1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
346
2.10.15 14:46

@Meliskaa jenom se tak hloupě zeptám, vyloučili například verikokélu? Můj manžel ji totiž má a může dost často zhoršovat spermiogram. Můj manžel měl taky tragické spermio, tak jsem ho nahnala k urologovi a zjistil mu právě tu verikokélu, kterou potom operovali a spermio se postupně lepší. Na přirozené otšhotnění to zatím není, ale od operace v prosinci se to zlepšilo zhruba o třetinu (byl na dvou kontrolních). Já si na Repromedu nemůžu vůbec stěžovat a nevím, jak standardně postupují, jestli zjišťují příčinu toho špatnýho spermia, ale jsem ráda, že jsem v tomhle jednala na vlastní pěst.:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7880
2.10.15 14:51

@Netaneta vubec nic nerekli a uz mne to taky napadlo. Kam na to sel? Tady v Brne? a musel mit doporuceni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7880
2.10.15 14:52

@Peťka26 děkuji :) my budeme setrit a pak az budou penize a do te doby se nezadari prirozene, tak do toho pujdeme ;) jak dlouho jste se snazili?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
2.10.15 15:14

@Meliskaa ne, byl u jednoho známého doktora na Vysočině. Teta je sestřička a doporučila nám ho. Jinak doporučení neměl, normálně se objednal a šel.:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
2.10.15 15:34

Ahoj holky. Tak si představtezže švagrová co čekala na výsledky z genetiky-embrya, tak neproslo ani jedno!!! Ona másšpatnou genetiku proto potratila několikrát a teď toto. Ke mi ji nesmírně líto. Ani nevíte jak ;(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
2.10.15 15:56

@kratjana to je mi moc líto, chudák holka. :,( Kolik jich měli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
2.10.15 18:49

@Peťka26
No tak to budu napjatě čekat! Jsem zvědavá, dokdy to vydržíš. ;) My jsme nakonec testovali 11.den odpoledne a výsledek byl zcela zřetelný. Taky jsme u toho chtěli být spolu. :hug: Moc se těším na pozitivní výsledek! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
2.10.15 18:50

@kratjana
No tak to je strašný!!! Chuděra, to je mi jí taky dost líto! A půjdou do dalšího?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
2.10.15 18:53

Tak mám za sebou svůj první (a snad i poslední) embryotransfer :) A teď už jen dlouhé čekání. Že prý si mám udělat test až za 14 dní, ale myslím, že dýl jak týden to nevydržím a už budu testovat. Dělal mi to nějaký doktor, s kterým jsem v životě nemluvila, to byla škoda, ale stejně na tom nezáleží.
Už po půlhodině jsem měla pocit, že mě začíná bolíet podbřišek, ale to jsem si asi jenom namlouvala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
2.10.15 18:54

@Meliskaa
Nám dělali na začátku oběma genetiku, mě hormonální profil, jinak nic. Průchodnost vejcovodů jsem už měla zkontrolovanou od své dr. Imunologii až po dvou neúspěšných transferech. Kvůli možné genetické zátěži později i trombofilní mutace, ale všechno bylo negativní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
2.10.15 18:59

@ilia.katka
Nenamlouvala, to už se jistě zavrtával(a)! ;) To byl Kafka, ten dělá v pátek. Přeju hodně štěstí! :kytka: Ať si prcek nebo prcinka hledí své maminky! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
2.10.15 19:26

@Meliskaa No my se snažili rok a půl a začala to vlastně řešit moje gynekoložka (je úžasná), poslala nás na spermio, mě udělala hormonální profil a ukázalo se, že s těma našema mrškama bude problém přirozeného otěhotnění… takže jsme hned zkusili IVF… sice jsem původně měla touhy zkusit pár UIU (nebo IUI??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ), ale to by v našem případě asi nic nevyřešilo… spermie máme prostě líné, je jich málo a ještě se špatnou morfologií, takže po pár informacích zjištěných na netu a domluvě s Repromedou jsme šli rovnou do IVF… naštěstí našetřeno bylo, takže jsme finance nějak zásadně řešit nemuseli. Jak dlouho se snažíte vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
2.10.15 19:27

@kratjana Ty jo, tak to by mě asi dostalo, kdybych podstoupila celej ten kolotoč a nakonec mi nezbylo nic k vložení… to musí být opravdu děs :roll: 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
2.10.15 19:30

@Lalunta Děkuju… tak moc v něj doufám :lol:. Zatím mě testování nepopadlo a to mám doma krabičku Dr. Max (takže dva) a ten z Repromedy… jsem srab na testování, ale uvidíme, třeba už zítra se to může zlomit a budu tady nervit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
2.10.15 20:08

Holky vůbec nevím co plánují dál. Mluvila jsem s ní dnes jen přes fb PAC jsme obě byly v práci a pak užjsem se ji nnechtěla moc vypatvat. Teď jedou na dovcu do Středozemi na plavbu tak snad si tam odpocne a přijde na jiné myšlenky. Je to fakt hrůza. Nechtěla bych to prožít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.