1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
95
31.10.15 19:22

Ahoj holky, jak se tu máte? Mě čeká první transfer v Repromedě ted v uterý, jsem z toho pěkně nervozní, máme jen jednoho mražáčka :O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
31.10.15 19:27

@Peťka26 Peťuli, úplně s Tebou soucítím. Jestli se Ti nevolnosti zhorší, neváhej a zajdi si ke svému lékaři. Zbytečně trpět nemusíš. :hug: Těhulkování je totiž vážně moc krásné :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
31.10.15 19:43

@Netaneta Také gratuluji k negativnímu výsledku ;). Ještě nenakupuji, ne že bych nechtěla, ale v Brně se 5.3. 2016 chystá veletrh Pro dítě, kde budou různé vychytávky a novinky. Necháme se s manželem poučit a inspirovat a pak vyrazíme na meganákupy :mrgreen: :mrgreen:.
A co ty? Už pomalinku nakupuješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
31.10.15 20:01

@adrusenkaaa Neboj, také se dočkáš :hug:. Jen je potřeba udělat první krok a tím je hlavně Tvoje zdraví ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
31.10.15 20:05

@longtime Ahoj, nervózní jsme byly asi všechny. Tak hlavně, ať se vše podaří a za 14 dní krásné pozitivní test :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
31.10.15 20:11

@Lilly15 Děkuji, snad to vyjde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.11.15 06:49

@longtime ahoj ja akorat cekam na vysledek. Byla jsem si pro bublinku minule utery :). Tak drzim palecky a at jsme v lete maminky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
1.11.15 08:55

Holky děkuju. Včera byl světlejší den, kdy jsem i dokázala dát prádlo do pračky a pak vytáhnout a pověsit… tak třeba se to trošku zlepší. Ale jsem teprve 9tt, takže čekám, že mě to ještě nějakou dobu bude trápit. Snad se aspoň dostanu do nějaké únosné hranice.

@pajinkapajinka A kdy se chystáš testovat? necháš to až kolem těch 14dní od transferu nebo dříve? ;)

@longtime Přeji hodně štěstí. A neboj, transfer mě vůbec nebolel, nic. Bylo to naprosto v pohodě… spíš pak to čekání. Budu držet pěsti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.11.15 09:30

@Peťka26 nooo clovece nevim nevim. Vsude ctu ze paty den, coz jsem ja je jeste brzo a jinak kdyz testnu pozdeji je delsi nadeje :). Ale mam divny pocit z toho ze mi nic neni, nic neboli. Sem tak jako by divne v puse, ale to je urco sugesce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
1.11.15 11:14
@pajinkapajinka píše:
@longtime ahoj ja akorat cekam na vysledek. Byla jsem si pro bublinku minule utery :). Tak drzim palecky a at jsme v lete maminky :)

Děkuji, také držím palečky :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
1.11.15 11:16

@pajinkapajinka Taky mi nic nebylo… vůbec. Ani unavenost, ani bolest prsou (ta tedy přišla až cca 14dní po transferu) žádné špinění po transferu, nic… A vidíš jak si teď stěžuju na nevolnosti :mrgreen:. Ale myslím, že pátý den je opravdu ještě brzo, zkus vydržet… já si tohle období po transferu celkem užívala, nic mi nebylo, takže procházky, výlety, cukrárna, prostě si to užij a věř, že to dobře dopadlo. I když samozřejmě člověk pochyby má, já je měla taky… a když mi doktor říkal, že je mimčo o den dva starší, tak jsme se pozasmáli nad tím, že se musel zavrtat hned po vložení… asi měl chudáček obavy o svůj život :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.11.15 11:27

@Peťka26 dekuji za uklidneni. No to me taky vcelku desi ze zadne naznaky na spineni. Melo by se zavrtavat, neee?? Zas ale kdyz je clovek normo tehotny tak prvni priznak je ze menses nedostane :). Tak uz nevim. Ja mam ket stimulovany. Estrapatch a utrogestan a pry dokud to nevysadim tak memses nedostanu. Tak zas vim prd. Je mi az prekvapive fajn az fakt sem tam na tu pusu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
1.11.15 12:24

@pajinkapajinka Taky jsem nešpinila, vůbec nic. A utrogestan jsem brala taky a pořád beru. Takže fakt klid… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
1.11.15 12:29

@Lilly15 jsi moc hodna. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
1.11.15 12:32

@longtime ahoj,vubec se nemusis niceho bat! ja jsem byla prekvaoena, ze to vubec nebolelo.Tak hlavne se hod do pohody to je nejdulezitejsi.Mas se na co tesit. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.