Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Lalunta Tokareva je naprosto skvělá. Mám ji z Repromedy nejraději
. Na kontrolu jdu ted v pondělí. Naštěstí mám fajn gynekologa
Je to opravdové zlatíčko. Tokareva v mužském podání
. A strašit nechci, to ne. Jen, blbec, čtu i další diskuze a plno maminek tam psalo, že kolem 9tt nejčastěji přicházely o miminka. Tak mám z toho strach
. Jo a na Veveří jdu 29.10.. Přesně 2 měsíce po KETu ![]()
@ilia.katka S těmi projevy těhotenství si hlavu vůůůůbec nelam
. Však ony přijdou
. U mě dlouho dlouho nic a práskl konec 7tt a začalo to pravé rodeo. Nevolnosti odpolední až večerní, furt hlad( dokonce mě malá budila i noci s takovým tím: mámo, dej sem jídlo!) a prsa mi vyrostla tak, jako bych byla na plastice ( +6cm). No a ta únava! Takže užívej stavu sladkých dnů bez potíží a přeji krásný //, at už budeš testovat 10., nebo kterýkoliv jiný den… ![]()
@Peťka26 A nezapomeň si říct o fotečku
. Je to fakt nádherný pocit! No a pak následující UTZ, kde už bude bít srdíčko! Hotová nirvána
![]()
@Lalunta Ahoj, dneska zrovna jsem si ji donesla.:-) Prcek odpovídá 10+1 a hodně se hýbal, doktorka říkala, že to je vzácný, že většinou spinkaj. A za to, že jsem musela čekat, protože brala přede mnou akutní případ, mě nechala se dlouho koukat. Bylo to nádherný, zatím nejsilnější moment, protože už vypadal jako hýbající se človíček a ne jako flek.:-) Mám i fotku, tak se těším, až ji ukážu muži, a ještě víc se těším, až se mnou půjde na screening a uvidí to taky.:-) Jinak první výsledky krve a moči byly dobrý, konečně už znám svou krevní skupinu
, a mám v normě i tlak, jen mám trochu hematom, ale zatím se zdá neškodnej, nešpiním, tak je to dobrý. Na další kontrolu jdu až 30., 29. na screening, tak jsem zvědavá, jak to do té doby přežiju.
Co vy, máte se?:-)
@Netaneta
No tak to jsou krásné zprávy!
Gratuluji, krásně prospíváte!
To bude tatínek šťastnej. Chtělo by to nějakou odměnu. ![]()
My jsme zatím jen ten flek.
Hematom mám taky, trochu špiním, ale Tokareva říkala, že mě to spíš straší, než aby to něco bylo. Třeba to odejde do další kontroly. Jinak nevolnosti přitvrdily, většinou to rozdejchám, ale někdy teda ne
![]()
Příspěvek upraven 21.01.16 v 21:35
@Lalunta Já se zvládám odměňovat sama:-D Do většiny podzimních věcí se nevejdu, protože jsem přibrala stimulací těch pět kilo a lepší už to teď asi nebude, takže mi chodí pořád balíky s oblečením, jinak bych do práce mohla střídat jenom tak dva modely:-D Tak to máš taky docela prodlevu v kontrolách. Si nás rozmazlili, co.:-)Ty nevolnosti jsou nepříjemný, mně se to trochu zlepšilo, ale včera odpoledne jsem si do práce objednala pizzu, celou jsem jí snědla a pak jsem myslela, že se vybleju z podoby. Za to si ale můžu sama.:-D
@Netaneta Fujík, hned jsem si to představila!
Taky si budu muset něco koupit, zvlášť asi kalhoty, nosím furt jedny, ostatní nedopnu, nebo škrtí. Ale do práce nechodím, tak střídání modelů naštěstí řešit nemusím. Hrůzu mám spíš ze zimních kabátů a bund. To mi určitě nic nebude. ![]()
Ano, rozmazlili. Repromeda je samé ťuťu ňuňu, za týden přijďte a teď je to za týdnů několik a nekonečný. ![]()
@Lalunta no, já jsem to taky trochu přehodnotila, když to půjde, asi zůstanu už po vánocích doma. Dělám do noci každej den a jsem hrozně unavená. Bundu si budem muset koupit, líbí se mi pár věcí z HM a vozí i online, takže to pak koupím asi tam.
@pajinkapajinka Vítám Tě mezi námi! No tak at to dobře dopadne! Kdy půjdeš?
No koncem týdne MS a začátek stimulace. Tak si myslím, že kolem 28. 29. 10
.. děkuju
@Lalunta Máš nějaký tip, recept na nevolnosti? Kdyby ano, prosím, poděl se
. Rozdýchání už mi taky nepomáhá ![]()
U dcery jsme měla Torekan, mimochoden ten nejúžasnější lék proti zvracení a na nauseu, má už tři měsíce výpadek. Jak naschvál
![]()
Děkuji ![]()
@Netaneta Jé, nové oblečení
. Mě už to taky nebaví, být obtažená v sukních jak mumie a o riflích ani nemluvím. Taky se Ti tak krásně na bříško obtiskne lem a zip?
Zlatý tepláky
![]()
Už mám dva porody za sebou a ta „klokaní kapsička“ v 9tt vypadá jako ve 4 měsíci. Objednáváš si přes nějaký server?
@pajinkapajinka Takže stimulovaný KET? Věřím, že Ti tento cyklus vyjde! Pak napiš, kdy jdeš přesně, ju? Ty jsi po OPU a PGD? Nebo si jdete pro další miminko?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.