1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13.11.15 08:58

@longtime ahoj no ja jsem se hned po transferu objednala za ctrnact dni na ultrazvuk. Bylo mi to tak receno. Rano za ctrnact dni dojdite na krev a za tri hodiny jsem byla objednana na vysledky z krve a ultrazvuk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
13.11.15 08:59
@Kikuška90 píše:
@longtime To je zvláštní :think: Vždycky se chodí 14 dní po ET/KET ráno na krev a v poledne na UTZ.

Fakt? Nám o ultrazvuku nic neřekli, tak možná to jen nezmínili. Nebo teda nechápu. Jedině, že by to změnili :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
13.11.15 09:00
@pajinkapajinka píše:
@longtime ahoj no ja jsem se hned po transferu objednala za ctrnact dni na ultrazvuk. Bylo mi to tak receno. Rano za ctrnact dni dojdite na krev a za tri hodiny jsem byla objednana na vysledky z krve a ultrazvuk.

Tak to nechápu. Asi tam zavolám a zeptám se :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
13.11.15 09:01
@longtime píše:
Fakt? Nám o ultrazvuku nic neřekli, tak možná to jen nezmínili. Nebo teda nechápu. Jedině, že by to změnili :cert:

Tomu moc nevěřím, už tam chodím docela dlouho a pořád je to stejné. Spíš jste to přeslechli. Ale objednávat se dopředu nemusíš, oni si tam pro Tebe místo udělají :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
13.11.15 09:05

Holky tak moc děkuji za info, tak jsem si tam volala a nebyla jsem na ultrazvuk objednaná, nevím proč se nás paní na recepci nezeptala, měla jsem tam, že si jen zavolám o výsledky z krve :D
Tak jsem ráda, že jsem se Vás zeptala a budu tak mít i ultrazvuk :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
15.11.15 11:44

Ahoj holky, takže bohužel se u mě asi jedná o biochemické těhu, čárka na testu slábne, už skoro není vidět, místo toho aby sílila.
Nejhorší je, že to byl náš první IVF a první transfer a nemáme žádnýho mražáčka. Nedokážu si představit, že budeme stejnou částku platit znovu. Takže budu asi muset změnit CAR kde nejsou tak drazí :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.11.15 11:52

@longtime tak to me mrziiii :(. Jj s tema penezma je to mazec :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
15.11.15 13:48

@longtime Ach jo, to mě moc mrzí… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
15.11.15 21:36

@longtime ahojky. Taky mi to je líto. Ja to měla dvakrát ;( ještě mám sice třimrazacky ale bbojím se do toho jít. Achjo. A kolik jsi měla hCG?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
15.11.15 21:37
@kratjana píše:
@longtime ahojky. Taky mi to je líto. Ja to měla dvakrát ;( ještě mám sice třimrazacky ale bbojím se do toho jít. Achjo. A kolik jsi měla hCG?

Ahoj, já jen testovala takže nevím. Na krev bych měla jít ve středu. A právě vůbec nevím, zda v repromedě zůstanu. Vyšlo nás to tam na 44tisíc a z toho měli jen jeden pokus :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
15.11.15 22:10

@longtime no tak to je mazec!!! My jsme v tom za 80. Mám tedy tříletý před sebou a tři zasebou.

No uvidis. Třeba ti zesílí ještě. Testuješ za stejných podmínek? Hod sem fotky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
15.11.15 22:17
@kratjana píše:
@longtime no tak to je mazec!!! My jsme v tom za 80. Mám tedy tříletý před sebou a tři zasebou.No uvidis. Třeba ti zesílí ještě. Testuješ za stejných podmínek? Hod sem fotky.

Ty peníze jsou mazec. Rekli vám třeba proč se zatím nezadařilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
16.11.15 11:56

@longtime ahoj,moc me to mrzi.Mela jsem to stejne prvni ivf nevysel a dalsi mrazacci nebyl. Vyslo nas to dohromady i s hormonama 32 tisic.Na jinem foru psala pani, ze ji to vyslo na 14 tisic ve FN Olomouc.Pry tam davaji gonal bez doplatku, jsem ji psala tak cekam na odpoved. Nevim proc ty ceny nejsou vsude stejne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
16.11.15 19:40
@longtime píše:
Ty peníze jsou mazec. Rekli vám třeba proč se zatím nezadařilo?

Nikdo nám nic neřekl :( třebato je ttím že jsem tlustá. Imuno je v pořádku;(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.11.15 15:30

Ahoj všechny spolubojovnice a snažilky. Tak hlásím, že na ultrazvuku není mimi jedno, ale podle všeho vypadáme na jednovaječná dvojčátka. Příští týden by na kontrole měli být snad vidět srdíčka… :-D doufám a věřím, že bude všechno ok, ikdyž teda z dvojčat velký respekt, ale co už :-D.. jsme šťastní :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.