Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky ja chci znát vašennázory na ket v nativu a stimulovany!
A nevíte něco o Kikusce?
@kratjana píše:
Holky ja chci znát vašennázory na ket v nativu a stimulovany!A nevíte něco o Kikusce?
Ahoj, já mám KET v nativu a ted čekám jak to dopadlo, byla jsem v uterý ![]()
@kratjana ja v nativu ani jednou neotehotnela(2×) a při stimulovanych vždy (3×, sice jen jednou to došlo do zdatného konce, ale přece)
Ale každy je jiný. Nekdo otěhotní jen při nativu.Co tělo, to originál.
No ja furt nevím. Kdyby nebyla v prosinci ovulka tak by chtela delat dr stimulovany ket v lednu. Nejsem si jista jestli je tam ta uspesnost srovnatelna s nativrm. nechci to uspechat.
@longtime netrpelive cekam na vysledky. Uz se tesim atu daz pozitivni test //
ja mela prec rokem13.dc od ketu hcg 49, ale nestoupalo, kleslo. Bojim se zklamani.ach mo. Mame uz jen tri embryaaa na dalxi cyklus nemame ![]()
@kratjana Ahoooj
Jsem tady a žiju
… Chodím vás sem jen číst, protože my si dáváme pauzu před dalším KETem.
Jinak já bych do nativu už nešla. Měla jsem jednou stimulovaný a jednou v nativu a v nativu se lepší embryjko nechytlo vůbec a ve stimulovaném horší embryjko ano. Takže ikdyž mám ovulaci měsíc co měsíc, tak jdu příště určitě do stimulace ![]()
@Kikuška90 toz ja tedy nevím. takže se bát nemusím? Říkali mi v repro že je tam o 5procent nižší úspěšnost RŘíkám si že přece jen to není přirozeně. Že je nativ přirozenější. A kdy se chystáme?
@kratjana Hele to záleží na Tobě… já půjdu radši do stimulovaného, aby to embryjko ze začátku prostě podrželi ty léky ![]()
My se chystáme až někdy příští rok, někdy na přelomu léta a podzimu. Možná to bude dřív, ještě nevíme ![]()
@kratjana ahoj je tak snad ti to vyjde
no mi mame v planu jit po novem roce, pokud shodim alespon 10 kg ale myslim ze to nebude problem
po hormonech jsem dost nabrala a pritel me rekl ze by bylo treba lepsi kdybych shodila alespon 10 kg, tak jsem si nechala napsat jidelnicek a zacinam 4 tyden s tim ze mam 4,5 kg dole tak si myslim ze to do vanoc stihnu, jen jsem si rikala ze mam vzdy KET stimulovany a premyslela jsem zda si to neudelat bez stimulace, samozrejme pujdu taky az nasetrim korunky ![]()
@Kikuška90 píše:
@kratjana Hele to záleží na Tobě… já půjdu radši do stimulovaného, aby to embryjko ze začátku prostě podrželi ty léky
My se chystáme až někdy příští rok, někdy na přelomu léta a podzimu. Možná to bude dřív, ještě nevíme
No tak snad těch hormonů při stimulaci máme dost ![]()
@marenkaF tak to mi řekni co papas?/:) ja chodim sem tam běhata to kjsoukila taky rychle ddolůuuž ze začátku. Zkus to. Jen mě z toho víc bolí ty záda tak jsem měla od srpna pauzu a před týdnem jsem to zkusila a dobrý pocit jsem měla. Moje váha taky neníiideální 95kg/176cm mám dole 6kg. Na IVF jsem sla s 88kg a skončila s 101kg hrůza.
@kratjana ja mam V 167 a vahu jsem mela 88 kg tet po vyplate si jeste koupim pernamentku na vacushape tam jsem chodila i loni klusat
mam hodne sojovych jogurtu ale ty jsou drahy tak papam bylej a sama zdrava strava bulgur, cizrnu, pohanku a jeste si to vse vazim na gramy, dnes mam k obedu 150 gr filet, rajcat 100 gr, bulgur 80 gr, a zeleninova smes,,, afakt jim po 3 hod a 5× denne, sedy lehy to neni na me okamzite me boli zada taky mam s nema problemy,
@pajinkapajinka Ahoj, tak jak jsi dopadla? Doufám, že test sílí a všechno je v pořádku ![]()
@kratjana Ahoj, já nemůžu posoudit zda je nativ lepší než stimulovaný KET, ale nám to vyšlo právě v nativu. Ale byl to první pokus a dle všeho já jsem v pořádku a problém byl u partnera.
@Peťka26 na bych měla býttaky oOK jen oobčasnnemám ovulaci podle všeho. Před rokem jsem měla slabé pozitivní test a nevyšlo to ;(
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.