1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1303
10.11.15 12:23

@adrusenkaaa dekuji no mam v planu do tech vanoc tech 10 dat tak snad to pak pujde uz jen ta motivace :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.11.15 13:15

Ahoj všechny bojovnice. Tak dnes potvrzeno těhotenství. Další repromédě na cestě :-D.. hcg 886.. a na ultrazvugu viděla doktor gestační váček :-D.. i já ho viděla :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
10.11.15 13:59

@pajinkapajinka nádhera!!! Super!!! Gratulace :-* snad se přidán ;(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
10.11.15 14:04

@pajinkapajinka Moc gratuluji, nádherná zprávička :kytka:
@longtime Tak to vypadá velice krásně. Gratuluji a držím pěsti, ať je všechno v pořádku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.11.15 14:09

@kratjana dekuju. A budu drzet pesticky at mas brzicko // :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.11.15 14:09

@kratjana dekuju. A budu drzet pesticky at mas brzicko // :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.11.15 14:10

@missy-m dekujuuuuuuu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
10.11.15 14:47

@longtime Potichounku gratuluju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
10.11.15 14:48

@pajinkapajinka Paráda. Gratuluju! Vypadá to, že jsi rozjela další vlnu „repromedáčků“ :mrgreen: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
10.11.15 14:51

@kratjana A jak jsi na tom teď? Budeš zkoušet vyměnit tu matraci? bylo by super kdyby to pomohlo, to by byla cesta k miminku kratší o velký kus ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.11.15 14:52

@Peťka26 tak jestli je to tak tak je to super. A každá snažilka bude čekatelka :-D :-D.. přeji to ze srdce všem :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
10.11.15 14:55

@pajinkapajinka a jak se cítíš? Já byla dneska na kontrole už u své gyndařky a dostala jsem těhotenskou průkazku 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.11.15 15:07

@Peťka26 no super taky hezky den mad :):). Noo citim se uplne normalne az si rikam jestli tehotna vubec jsem. Noo a jinak strach aby bylo vse ok :). Uz aby to vecne cekani a nervy byly za nama :). A tyy?? Vsechno ok?? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
10.11.15 15:10

@pajinkapajinka Tak až na ty celodenní nevolnosti a zvracení je to v pohodě. Jenom doufám, že mě to po třetím měsíci přejde… to by znamenalo vydržet ještě 2 nebo 3 týdny. To bych dala ;).
A oznámení rodině už proběhlo? 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.11.15 15:24

@Peťka26 jej tak to je na prd, ale zas nevolnosti k tomu patri a za miminko stoji :):). Oznameni neprobehlo. Ani nikdo nevi, ze jsme podstoupili ivf. Chtela bych to rict na Vanoce. A jinak jsem blbka protoze furt ctu diskuze ja se v gestacnim vacnu navyvinul plid, jak nebilo srdicko kdy melo a tak jsem z toho spatna a diky tomu to mozna oznamime jeste pozdeji. Abysme meli jakous takous jistotu, ze je vse ok a na dobre ceste. A nebo to nevydrzime ani do tech Vanoc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.