v planu do tech vanoc tech 10 dat tak snad to pak pujde uz jen ta motivace ![]()
Ahoj všechny bojovnice. Tak dnes potvrzeno těhotenství. Další repromédě na cestě
.. hcg 886.. a na ultrazvugu viděla doktor gestační váček
.. i já ho viděla ![]()
@pajinkapajinka nádhera!!! Super!!! Gratulace
snad se přidán ;(
@pajinkapajinka Moc gratuluji, nádherná zprávička ![]()
@longtime Tak to vypadá velice krásně. Gratuluji a držím pěsti, ať je všechno v pořádku ![]()
@pajinkapajinka Paráda. Gratuluju! Vypadá to, že jsi rozjela další vlnu „repromedáčků“
![]()
@kratjana A jak jsi na tom teď? Budeš zkoušet vyměnit tu matraci? bylo by super kdyby to pomohlo, to by byla cesta k miminku kratší o velký kus ![]()
@Peťka26 tak jestli je to tak tak je to super. A každá snažilka bude čekatelka
.. přeji to ze srdce všem ![]()
@pajinkapajinka a jak se cítíš? Já byla dneska na kontrole už u své gyndařky a dostala jsem těhotenskou průkazku ![]()
@Peťka26 no super taky hezky den mad ![]()
. Noo citim se uplne normalne az si rikam jestli tehotna vubec jsem. Noo a jinak strach aby bylo vse ok
. Uz aby to vecne cekani a nervy byly za nama
. A tyy?? Vsechno ok?? ![]()
@pajinkapajinka Tak až na ty celodenní nevolnosti a zvracení je to v pohodě. Jenom doufám, že mě to po třetím měsíci přejde… to by znamenalo vydržet ještě 2 nebo 3 týdny. To bych dala
.
A oznámení rodině už proběhlo? ![]()
@Peťka26 jej tak to je na prd, ale zas nevolnosti k tomu patri a za miminko stoji ![]()
. Oznameni neprobehlo. Ani nikdo nevi, ze jsme podstoupili ivf. Chtela bych to rict na Vanoce. A jinak jsem blbka protoze furt ctu diskuze ja se v gestacnim vacnu navyvinul plid, jak nebilo srdicko kdy melo a tak jsem z toho spatna a diky tomu to mozna oznamime jeste pozdeji. Abysme meli jakous takous jistotu, ze je vse ok a na dobre ceste. A nebo to nevydrzime ani do tech Vanoc ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.