1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3113
26.9.15 15:36

@Lalunta boze.v dobrem smyslu zavidim. Preji at to dobre vsechno dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
26.9.15 16:22

@adrusenkaaa no četla jsem že to snad nikomu nepomohlo ;( nekupovala jsem to. Jak dlouho jsi tam byla? Tak je fajn že SIS to užila :-*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
26.9.15 19:04

@Lalunta Moc Ti gratuluju… je to asi nádherný pocit vědět, že je srdíčko a všechno v pořádku, co? A plánuješ už neschopenku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
26.9.15 19:07

@Meliskaa Ahoj, taky jsme v Repromedě spokojení… ale je pravda, že nemáme s čím srovnat. Ale líbí se u nich ta ochota, přístup a to, že ti opravdu všechno laicky vysvětlí… jak jsou na tom finančně fakt nevím, protože nemůžu srovnávat. Nás první IVF vyšlo na cca 33tis, ale měli jsme tam letní slevu na PICSI a prodlouženou kultivace a vyšetření genetiky PGD hradila celé pojišťovna… no a jestli to vyšlo teprve uvidíme ;) Ale za mě doporučuji, šla bych tam znovu kdybych se měla rozhodnout :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
26.9.15 20:13

@kratjana to bude to co rikala teta od pritele slozeni pekne, ale je to slabe!16 dni jsme tam byli. a ci ty kdy pujdes na ket?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
26.9.15 20:34

Ach jo, začíná mě bolet v krku :zed: :roll: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
26.9.15 21:29

@adrusenkaaa
Děkuji. :) A držím palce na to vyšetření. Ať moc netrpíš a vše dobře dopadne! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
26.9.15 21:36

@Peťka26
Děkuji. :* Ano, bylo to krásný, teď si to začínám opravdu užívat. :) Neschopenku mi chtěli napsat v Repromedě hned, ale já chci až později.
Neboj, mímo už je zavrtaný, teď už se mu nic nestane! ;) Já se tak těším, až tu přibude další těhule! :dance:

Příspěvek upraven 21.01.16 v 21:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
27.9.15 07:39

@Lalunta No já nevím, já si nechala napsat volno až u své gyndařky… ta mi tedy oznámila, že už bych se ani vrátit do práce neměla (dělám sice v kanclu, ale je to malá firma, kde jsou cítit barvy, ředidla a lepidla, takže s tím přicházím do styku), ale já bych chtěla být ještě příští týden doma a pak do práce, tak nevím co mi na to řekne… Ale jsem si jistá, že doma bych se zbláznila… Takže si zřejmě domluvím nějaký zkrácený úvazek a práci z domu.
Trošku jsi mě uklidnila, je to fakt hrozná když člověk ví, že má v sobě oplodněné embryjko.. když mě píchá v podbřišku, tak si říkám, co se děje, když nepíchá, tak si říkám, že je to špatně, že se nic neděje… no prostě na palici :zed: :mrgreen: Ale snažím se takový myšlenky zapudit a na tohle vůbec nemyslet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
28.9.15 10:10

@Peťka26
Teď těch 14 dní po transferu je nejšílenějších, to musíš vydržet. Ale řeknu Ti, že hodně podobné je to od kontroly ke kontrole, jak se to tam vyvíjí. Teď už nás strach prostě neopustí. Mě taky píchalo střídavě v podbřišku a pak zase ne. A myslím, že je to tak dobře. ;) Udělej si nějaký plán na den a to bude hned jinak utíkat. Já se zase toho být doma až tak nebojím. Pořád je co dělat.

Příspěvek upraven 21.01.16 v 21:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
28.9.15 11:44

@Peťka26 Ahoj Peti, co ten krk?
I já se přidávám k Laluntě a ztotožňuji se s jejím názorem, že i když jsi doma, pořád je co dělat. A v Tvém případě bych práci už neřešila, když jsi zaměstnaná v prostředí, kde musíš čichat výpary z ředidel. Před 12 lety jsem dělala vedoucí na beznince a hned, jak se těhotenství potvrdilo, mi gynekolog vystavil neschopenku. Je na to i zákon. A myslím si, že ani Ty nechceš, aby Tvoje miminko bylo vystaveno chemikáliím.
Držím palce, at za týden najdeš na testu dvě, pořádně tlustý čárečky! :hug: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
28.9.15 11:54

Ahoj holky, když jsem se dívala na dokument Čtyři v tom, vyhledávač mi našel další dokument o těhotenství a konkrétně o IVF. Je to vcelku zajímavé. Tak kdyby jste se chtěli juknout: http://www.ceskatelevize.cz/…dite-v-cene/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
28.9.15 18:54

@Lilly15 Ahoj, krk přestal bolet, takže jsem se trošku uklidnila… i když nejsem nějak vystresovaná, připadám si právě celkem v klidu, spíš mě vždycky na chviličku vyděsí takový drobnosti… Jinak mě to zatím celkem utíká, ale jsem zvědavá co se tam dole děje :mrgreen:
Tu práci budu řešit až uvidím jestli to vyšlo nebo ne, ale sdílím váš názor… akorát pracovat bych chtěla a když to půjde z domu a průběh těhotenství to dovolí, tak určitě budu.
Na dokument mrknu, celkem mě tyto dokumenty zajímají…

a jak se daří Vám holky? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
29.9.15 08:26

@Peťka26 Držím moc moc moc palečky, aby to vyšlo, Peti! :hug: Mám radost i z toho krku, že Tě už nebolí. Je to vážně o strach :cert:
A kdy jdeš na krev a UTZ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
29.9.15 09:03

Ahojky holčinky, tak hlásím, že prodloužený víkend jsem zatím přežila, ale žádné zlepšení nenastalo, tak vůbec nevím, co dělat. V pátek jsem měla stále zvětšené vaječníky a volnou tekutinu v břiše a pořád stejné množství, od úterý už neberu utroš a ms stále nikde.Jsem pořád jako dýně, břuch jak v páté měsící a pěkně to pobolívá, včera mi ani nezabral ibalgin. achjo. Já vůbec nevím co..Jestli mám ještě čekat, až dorazí ms(pokud to bude podle normálu, tak snad přijde až někdy kolem 8mého a to nedám) nebo si zítra zase zajet na utz, já nevím. Do R se mi ani volat nechce, minule mě i po tel. jaksi odbyla a měla jsem takový divný pocit..Tak nevím. Ale i tak jsem prostě nepoužitelná, nedejbože když jsem musela dojet na nákup..HOlky pomooooc..Já už si připadám jak trotl fakt..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.