1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7157
11.11.15 21:32

Ahoj holky :mavam:,vsem novym tehulkam moc gratuluji :dance: :srdce: :hug: :andel: Posledni dobou jem same pozitivni vysledky :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
11.11.15 22:54

@kelynka jeeee ahoj Kelousku ;) právě proto bychom měly jít do ketu :D co ttvůj zzákrok? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
12.11.15 11:32

Ahoj holky, dnes jsem 9den po KET pokud nepočítám první den transferu.
A každý den testuju, pořád tam je duch, ale už se mě zdá, že sílí. Co myslíte?
Spodní fotka je 4dny zpět a horní je dnešní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.11.15 12:26

@longtime rekla bych ze je silnejsi. Drzim palce. Ja osmy a devaty den carku mikroskopickou, ze jsme ju snad jen chteli videt. Pak jsem se na testovani vykaslala. Myslela jsem ze se nepovedlo a testovala jsem trinacty den po ket. Byl to den nez jsem mela jet na krev. Testla jsem jen abych vedela na co se mam pripravit. A hned po namoceni krasne cary. Jela jsem koupit dalsi testy abych se ujistila. Takze nehazej flintu do zita a vyckej. Vim je to na hlavu. Hlavne ty posledni dny, ale vydrz… :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
12.11.15 13:23

@longtime No, tak i já vidím, že sílí. Držím moc pěsti :kytka: Vypadá to zatím dobře. Věřím, že za pár dní tu na nás vykouknou pořádný dálnice :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
12.11.15 13:27

@longtime
vypadá to, že sílí.. :potlesk:
udělej test ob den a uvidíš jak zesílila..každopádně držím palce!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
12.11.15 16:47
@oskárek59 píše:
@longtime
vypadá to, že sílí.. :potlesk:
udělej test ob den a uvidíš jak zesílila..každopádně držím palce!! :kytka:

Moc děkuji, já testuju každý den, protože mám potřebu to stále kontrolovat, jestli tam pořád je :) a příjde mě to hezký mít takovou vzpomínku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
12.11.15 18:27

@kratjana ahoj koci :mavam: Ja ted tehu neplanuji. Ted jsem si rikala, ze se chci vic venovat male a sobe. Na prsa jdu v lednu, takze tehu pak neni minimalne pul roku vhodne.. Nejak se proste na to necitim.. Uz bylo smuly dost a bojim se dalsiho zklamani.. Tobe budu moc drzet pesti, aby se zadarilo :hug: A at te prestanou ty zada zlobit :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
12.11.15 21:35

@kelynka no dnes jsem se opět nevyspala, dala jsem si tramapl kampky a je mi ještětteď po 15hodinach všelijak. Jsem jak sjeta :D ja se taky bojímzzklamani. Ach jo. Kolik máš mrazacku? Taky dost viď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
12.11.15 21:55

@longtime to si teda pis, ze sili. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
12.11.15 22:22

@kratjana tramal si vzdy dava muj kdyz jde na tetovani :mrgreen: Kolik si davas kapek? No prave ja uz mam jen dva mrazacky.. :roll: Ty kolik??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
12.11.15 23:11

@kelynka začínala jsem na dvaceti a teď jsem na 40. Je to hrozny ale po.aha mi to. Máme ještě 3 snehulacky. Taky se bojím že test bude bilej. Kdybych měla na další IVF tak jsem víc v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
12.11.15 23:40

@kratjana ty jo to je celkem dost kapek 8o Ale hlavne, ze ti to pomaha na tu bolest.. :hug: Takze 3 snehulacky :andel: :andel: :andel:, to je faajn, urcite to vyjde :hug: Ja uz bych do dalsiho ivf nechtela jit..Rikam si, ze uz dite mame :srdce:,tak na to nechci tolik tlacit a cele znovu bych to uz absolvovat nechtela.. Budu moc drzet pesti, aby se zadarilo :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
13.11.15 08:51

Ahoj holky, můžete mě některá napsat jak to v Repromedě funguje po pozitivním testu z krve? Já jdu ve středu na krev a pak si mám jen zavolat na výsledky. Zajímá mě, když zjistí z krve, že jste těhu, za jak dlouho Vás pozvou na ultrazvuk? Děkuji za info :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
13.11.15 08:56

@longtime To je zvláštní :think: Vždycky se chodí 14 dní po ET/KET ráno na krev a v poledne na UTZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.