1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3647
8.11.15 21:35

Holky ja chci znát vašennázory na ket v nativu a stimulovany!

A nevíte něco o Kikusce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
8.11.15 21:47
@kratjana píše:
Holky ja chci znát vašennázory na ket v nativu a stimulovany!A nevíte něco o Kikusce?

Ahoj, já mám KET v nativu a ted čekám jak to dopadlo, byla jsem v uterý :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1019
8.11.15 22:17

@kratjana ja v nativu ani jednou neotehotnela(2×) a při stimulovanych vždy (3×, sice jen jednou to došlo do zdatného konce, ale přece)
Ale každy je jiný. Nekdo otěhotní jen při nativu.Co tělo, to originál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
8.11.15 23:24

No ja furt nevím. Kdyby nebyla v prosinci ovulka tak by chtela delat dr stimulovany ket v lednu. Nejsem si jista jestli je tam ta uspesnost srovnatelna s nativrm. nechci to uspechat.

@longtime netrpelive cekam na vysledky. Uz se tesim atu daz pozitivni test // :) ja mela prec rokem13.dc od ketu hcg 49, ale nestoupalo, kleslo. Bojim se zklamani.ach mo. Mame uz jen tri embryaaa na dalxi cyklus nemame :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
9.11.15 07:41

@kratjana Ahoooj :mavam: :mavam: Jsem tady a žiju :dance: :mrgreen:… Chodím vás sem jen číst, protože my si dáváme pauzu před dalším KETem.
Jinak já bych do nativu už nešla. Měla jsem jednou stimulovaný a jednou v nativu a v nativu se lepší embryjko nechytlo vůbec a ve stimulovaném horší embryjko ano. Takže ikdyž mám ovulaci měsíc co měsíc, tak jdu příště určitě do stimulace :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
9.11.15 08:08

@Kikuška90 toz ja tedy nevím. takže se bát nemusím? Říkali mi v repro že je tam o 5procent nižší úspěšnost RŘíkám si že přece jen to není přirozeně. Že je nativ přirozenější. A kdy se chystáme?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
9.11.15 08:35

@kratjana Hele to záleží na Tobě… já půjdu radši do stimulovaného, aby to embryjko ze začátku prostě podrželi ty léky :think:
My se chystáme až někdy příští rok, někdy na přelomu léta a podzimu. Možná to bude dřív, ještě nevíme :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
9.11.15 08:39

@Kikuška90 Ahoj, ráda Tě tu vidím :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
9.11.15 08:40

@kratjana ahoj je tak snad ti to vyjde :D no mi mame v planu jit po novem roce, pokud shodim alespon 10 kg ale myslim ze to nebude problem :D po hormonech jsem dost nabrala a pritel me rekl ze by bylo treba lepsi kdybych shodila alespon 10 kg, tak jsem si nechala napsat jidelnicek a zacinam 4 tyden s tim ze mam 4,5 kg dole tak si myslim ze to do vanoc stihnu, jen jsem si rikala ze mam vzdy KET stimulovany a premyslela jsem zda si to neudelat bez stimulace, samozrejme pujdu taky az nasetrim korunky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
9.11.15 08:41
@Kikuška90 píše:
@kratjana Hele to záleží na Tobě… já půjdu radši do stimulovaného, aby to embryjko ze začátku prostě podrželi ty léky :think:
My se chystáme až někdy příští rok, někdy na přelomu léta a podzimu. Možná to bude dřív, ještě nevíme :nevim:

No tak snad těch hormonů při stimulaci máme dost :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
9.11.15 08:47

@marenkaF tak to mi řekni co papas?/:) ja chodim sem tam běhata to kjsoukila taky rychle ddolůuuž ze začátku. Zkus to. Jen mě z toho víc bolí ty záda tak jsem měla od srpna pauzu a před týdnem jsem to zkusila a dobrý pocit jsem měla. Moje váha taky neníiideální 95kg/176cm mám dole 6kg. Na IVF jsem sla s 88kg a skončila s 101kg hrůza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
9.11.15 08:55

@kratjana ja mam V 167 a vahu jsem mela 88 kg tet po vyplate si jeste koupim pernamentku na vacushape tam jsem chodila i loni klusat :D mam hodne sojovych jogurtu ale ty jsou drahy tak papam bylej a sama zdrava strava bulgur, cizrnu, pohanku a jeste si to vse vazim na gramy, dnes mam k obedu 150 gr filet, rajcat 100 gr, bulgur 80 gr, a zeleninova smes,,, afakt jim po 3 hod a 5× denne, sedy lehy to neni na me okamzite me boli zada taky mam s nema problemy,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
9.11.15 08:59

@pajinkapajinka Ahoj, tak jak jsi dopadla? Doufám, že test sílí a všechno je v pořádku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
9.11.15 09:02

@kratjana Ahoj, já nemůžu posoudit zda je nativ lepší než stimulovaný KET, ale nám to vyšlo právě v nativu. Ale byl to první pokus a dle všeho já jsem v pořádku a problém byl u partnera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
9.11.15 09:08

@Peťka26 na bych měla býttaky oOK jen oobčasnnemám ovulaci podle všeho. Před rokem jsem měla slabé pozitivní test a nevyšlo to ;(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.