1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
95
4.11.15 17:44

@Peťka26 To teda mooc mooc gratuluji :) My měli také PSG :) Tak uvidíme. Měla si nějaký přiznaky do testování, nebo nic?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
4.11.15 19:12

@adrusenkaaa
ahoj Adri tak vidím, že jsme dopadly stejně..drž se ale ty jsi statečná holka a popereš se s tím..
já si taky hned po operaci poplakala..a pak i doma nějaký ten den..
ale po pár dnech jsem si uvědomila že cesta k miminku je otevřená i když jen pomocí IVF..
vřele ti doporučuji zažádat si o lázně..máš na ně nárok..já si tam odpočinula fyzicky i psychicky..
pocvičila si mojžíšovku, užila si zábaly, koupele atd..no a po lázních jsem do dvou měsíců otěhotněla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
5.11.15 08:03

@oskárek59 @adrusenkaaa Holky klobouk dolů před Vámi… :kytka:

@longtime Nic, pak trošku bolest prsou, ale to jsem měla vždycky i měsíce, co to nevyšlo, takže jsem tomu nepřikládala žádnou důležitost ;)

@pajinkapajinka Zkus dnes, ideálně zítra, a třeba bude silnější. A pak hoď fotečku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.11.15 08:21

@Peťka26 ahojky.. no dneska jsem zkoušela a nic :-( tak to zkusím v sobotu to budu jedenáctý den. Ale podle příspěvků, co tady čtu - co holky osmý, devátý, desátý den měly ducha, tak tomu moc už nevěřím. No.. nevím, cím to může být. Zdravé embryo ( i vajíčko i spermie darované ) a ještě vyšetřené pgs a nic.. fakt tomu nerozumím, kde může být chyba. Mooooc jsem tomu věřila, že to vyjde :-( :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.11.15 09:03

tt

Holky mám myšky?? ten nahoře clear blue.. 10 a ten dole 1,25 obyč nějakej. Normálka skoro nejdou vidět, ale na foťáku trošku vylezly. Potěšte mě.. že je taky vidíte. Jinak vrchní 8 den po ket a spodní 9 den po ket..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
5.11.15 09:17

@pajinkapajinka Já vidím lehký nádech na spodním testu. A nepíchala jsi Pregnyl? Jestli ne, tak by to i mimčo mohlo být. Ale zkus zítra, budu držet palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
5.11.15 09:19

@pajinkapajinka Taky tam na tom spodním trošku něco vidím. Tak vydrž a moc držím pěsti, ať se ta čárka za pár dní krásně vybarví :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.11.15 09:21

@Peťka26 nene nepíchla.. noo, tak budu doufat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.11.15 09:22

@missy-m jj děkuji a budu v napětí :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
5.11.15 09:51

@pajinkapajinka Tak to by mohl být kulíšek :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
5.11.15 11:01

@longtime taky jsem zavadela 3× denne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
5.11.15 11:05

@Peťka26 ruzovy hlen je dobre znameni.je to zahnizdneni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
5.11.15 11:11

@oskárek59 ja nevim, me se moc do lazni nechce.ti nestoji nic ze? ja si proste rikam ze cesta k miminku je kratsi. udelam proto vsechno! tak se to aspon zjistilo co byka pricina.muzu zeptat na kolikaty pokus jsi otehotnela? a jak dlouho jsi byla v tech laznich a kde? zmenilo se ti neco bez tech vejcovodu? myslim cyklus, mesicky? trpela jsi na zanety? ja strasne.muj plan je takovy ze az budu fit zacnu cvicit mojzisovku a leden nebo unor ivf. myslis ze staci dva az tri mesice po operaci? uz aby to bylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
5.11.15 11:19

@adrusenkaaa Já jsem taky byla v lázních na 4týdny. Musím říct, že jsem si tam užasně odpočinula a vyčistila hlavu jak nikdy :) Ale, že by mě to zdravotně pomohlo to ne, problém se nezlepšil ani nic takového.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
5.11.15 12:00

@pajinkapajinka
na spodním testu vidím lehkou čárečku..tak držím palečky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.