1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4.11.15 10:57

Petka26 jj byla prijemna :). Nuc mi neni. Dnes osmy den a test snehobily, tak to vzdavam :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
4.11.15 11:20

@Peťka26 ahoj,jso hodna dekuji za optani. odstranili my oba dva vejcovody, oba neoruchodne a zanicene. pocitala jsem s tim. Vajecniky a deloha diky bohu v poradku. Takze cesta k miminku je doufam kratsi.Ten hnis mi zabijel embryo.Dam se do poradku zacnu cvicit mojzisovku a leden unor hura do toho. Dneska odpoledne pujdu i domu, tak jsem rada.Jak jsem se probouzela z narkozy tak jsem moc plakala asi to podvedomi vedelo.ale po 6h jsem i vstala. docela mi vadila ta cevka. dneska uz je to lepsi, ake bolesti jsou. a co tobe jak se dari?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
4.11.15 11:22

@longtime dekuji za stesticko. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
4.11.15 11:26

Holky drzim palecky at se embryo uhnizdni. Odesly jste hned po transferu nebo odpocivaly? ja posledne odesla hned.ale priste budu chtit na chvili zustat lezet, na jinych klinikach to je automaticky aspon tu pul hodinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
4.11.15 11:32

@pajinkapajinka Nevzdávej, osmý den je dle mého brzo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
4.11.15 11:36

@adrusenkaaa Myslím, že jsi udělala dobře. Pokud byly opravdu oba špatné a ještě to zabíjelo embryjko, tak nemáš čeho litovat. Udělala jsi nejlépe jak jsi mohla. Ale člověk asi plně pochopí co prožíváš, když si sám situaci prožije… Mrzí mě, že jsi to musela podstoupit, ale po těchto výsledcích si myslím, že nemsíš vůbec litovat, protože takhle by jsi miminko třeba nemusela mít vůbec. Teď máš určitě velkou šanci, takže se dej brzo dohromady, hlavně psychicky a v lednu, únoru hurá pro mimčo… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
4.11.15 11:52

@Peťka26 jsi moc hodna. :hug: jj ony tam byly zbytecne a vlastne i na skodu, kdyz mely v sobe zanet.mrzi me to, ale asi to tak melo byt.ale je to blby pocit, ze muzu otehotnet jen pomoci ivf. Kdxby se mi to stalo pred 100 lety tak bych se asi zblaznila! verim, ze se dockame. a co miminko v brisku? musis byt stastna. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
4.11.15 12:04
@pajinkapajinka píše:
@longtime .. tak drzim palce. Taky mi nedelali ultrazvuk. A kdo delal transfer??. Me Tokareva nebo tak nejak :). No ja dneska osmy den po transferu :)

Ahoj, mě dělala doktorka Hromadová, je to strašně sympatická ženská.
A jak se cítíš? Kdy budeš testovat? Až 14den?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.11.15 12:09

No nevim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
4.11.15 12:58

@adrusenkaaa No spíš jsem zatím taková vyčerpaná těma nevolnostma a asi mi to ani moc nedochází. Ale samozřejmě v hlavě plánuju a těším se ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
4.11.15 14:13

Ahoj holky, můžu se Vás zeptat, kolik jste měly zavádět utrogestanu po ET, nebo KET?
Ptám se proto, že já jen 3× denně jednu kapsli.
A co jsem tak četla, tak většinou se doporučuje větší množství. Holky z jiných CARech berou min. 6 kapslí denně.
Jak jste to měly vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
4.11.15 14:31

@longtime Já to měla a mám úplně stejně. Zavádím Utroš 3× denně jednu tabletu. Ale už teď se těším až se ho zbavím… strašně mě to otravuje. Ale co bysme pro ty drobečky nevydržely ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
4.11.15 14:51
@Peťka26 píše:
@longtime Já to měla a mám úplně stejně. Zavádím Utroš 3× denně jednu tabletu. Ale už teď se těším až se ho zbavím… strašně mě to otravuje. Ale co bysme pro ty drobečky nevydržely ;)

A ke komu chodíš? Mě překvapuje, že tak málo, když všude to berou ve velkém.
V jakém si ted stádiu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
4.11.15 16:26

@longtime No jsem v stádiu těhotná :mrgreen:. Transfer byl 24.9.2015 dělala mi ho paní Dr. Tokareva, takže Repromeda. Teď už jsme byli převeleni k mé dr, protože miminko je tak jak má být ;). Byl to náš první pokus a měli jsme embryjko vyšetřené PGS a vloženo bylo ve stádiu hatchující blastocysty. U nás byl problém ve spermiích.
Mě teda tahle dávka naprosto stačila, ani jsem v odbobí předpokládané MS nešpinila, jenom jednou se mi stalo, že byl na papíru růžový hlen, jinak nic. A miminko se krásně chytlo a zatím se drží, takže bych se být tebou vůbec nestresovala, zda to je málo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.11.15 16:35

Holky je to mozny. S mojim porad ten test zkoumame a oba mame pocit ze tam neco vidime. Bylo by neco videt i kdyby hcg v krvi nebylo?? Asi jsem blazen ale ja na te bile plose tu caru vidim. Ikdyz teda horko tezko???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.