Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Peťka26 To teda mooc mooc gratuluji
My měli také PSG
Tak uvidíme. Měla si nějaký přiznaky do testování, nebo nic?
@adrusenkaaa
ahoj Adri tak vidím, že jsme dopadly stejně..drž se ale ty jsi statečná holka a popereš se s tím..
já si taky hned po operaci poplakala..a pak i doma nějaký ten den..
ale po pár dnech jsem si uvědomila že cesta k miminku je otevřená i když jen pomocí IVF..
vřele ti doporučuji zažádat si o lázně..máš na ně nárok..já si tam odpočinula fyzicky i psychicky..
pocvičila si mojžíšovku, užila si zábaly, koupele atd..no a po lázních jsem do dvou měsíců otěhotněla..
@oskárek59 @adrusenkaaa Holky klobouk dolů před Vámi… ![]()
@longtime Nic, pak trošku bolest prsou, ale to jsem měla vždycky i měsíce, co to nevyšlo, takže jsem tomu nepřikládala žádnou důležitost ![]()
@pajinkapajinka Zkus dnes, ideálně zítra, a třeba bude silnější. A pak hoď fotečku ![]()
@Peťka26 ahojky.. no dneska jsem zkoušela a nic
tak to zkusím v sobotu to budu jedenáctý den. Ale podle příspěvků, co tady čtu - co holky osmý, devátý, desátý den měly ducha, tak tomu moc už nevěřím. No.. nevím, cím to může být. Zdravé embryo ( i vajíčko i spermie darované ) a ještě vyšetřené pgs a nic.. fakt tomu nerozumím, kde může být chyba. Mooooc jsem tomu věřila, že to vyjde
![]()
Holky mám myšky?? ten nahoře clear blue.. 10 a ten dole 1,25 obyč nějakej. Normálka skoro nejdou vidět, ale na foťáku trošku vylezly. Potěšte mě.. že je taky vidíte. Jinak vrchní 8 den po ket a spodní 9 den po ket..
@pajinkapajinka Já vidím lehký nádech na spodním testu. A nepíchala jsi Pregnyl? Jestli ne, tak by to i mimčo mohlo být. Ale zkus zítra, budu držet palce ![]()
@pajinkapajinka Taky tam na tom spodním trošku něco vidím. Tak vydrž a moc držím pěsti, ať se ta čárka za pár dní krásně vybarví ![]()
@oskárek59 ja nevim, me se moc do lazni nechce.ti nestoji nic ze? ja si proste rikam ze cesta k miminku je kratsi. udelam proto vsechno! tak se to aspon zjistilo co byka pricina.muzu zeptat na kolikaty pokus jsi otehotnela? a jak dlouho jsi byla v tech laznich a kde? zmenilo se ti neco bez tech vejcovodu? myslim cyklus, mesicky? trpela jsi na zanety? ja strasne.muj plan je takovy ze az budu fit zacnu cvicit mojzisovku a leden nebo unor ivf. myslis ze staci dva az tri mesice po operaci? uz aby to bylo.
@adrusenkaaa Já jsem taky byla v lázních na 4týdny. Musím říct, že jsem si tam užasně odpočinula a vyčistila hlavu jak nikdy
Ale, že by mě to zdravotně pomohlo to ne, problém se nezlepšil ani nic takového.
@pajinkapajinka
na spodním testu vidím lehkou čárečku..tak držím palečky ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.