1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1019
6.10.15 11:26
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
6.10.15 11:31

@Peťka26 Podobný, ne-li stejný příznak měl i můj manžel, když jsme byli na UTZ v Repromedě :hug:. Slzy jak hrachy, mužská pýcha šla okamžitě stranou, nahradila ji pýcha otcovská a celou cestu domů ( cca hodina autem) se na mě díval jak na prvním rande :P Jak píšeš: prostě jak sjetej :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
6.10.15 11:33

@Lilly15 Ježiš, to je nádherný… to muselo být úžasný. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
6.10.15 11:34

@missy-m Ahoooj, tak jaké je pokročilejší těhulkování? Už jsi byla na screeningu? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
6.10.15 11:41

@Peťka26 Bylo! Neboj, taky se dočkáš :hug: Za týden, dva… a pak krásně tlukoucí :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
6.10.15 11:43

@Peťka26 Super, gratuluji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
6.10.15 12:06

@Peťka26
krásný test, moc moc gratuluji  :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
6.10.15 13:01

@Lilly15 Ahojky, no já se mám naprosto normálně. Až jsem z toho mírně nervózní, když nevím, co se děje. V pondělí jdu do poradny, tak třeba mi doktor udělá UTZ a na screening fičím 20.října. No jsem zvědavá. Hlavně ať je všechno v pořádku a mrňousek je tam, kde má být a má se čile k světu.

@Kikuška90 Kočko, co ty náplasti? Budeš je teda chtít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
6.10.15 13:08

@missy-m Ahoj, né né, nakonec je nebudu potřebovat, ale děkuji za nabídku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
6.10.15 14:23

Děkuju holky ;)

@Kikuška90 a jak se máš? kdy Tě čeká KET? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
6.10.15 20:13

@Peťka26 taky moc gratuluji maminko ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
6.10.15 21:04

@Peťka26 Taky moc gratuluju :dance:

Já už se taky těším na ten 12.den (možná 10.), snad to tak dlouho vydržím netestovat. Zatím žádné příznaky nemám, bolesti a tak, což mě začíná trochu znervózňovat, aspoň bych věděla, že se něco děje… Ještě jednu gratuluju :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
7.10.15 09:01

@ilia.katka Děkuju Ti, já také žádné bolesti neměla… to až kolem cca těch 7dní od zavedení mě začalo pobolívat břicho, na termín kdy bych měla dostat MS, takže jsem myslela, že mi MS drží Utroš a jinak nic… a nějak špatně nebo bolesti prsou to taky nemám… akorát včera ráno jsem se málem poblila, ale to připisuji té nervozitě z testování… Budu Ti držet pěsti…
Ale z mé zkušenosti fakt radím zkusit vydržet netestovat… je to tak podle mě lepší.
Ty jsi dneska kolikátý den od zavedení? 4-5? to už je stejně rozhodnuto, tak zkus být v klidu a myslet na to, že už je to jen a jen na osudu :kytka:

@kratjana Moc Ti děkuju, je to zvláštní, zatím mi to vůbec nedochází… ale dneska jsem dělala ještě ten test, který jsem v Repromedě dostala a když jsem viděla výsledek, tak už mi v hlavě aspoň seplo, že asi budeme mít miminko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
7.10.15 11:30

@Lilly15
Ahoj :mavam: Manžel se mnou nakonec nebyl, musel do práce. Utz mi dělala Tokareva a tak jsme se i pěkně rozloučily, až mi z toho bylo smutno. Pak jsem šla hned ke své dr. a vrátila se zpět do reality, takový přístup jak v Repromedě prostě už nikde nebude. :( Nestraš s tím 9tt a ZT, až ve mě zatrnulo! Tokareva říkala, že nejrizikovější období je za námi. To už bude dobrý!!! ;) A kdy jdeš na kontrolu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
7.10.15 11:33

@Peťka26
Ahoj, tak jak se cítíš? Nějaké příznaky? :poblion: To Ti ještě dlouho docházet nebude… chi chi. Ale je to krása!!! Počkej na zítřek, to bude paráda na té kontrole. To bude totiž ta pravá euforie! ;) :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.