Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky tehulky, doufam, ze porad zustanete tady v diskuzi a pak se pochlubite s miminkama.
@adrusenkaaa no cvicim necvicim. Jak chodim do práce tak se mi nechce. Ale párkrát za týden si zacvicum aspoň na balonu. Víš Adry, mě ty záda v noci hodně bolí. Přes den je to docela ok- da se to. Pořad jim nějaký prášky na bolesti. Není týden že bych si něco nevzala. Většinou Tramal kapky a biofenac. Teď jsem dostalanněco silnějšího jak ibalgin, ale v noci nezabral. Ja třeba od 4 nespim jak mě tobbolí Prevaluju se pprotože nevydržímlležetna jednom boku. Ani na zzádech. Po tomco mmě bolí záda jsem se odnaucila spát na břiše. To ta bolest přišla potom hned. Zrovna si nahrivam zada, mám v sobě prášek a v pátek jdu na obstřik. Moc bych chtěla jítna ket ale kdyby to nnevyšli říkala bych si jestli to není vším tím. Bolesti a praskama. Kdovi jak dlouho to vše ve mně bude. Prášky kapack obszriky. Ale 19.jdu k dr na gyndu abych ji řekla že mám mensesddivný a budu 17den, chci vědět jestli budu ovulovat. 16.10. ksem14.DC ale ona tam nebude ;(. Ty bys šla do pokusu i kdyby té bolely záda?/vždyť člověk musí být OK ne? Řeknu ti že jak jsem od květ a v práci tak měti zzákazníci tak stvou. nevím proč Ale fakt moc. Asi potřebují otěhotnět. ![]()
Ahoj, jak dlouho jste se stimulovaly Gonalem? Nebo za jak dlouho od zacatku cyklu jste byly na OPU? Dik
@Anonymní píše:
Ahoj, jak dlouho jste se stimulovaly Gonalem? Nebo za jak dlouho od zacatku cyklu jste byly na OPU? Dik
Ahoj. Ja to měla přesně před rokem tak moc nepamatují ale myslím že zhruba od 15.DC deset dnu
@Anonymní píše:
Ahoj, já stimulovala myslím 7 dní a 9.den jsem šla na OPU. Ale reagovala jsem dobře a měla „jenom“ 125jednotek. Navíc mám cykly i tak dost krátké - většinou 26.dní.
@Dixiee O tom stejném jsem minulý týden přemýšlela. Připadá mi, že už v Repromedě nepůsobí, ale uvidíme. Za týden jdu na punkci, tak se zeptám
Slyšela jsem něco takového, že je na nemocenské. Příští týden ti napíšu ![]()
Tak KET byl asi neúspěšný
Dnes 10.den jsem si dělala test a ani náznak ducha. Zkoušela jsem i ten ovulační, ale taky nic. Nechápu tedy proč by měl být ovu test pozitivní dřív než TT. Když bych měla tak málo HCC, že to nezachytí TT, tak proč by měl ovu test? Jedině že by byl citlivější, ale to přece není. Sice se na ovu testu po hodině a půl objevil duch (asi 2 mm dlouhá čárka začínající na jedné straně testu), ale tomu nepřikládám váhu.
Bolesti a píchání jsem měla jen 7.den, pak nic, 8.den od odpoledne do večera lehká nevolnost, pak taky nic… Občas mě dost bolí hlava, ale to mě bolívá často.
Vím, že to není ještě 100% ztraceno, ale ty šance jsou čím dál menší. ![]()
@ilia.katka Ahoj, to je mi líto… a v jakém stádiu embrya byl KET? To jsi měla po prodloužené 5ti denní kultivaci? Pokud ano, tak by už asi aspoň duch měl být vidět… Je pravda, že u někoho se HCG projeví později, naději bych si ještě ponechala, ale asi bych se začala připravovat na neúspěch… fakt mě to moc mrzí. Uvidíš za dva dny a pak na výsledky krve. Budu se modlit za to, aby ještě alespoň duch vykoukl… moc bych Ti to přála. Ale i kdyby to nevyšlo, neztrácej naději, určitě se uchytí jiné embryjko, třeba ještě lepší kvality. Kolik máte mrazáčků? ![]()
@Peťka26 Díky a ano, měla jsem 5.denní kultivaci. Ale jaké stádium to bylo nevím, neptala jsem se. Mrazáčků máme ještě 7, ale nevím jestli si budeme moc dovolit jít na další KET, tenhle byl ještě hrazený pojišťovnou. IVF nás totiž stálo 55 tis.,takže jsme si museli půjčit, navíc rekonstruujeme dům, takže peníze navíc bohužel nemáme ![]()
@ilia.katka Chápu… sice nemáme s penězi takový problém, ale taky se teď chystáme stavět, takže taky hodně šetříme. Jediné co mě napadá je se zkusit informovat jestli nebudou mít kolem Vánoc nějakou akci? Vím, že občas mají akce na různé výkony, ale jestli mají i nějakou na KET bohužel nevím. Opravdu mě to moc mrzí… Kolik stojí pak samostatně KET? kolem těch 7tis? ![]()
@ilia.katka
To je mi líto. ![]()
S těma ovulačníma testama je to tak, že taky ukazují těhotenství, ale obě čárky musí být silné. Je to takové potvrzení, pokud je těhotenský test pozitivní. Já jsem to měla tak, že těhu test byl slabě pozitivní, ovu test mnohem zřetelnější. Takže na tom asi něco bude. Pokud je to ale tak, jak píšeš, myslím, že je to bohužel jasný výsledek. Ještě to zkus zítra a uvidíš. Četla jsem o různých případech, kdy 10.den nic a 12.den //
Nám vyšel až celkově 3.transfer, celkem 70.000,– KET stojí 7.500,– Snažte se dát peníze dohromady, stojí to za to!
Držím palce! ![]()
@montty
Ahoj, jak se cítíš? Chci Ti jen říct, že jsem to s tím zaváděním měla stejně. Stáli u mě tři ještě s ultrazvukem. Až třetí transfer proběhl jakžtakž hladce (vzali si na mě silnější katetr) a to mě chtěli pro jistotu uspat. Pokaždé ale s kleštěma. Auau. A stejně se chlapeček chytl. ![]()
Krajčovičová mi dělala KET, ale pak už jsem ju tam taky neviděla. ![]()
Příspěvek upraven 21.01.16 v 21:34
HOLKY, PROSÍM VÁS. DNES JSEM SI ZAČALA LEPIT ESTRAPATCH. MÁM JICH LEPIT PĚT. NALEPILA JSEM SI JE NA STEHNA. JE TO FAJN. NEODLEPUJÍ SE A NEZAVAZÍ. NEVADÍ TO? ČETLA JSEM, ŽE NEJLEPŠÍ JE NA BŘICHO NEBO ZADEK. ALE MYSLÍM, ŽE BY SE MI I TAM I TAM ODLEPOVALI. DÍKY ZA ODPOVĚDI ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.