Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky tak jsem se rozhodla, v utery jdu na laparoskopii. Drzte mi palecky at mi zustane aspon jeden vejcovod.Jsem strasne nervozni, bojim se.Jen prece mi budou operovat to nejcennejsi co mam! uz se mi udelal i opar ze stresu. Andilci budte pri me, at mi jeden vejcovod zachrani. ![]()
@adrusenkaaa drzim palecky a urco budr vsechno ok
. Drz se a ver ze mudri vedi co delaji ![]()
@pajinkapajinka dekuji ti moc.je tezke se vyrovnat s tim, ze mi vezmou neco z pohlavnich organu. nevezmou mi slepe strevo, ktere nepotrebujes. Budou se mi hrabat v tom nejcennejsim. Doufam, ze to dobre dopadne.
@adrusenkaaa
Adri držím palce na úterý a věř že ses rozhodla správně..
miminko má přednost
![]()
Ahoj holky, já mám za sebou svůj první KET. Těšila jsem se na ultrazvuk, že uvidím, jak mě ho tam dávají a oni mě ho nedělali. Vám také ne?
@longtime .. tak drzim palce. Taky mi nedelali ultrazvuk. A kdo delal transfer??. Me Tokareva nebo tak nejak
. No ja dneska osmy den po transferu ![]()
@pajinkapajinka Ahoj Dr. Tokareva mi také dělala transfer a povedlo se
. Byla naprosto skvělá, úplně mě uklidnila a byla moc příjemná a milá.
A jak se cítíš? všechno v pořádku? MS (NE)má dorazit kdy?
@adrusenkaaa Ahoj, tak jak to všechno dopadlo? doufám, že v pořádku a cesta k miminku je zase o další kus kratší
![]()
@longtime UTZ mi také nedělali. Tak ted už jenom čekat na pozitivní testík, držím palce.
Tak i my jsme včera již ukončili „spolupráci“ s Repromedou, takže teď už budu navštěvovat svoji Dr. Miminko je v pořádku, srdíčko krásně bije, velké je zatím jak má být a na UTZ už byly vidět místo jedné šmouhy dvě a to hlavička a tělíčko. A taky pupečníková šňůra. Dostali jsme i doporučení na screening na Veveří, který určitě podstoupíme. Takže jsem se i hned objednala a na začátku prosince nás čeká ten „zážitek“, který si všechny chválíte
. Tak snad bude všechno v pořádku a bez problémů. Nevolnosti malinko ustoupili (nebo jsem si už více zvykla), tak jsem ráda… i když celodenní kocovina tedy stále pokračuje
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.