Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Lilly15
DĚKUJI…uvidíme co navrhne doktorka, většinu zákroků zvládnu bez injekcí ale jelikož mě teď zlobí dásně tak uvidíme co a jak bude…
hlavně abych mohla co nejdřív po zákroku jíst..většinou jsem dopoledne hladná nejvíc ![]()
@oskárek59 Také mě zlobí dásně. Mohu se zeptat? Takový pocit, jako by se Ti odhalovaly krčky? Ustupovala dáseň? ![]()
S tím hladem podobně ![]()
@Lilly15 No já to v podstatě nechávám plynout… abych řekla pravdu, tak zatím mě ty nevolnosti spíš těší, protože mám pocit, že když nevolnosti trvají a prsa pořád bolí, tak tam brouček pořád je a snad je všechno v pořádku. V pondělí jdeme na další kontrolu.
Holky jak jste to měly vy? na druhé kontrole už bylo srdíčko?
@Peťka26 Jako zvon
. Držím palečky, Peti! V pondělí dej vědět, ju? Budu na Tebe myslet.
A jdeš ještě do R?
@Lilly15
jj podobný pocit..a někdy je to takové jako bych měla něco zapichlého v dásni a vím, že tam nic nemám..a to jsem si už nakoupila všechno možné ![]()
poptám se zubařky co víc ještě můžu udělat pro své dásně.. ![]()
@oskárek59 Prosím, napíšeš sem její doporučení? Budu ráda za jakoukoliv radu.
![]()
@Lalunta Tak jméno už máme, ale ve vší úctě k Tobě i ostatním si jej necháme pro sebe
. Může se stát ještě plno věcí a dokud naši zdravou holčičku nebudu držet v náručí, nikomu jméno neprozradíme. A co Vy?
@Lilly15 Jj, ještě do Repromedy… mám prostě jenom obavy, aby bylo… snad jo ![]()
@kratjana cvicis,necvicis, to pak nema zadny smysl pro tve telo a hlavne zenske organy. A zasla jsi k te fyzioterapentce ohledne mojzisovky? taky bych asi nesla kdybych nebyla v pohode.tak to budeme prozivat spolu, pristi rok bych chtela jit na dalsi pokus.
Holky jsem zase o neco chytrejsi.Vy ktere mate za sebou nekolik pokusu ivf a ketu a bohuzel Vam to jeste nevyslo, absolvujte hydrolaparoskopii, je to vysetreni pres pochvu.Az tam mi zjistili, ze mam vejcivod zaniceny a tudiz je ivf zbytecne, jelikoz ten zanet embryo zabije. Dneska mi to lekar vysvetlil. Takze predavam informace dale, tem kterym jeste ivf nevyslo.
@adrusenkaaa chodila jsem na ty rehabky k fyzioterapeutku. Ta mě učila tu mojzisovu. Občas to bohužel nestiham. Ja půjdu rozhodne příšti rok. Pockam na tebe ![]()
Ahoj holky
tak jsme po 2.screeningu a máme všechno co máme mít ![]()
bylo to úžasné vidět toho malého človíčka ![]()
váhu už máme 400g a taky máme potvrzeného pindíka ![]()
i když po PGS jsme to věděli…ale doktorka nám to tak radostně sdělovala, že jsme jí to nechtěli kazit ![]()
Holky, mám dotaz… když mě čeká v pondělí další kontrola po pozitivním testu a krvi, tak to se chodí jenom na UTZ nebo i na krev? Mě bylo akorát řečeno ať se objednám na to pondělí a slečna na recepci se mě ptala jestli jenom UTZ nebo i na krev a já jsem jí říkala, že na UTZ. Teď přemýšlím jestli se nechodí znovu i na krev… jak to je? kdyžtak bych tam ještě musela zavolat a na krev se „doobjednat“ ![]()
@oskárek59 Gratuluju, to je určitě úleva, když člověk ví, že je vše v pořádku, že?
a taky gratuluju k pindíkovi ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.