Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@oskárek59 Velký UTZ Tě čeká ještě kolem 30tt, že? To je opravdu za chviličku. Máš pravdu, ten čas letí a letí a letí. ![]()
První screening mám koncem října. Doufám, že vše dobře dopadne nejen u mě, ale i u Vás všech, holky
![]()
Jak jsi to měla s testem na cukrovku?
Je test povinný?
@Lilly15
jj ještě jeden velký UTZ nás čeká mezi 30.-32.tt to mi doktor řekl, že je takový finální před porodem ![]()
test na cukrovku mě čeká někdy v listopadu že bych se na něj těšila se říct nedá ale přežiju to..sestra mi dokonce říkala jak jí roztok chutnal..nejhorší na tom bude to 3.hodinové hladovění to mě děsí ![]()
povinný údajně není ale doktor ti do karty napíše, že jsi odmítla a pokud se něco stane tak jsi za to zodpovědná ty sama! to mi říkala kamarádka která chtěla odmítnout ale nakonec teda šla..
Ahoj, dneska jsem od doktorky dostala anopyrin a prednison. Neměla jste s tím někdo problém? Docela mě všechny ty vedlejší účinky děsí, aby to nenapáchalo víc škody než užitku. A po prednisonu se prý hodně tloustne, hlavně proto, že člověk má pořád hlad… K čemu to vůbec je? Hlavně ten anopyrin. Prednison je prý na potlačení imunity, aby tělo neútočila na embryo - je to fakt nutné brát?
@kratjana nevím jak ted, ale před 3 roky tam byli i na Stedry den
@oskárek59 dekuji za optani.ano oklepala, vzpamatovala a zase hura do boje! Ja to nase detatko chci a taky ho budeme mit! na kontrole v reprofitu v ostrave byl uplne chladny doktor, celkove i ta klinika i kkinika kde mi delali zakrok v olomouci na me pusobila chkadne! ted uz najisto vim, ze pujdeme zase do repromedy je to tam takove teplejsi veselejsi.uz aby jsme to podstupovali. a co nad jmenem jste uz premysleli?
@kratjana jee tak to by me taky zajimalo… akorat je lepim a ve stredu jdu na utz a pak na ket ![]()
Ahoj holky, tak kontrola za námi. Už nám bušilo srdíčko… nádhera. Takže ještě příští týden do Repromedy a to prý už dostaneme propouštěcí zprávu… Byl to krásný pocit, ale pořád nějak očekávám tu euforii, která zatím teda nic… nedochází mi to. Nebo je to tím, že je mi dneska teda hodně
![]()
Holky ještě dotaz… jakou hodnotu HCG jste měli na prvním odběru - 14.den po KET když vám vkládali 5ti denní embryjko? Vím, že každá má hodnotu jinou, spíš jenom pro zajímavost… Já měla 2500 a zdá se mi to nějak moc
![]()
@Peťka26 Tak moc gratuluji k srdíčku
Nádhera. Tak ať je i dál všechno v pořádku. A abych pravdu řekla…já zatím k euforii stále nedospěla. Pořád mám strach, že se něco podělá. Ale snad třeba po tom zítřejším screeningu se konečně začnu pořádně radovat. A já jsem hodnotu hcg měla 679. Teda, těch 2500 je docela dost. Ale jak píšeš, každá to má jinak a ten rozptyl je strašně veliký. Tak si užívej, maminko ![]()
@Peťka26
Mooc gratuluju maminko
ještě chvíli ti to nebude docházet..měla jsem to podobně..
jinak hodnotu HCG jsem měla 1362…jo a prej u holčiček bývá vyšší..a nebo u dvojčátek ![]()
ale je to hodně individuální…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.