1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
386
20.10.15 08:08

@montty Budu držet pěsti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.10.15 08:28

@kratjana tak to jsi mi vlila novou nadeji do zil :) diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
20.10.15 08:53

@Peťka26 Peťulko, moc gratuluji k potvrzení těhotenství :dance:! Přeji, ať vše pokračuje v tom nejlepším směru a je vše v naprostém pořádku! :* :* :hug:
Mě se z Repromedy moc nechtělo, jsou tam moc hodní. Na druhou stranu dojíždět hodinu do Brna bylo taky náročný, zvlášť v některých dnech, kdy jsou silnice plné aut. Jsem ale spokojená :P. Mám úžasnýho gynekologa a Repromedu všude doporučujeme :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
20.10.15 08:55

@montty Tak jak jsi dopadla? ;) Čekáme dobré zprávy :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
20.10.15 09:02

@missy-m S radostí očekávám Tvůj komentář z dnešního vyšetření na Veveří :dance:. Můžeš sem, prosím, hodit návod, kam zaparkovat? Moc děkuji za informace :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.10.15 09:21

@montty tak coooooo?? :) drzim vsechny palce… vsechny co mam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
20.10.15 10:20

@Lilly15 Děkuju, já doufám, že bude všechno v pořádku. Taky dojíždíme do Brna a cesta trvá asi hoďku a půl, takže na jednu stranu mi to bude líto, na druhou jsem ráda, že nebudu muset dojíždět. Navíc moje gyndařka je taky strašně super, takže nemám obavy… akorát ty sestřičky by mohly být lepší… No ale nebudu předbíhat, snad to příští týden bude ok a budeme „propuštěni“.

A jak se Ti daří? nevolnosti pokračují? Já včera teda problila celej den, hrozný… ale docela mi pomáhá hodně studené mléko, tak snad přežiju :mrgreen:

@Netaneta Děkuju. A co u Tebe? všechno v pořádku?

@Lalunta Děkuju Ti, já beru jenom utroš 3× denně 1 tabletu a i to je opruz… ale úplně nejvíc mi vadí, že se nemůžu koupat ale jenom sprchovat, to je fakt utrpení :mrgreen:. A jak si užíváš pohody doma? Ještě se nenudíš? Já celkem jo… mám vycházky celé odpoledne, takže dopo se vždycky trošku vleče… ale zatím to jde ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
20.10.15 12:17

@Peťka26 ahoj. Snad je u mě všechno v pořádku, doufám. U doktorky jsem byla naposledy skoro před 14 dny a na screening jdu až příští čtvrtek, tak se to trochu táhne. Je mi docela dobře, nevolnosti mám pořád, ale v menší míře a hlavně už nebývám tolik unavená. Dneška mi začal 13. týden, v pondělí konečně přestanu s Utrogestan a náplastma, tak se těším. I na cvičení v druhém trimestru. Zatím jsem nic nepřibrala, ale povolily mi všechny svaly, co jsem mívala. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
20.10.15 12:29

Tak dnešní screening dopadl na 1*. Miminko je podle pana doktora zdravé, má všechno, co by mělo mít, NT je 1,4 mm, miminko je teda o 1 den mladší, ale to je prý úplně fuk. Odpoledne ještě výsledky krve, tak doufám, že to bude taky v pořádku. Spadl mi obří kámen ze srdce a konečně se začínám radovat :srdce: :srdce: :srdce:

@Lalunta @Lilly15
Tak dnešek byl jedním z nejkrásnějších dnů. Ten náš bobeček si tam tak ležel, sem tam nadskočil, srdíčko bušilo jak stádo koní. Nádhera :hug: Pohlaví zatím nevíme, přes ten můj špek se doktorovi moc nepovedlo tam nakouknout, tak říkal, že hádat nebudeme a necháme to, až to bude lépe vidět. No ale ležet bych tam mohla celý den.
Jinak teda s parkováním moc nevím. My jsme z Brna, takže MHD to jistila. Bylo tam pár míst ve dvoře, ale netuším, jak moc tam bývá volno. Každopádně naproti je Albert s placeným parkovištěm nebo pohledat v okolních uličkách místo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
20.10.15 12:35

@missy-m moc gratuluju, to jsou krásný zprávy. Snad dopadneme taky tak dobře. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
20.10.15 13:32

@Netaneta Děkuji :hug: Věřím, že taky budete mít takové krásné zprávy. Je to fakt zážitek. Užijte si to. Vám budu závidět, že to máte ještě před sebou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1019
20.10.15 13:44

@pajinkapajinka Dneska pořad bily test.Jak říkal manžel. Misto auta bude další IVF.Snad mi to dovolí skrz ty játra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.10.15 14:30

@montty a kolikaty jsi den?? Nemuze byt jeste nadeje?? Ta prece umira posledni :srdce: Ja jdu zitra na utz a pak uz ket. Tak ted z toho teseni mam obavy :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1019
20.10.15 15:00

@pajinkapajinka Jsem 11. Den po zavedení. Nestresuj dopředu. Ja to tentokrat ani ne prožívam. Asi na to není čas s malým nebo jsem uz tak otupela.

Jediný co mě děsí, je to, ze vyplaznem přes 100 tisíc a nebude nic. Rikam si, ze uz máme Ade, tak mužů byt spokojena, ale touha po druhem miminku je veliká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.10.15 15:08

@montty trosku stresuju. Ja jeste zadne miminko nemam a jdu na ctvrte ivf a vkladam do toho vsechny nadeje.. tak zkus testnout jeste zitra. Budu drzet palecky. Tfujky tfujky. Jooo ty prachy to je mazec!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.