Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Netaneta dekuju
.. jsem nejak moc v klidu. Snad to dopadne ![]()
Ja nevim, zda mam jit na tu operaci. V praci mame dostat v prosinci odmeny mimimalne 4 tisic pry kolem 5 tisic.Ja tedka nevim penize nebo ta operace.Cely den o tom premyslim, je mi z toho zle. a jako naschval to co delam v praci odviji 65% na tech odmenach.Ted babo raď!!A jeste horsi, ze ta moje tehotna kolegyne uz od 1.listopadu odchazi a ja bych odesla stejne.co si lidi reknou. ![]()
@adrusenkaaa
Já bych určitě bych volila miminko.
Prober to s manželem.
@Lalunta taky rika at jdu na operaci.ach jo kdyby ta nenocenska byla stejne placena? tak by to bylo snazsi.
@adrusenkaaa
Peněz na nemocenské máš sice míň, ale něco Ti vrátí v dubnu na daních.
Peníze nebo miminko?
Rozhodni se tak, abys byla šťastná. ![]()
@Netaneta
Jééé, trochu závidím. Těším se, až to taky vysadím. A nevolnosti jsou už pryč? A únava? Tak zítra
![]()
Ahoj holky SOS! Potrebuji zjistit jestli si někdo nechal udělat vyšetření z krve na kyselinu listovou. Jde mi o to že chci zjistí jestli moje to dokáže štěpit nebo ne. Abych si nemusela kupovat dráhy femibion.
@kratjana
mě ho udělaly na hematologii..ale dělaly mi víc testů a tohle byl jen jeden z nich..tuším že doporučení jsem měla od bývalé gynekoložky ale bohužel přesně už si to nepamatuji je to už delší dobu..
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.