Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@ilia.katka Ahoj, taky doufám, že ty zamražené využijeme až tak za dva roky, kdy si půjdeme pro sourozence
. Tak to budu na pátek držet pěsti… a pak máš volno, nebo budeš chodit do práce?
@adrusenkaaa Ahoj holka, opět Tě vítám mezi námi
Tak dovolená za Tebou, určitě sis báječně odpočinula a hurá na miminko!
Nervozita je myslím normální, když člověk neví do čeho jde a co ho ve finále čeká. No a pak ten výsledek
. Takže 7.10. tfuj tfuj tfuj a dej pak vědět, jaké to bylo, ju?
![]()
@kratjana Jani, rozhodnutí je na Tobě. Ale každopádně Tě v KETu obrovsky podporuji.
. Možná se Ti uleví, když nebudeš myslet pouze na bolest, ale na to malinké
. Těšit se na ně! Mě malá nesmírně dobíjí. Je to opravdu moje sluníčko, i když zatím ještě v bříšku
:srdce
@Peťka26 Také za dva roky plánujeme dát malé dalšího sourozence. Myslím si, že odstup dvou let je akorát. Pěkně si to plánujeme, že? Kdo ví, jaká bude skutečnost ![]()
@longtime Ahoj, také Tě vítám mezi námi
. S tím telefonováním to vidím tak, že je opravdu lepší nechat vše osudu, stejně nic neovlivníš, tak proč se zbytečně stresovat. My to tak měli na Obilňáku, volala jsem ob den a co mi to dalo, NIC! Takhle je to najednou a hotovka. Držím ale všechno, co mám, aby Vám to vyšlo!!!
![]()
@ilia.katka Ahoj
, že by další těhulka? Srdečně Tě vítám!
V Repromedě jsou fakt profíci a těch Vašich 7 krásných a zdravých kousků, to mluví za vše! Půjdeš i na akupunkturu?
@Peťka26 Do práce chodit nebudu, tahám těžké věci a jsem pořád na nohou. Možná později pokud mě přeřadí jinam.
Jak je to s rozmražováním embryí, dají se znovu zamrazit nebo po rozmražení už ne? Doktorka říkala, že mám ve čtvrtek zavolat a domluvíme se kolik embryí rozmrazí. Dají mi jen jedno, 2 odmítli (ikdyž bysme chtěli), tak aby se to pak nemuselo zničit, kdyby se rozmrazili obě dvě úspěšně.
Holky, tak dnes jsem byla na, doufám že na poslední, kontrole v Repromedě. Na UTZ byl se mnou i manžel a když Hromadová malou měřila, bylo na něm vidět obrovské dojetí. Jak si to tam to maličké srdíčko krásně skákalo. Byly vidět i „tlapky“, jak nazvala Hromadová ručičky a nožky. Prostě úžasný, nádhera! Měří už 3,2 mm, je zdravá a hlavně naša!
Přeji Vám všem, které jdete na OPU, ET nebo KET, aby jste měly za pár týdnů stejně krásný a dojemný zážitek, jako my dnes.
. Další nezapomenutelný den v našem životě! Hezký věčer, dámy ![]()
@Lilly15 Jůůů to je nádhera
Gratuluji ke kontrole
A v jakém jsi týdnu? A fotku jste dostali? Pochlubíš se ![]()
@Lilly15 az jsi mě rozbrecela. vzpominam si jak mi dělala utz při Adamkovi.
Ve čtvrtek mě čeká utz a příští týden doufám KET ![]()
@Lilly15 píše:
@kratjana Jani, rozhodnutí je na Tobě. Ale každopádně Tě v KETu obrovsky podporuji.. Možná se Ti uleví, když nebudeš myslet pouze na bolest, ale na to malinké
. Těšit se na ně! Mě malá nesmírně dobíjí. Je to opravdu moje sluníčko, i když zatím ještě v bříšku
:srdce
Právě to si taky říkám, že třeba přestanou myslet na bolest.
@Peťka26 píše:Řekla bych že ne. Možná kdybych byla doma na neschopence tak jo. Ale jakmile jsem v práci tak mě to bolía potom i vvečer. Je tedy pravda že jsem se na sobotu po půl roce vyspala.
@kratjana A zlepšilo se to aspoň trošku?
@Lilly15 to bych chtěla taky zažít a věřím že jednou zazijeme všechny tady. Jen někdo dřív někdopozdeji
@Lilly15 super,koukla jsem se na to video. myslis ze to byl jenom jeden dil?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.