Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Lilly15 no říkali normálně vysadit, tak nevím… asi normálně přestanu. Beru 3×2.
Zatím jsem právěže nic nepřibrala, ale je fakt, že má chlapec z čeho čerpat, nějaký zásoby mám.:-) Mně přestaly ty nevolnosti, tak už jím docela normálně, ale i tak mi připadá, že nemám takovou chuť jako dřív. Za to jsem ale ráda.:-) Občas mě teď pobolívá hlava a včera jsem měla príma migrénu, poprvé od puberty, to byla taky nádhera.:-D
@Netaneta Normálně vysadit? Mám právě strach, aby to nebylo moc rychle. Pokles hormonů a reakce těla. aby se něco nepodělalo ![]()
Jediný, kde jsem zatím přibrala, jsou prsa, ale fest
. A neboj, taky mám špek. Po 2 dětech a říkám tomu klokaní kapsička
. Ted se tam líhne další klokáně a jelikož máme ještě 4 mrazáčky, za deset let mě nemine plastika břicha. Když tak přemýšlím, ono to ani s těma prsama asi nebude už žádná sláva
![]()
Nevolnosti mě už taky opouští a s láskou jim mávám
. Naposledy jsem si dala Degan v neděli a dnes je středa a úplně v pohodě. Hlava, díky bohu, v pohodě. Konečně si to těhotenství začínám plně užívat
![]()
@Lilly15 teď jsi mi nasadila brouka do hlavy… co řekli tobě? Mně prsa jen trochu, ale děsím se, co mi z nich děti nadělají.:-D Ale určitě to za to stojí.
@Netaneta Mě Hromadová řekla postupně. Ale paradoxně už to postupně neuvedla blíž. Takže jsem do praxe uvedla zavádění do 10tt 3×1 a od 11tt 2×1 a od 12tt jen na noc, dokud mi nedojde krabička.
@Netaneta @Lilly15
holky utrouš by se měl vysazovat pozvolna. Můj gynekolog říkal že ho mám snižovat postupně..
měla jsem 3×2 první jsem vysadila odpoledne po dvou dnech rano a pak večer..
vysazovala jsem 12+4
@Lilly15 @oskárek59 aha, tak díky za info, tak já asi najedu hned teď na 3×1 a pak postupně po jednom vysadím úplně.
@Netaneta Mne tenkrát řekli, ze do konce 12.tydne brát vše a pak týden postupně vysazovat.
@Lilly15 @Netaneta
Mně to teď doktor řekl přesně jako @montty Upravit si to tak, aby to během týdne vymizelo. Takže jsem si spočítala prášky, udělala si rozpis a postupně to dobírám. Vyšlo mi to teda na o trochu víc jak týden. Jo a nevolnosti se mi vrátily
Zvracím víc než ze začátku
Mazec. Už jsem si dala i premiéru v práci. Ještěže mám záchod hned vedle kanclu. Tak snad to brzo ustoupí, máme jít za měsíc na husu ![]()
@Lalunta Beruško, jak dopadla včerejší kontrola?
Co miminko? Kolik jste povyrostli?
@missy-m Tak to je ale velmi nepříjemné! Snad to bylo jen jednorázové… ![]()
Miminko o sobě dává teda pořádně vědět. ![]()
Ahoj
Tak my na kontrole dopadli moc dobře.
Už nejsme žádnej flek, ale pořádný miminko. No byla jsem úplně dojatá. Vzpomněla jsem si před časem co tady psala @Netaneta a mám stejné pocity. A už se nemůžu dočkat, až půjdeme na to Veveří!!!
Včera mi ale teda bylo dost
tak jsem neměla sílu psát. Obdivuji @missy-m že chodíš do práce! Ale ono to určitě brzy přejde, vždyť už jsi ve 2.trimestru ![]()
A díky holky za tu informaci o postupném vysazování Utr., to jsem fakt nevěděla.
Příspěvek upraven 21.01.16 v 21:37
@Lilly15
Byla jsem tam sama, manžel půjde až na Veveří. Už se tam oba moc těšíme.
To je fajn, že už nemáš ty nevolnosti, já jsem včera měla špatný den, tak doufám, že teď zase bude pár dní klid. ![]()
Ahoj holky, moc gratuluju ke krásným zážitkům z ultrazvuků
. Už to musí být úplně o něčem jiném, my máme zatím ten flek jak píšete
. Na kontrolu jdeme ještě do Repromedy ve čtvrtek a pak už nás prý propustí k mé gyndařce.
Jestli teda bude vše v pořádku, ale snad jo. Akorát ty nevolnosti mě teda zabíjí… už několik dní je mám opravdu celodenní, od probuzení po večerní usnutí. Děs… skoro vůbec nejím, nepiju… je to hrozný, jsem úplně vyčerpaná. Jenom piju mléko a když už se rozhoupu něco sníst, tak to jsou dvě lžičky a končím. Doufám, že to nebude trvat dlouho, protože už jsem fakt úplně hotová. Ale jinak si vůbec nestěžuju ![]()
@Lalunta tak moc gratuluju, úplně si vybavuju, jak jsem pak byla celej den jako na obláčku, je to vážně zázrak.:-)
My jdeme na Veveří ve čtvrtek, nemůžu se dočkat, už aby to bylo… snad bude všechno v pořádku. Nebyla jsem na gyndě dýl než dva týdny a člověku se pořád honí hlavou, jestli je prcek ok. Kdyby se tak mohl ozvat.:-) Ať vás brzo nevolnosti přejdou a jen si užíváte ![]()
Nevíte prosím, jestli se na tom Veveří dá platit kartou, nebo jestli berou jen hotovost? Na stránkách jsem to nenašla.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.