Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Peťka26 Peti, jak píšeš, už je rozhodnuto. To čekání je fakt hrozný
Pořád Tě bolí bříško?
@Lilly15 No, pobolívá, chvílemi dost, pak zase nic… ale odpoledne jsem skoro celé prospala a pak jsme šli s přítelem na krásnou procházku, takže teď je mi fajn. Děkuju za optání ![]()
Jenom pořádně užívej, určitě bude vše v pořádku a je třeba si to řádně užít ![]()
@Meliskaa Myslím, že ses rozhodla opravdu správně! Do státní fakt nechoď, z vlastní zkušennosti
. V Repromedě jsou opravdu profíci
. Finance jsou věc druhá. Bohužel ta podstatná
. Takže přeji Vám v práci prémie a v Repromedě nejméně 6 hatchitujících blastocyst
![]()
@Peťka26 Ta bolest se střídala i u mě stejně. Už jsem si myslela, že to nevyšlo a že to prostě dostanu a naštěstí ne
. Dnes bylo opravdu krásně. Ty procházky jsou fakt úžasný! ![]()
Ahoj holky.
Tak jsem to v práci už zabalila. Půjdu si tam akorát pro poslední osobní věci. Jinak se mi střídají trochu nevolnosti a únava, ale nic hroznýho. Věřím, že se ke mně brzy přidají další čekatelky! ![]()
Příspěvek upraven 21.01.16 v 21:28
@Micka2000
Co Ty, jak jsi na tom?
@Kikuška90
A co je novýho u Tebe, už plánujete KET?
@Meliskaa
Nee, raději do soukromého CAR! Mají mnohem lepší úspěšnost! Repromedu jste vybrali správně!
@Lilly15
Gratulace!
To muselo být krásný! Už se taky těším, až tam v pondělí půjdeme. A Tebe už teda odeslali k Tvému dr., už do Repromedy nepůjdeš?
@Peťka26
Mě taky pobolívalo břichno - tak různě. A pomáhaly mi procházky, trochu pohybu. Takže to bude určitě dobré.
![]()
@Lilly15 Jak píšeš o tom strachu. vzpominam si, kdyz jsem šla na potvrzeni srdíčka. Hromadova mi říká,,jak se cítíte" a začala dělat ultrazvuk a ja na ni,,bojím se" a ona,,tak ted se uz budete bát porad" a otočila na mě tu obrazovku s blikajicǐ srdickem.
Dneska v Repromede mi bylo po psychické strance nejhůř za tu dobu co tam jezdíme. Byla tam paní, která celou dobu brecela, bylo na ni vidět to zoufalstvi. A pak tam byla druha, která vylezli s foteckou miminka a tu druhou to rozstřelilo úplně.
Jinak mi jedem příští pátek pro našeho posledního bojovnicka.snad to dopadne dobře, protože je to naše poslední sance
@montty tyjo, chudák, to muselo být hrozný… Tak držím pěsti příští pátek. ![]()
@Lalunta Ahoj, gratuluji k úspěšnému ukončení pracovního procesu! Úplně Ti to závidím, teď si budeš jenom užívat a vymýšlet jakej kočárek, kam postýlky atd… Bude to určitě nádherné období, tak si to pořádně užij.
Jj, taky mi pomáhají procházky, ale to spíš kvůli tomu, že člověk vypadne ven… dneska břicho nebolí, teda když nepočítám občasné píchnutí apod… ale stejně už nic neovlivním, takže se snažím to neřešit… ale co Vám mám povídat… bojím se bojím. Musím věřít ![]()
@montty Na pátek budu moc držet palce… kolikátý pokus to vůbec bude? a to máte jaké embryjko, nevíš? myslím jako stádium…
Já když byla minule na ultrazvuku, tak tam byla taky nějaká paní (slečna) a vypadala strašně nervozní… byla taková chuděra celá opuchlá, nešťastná… myslím, že začala třeba krvácet a nevěděla co se děje… do kabinky před UTZ skoro běžela… bylo mi jí líto… stejně to musí být i velký nápor na ty sestřičky a recepční, když někomu musí říct, že to nevyšlo nebo je něco špatně… asi to není úplně jednoduchá práce… ale věřím, že zase mají z každého úspěchu také radost a přejou nám to ![]()
@Peťka26
Cha chá, já myslím, že je to na dobré cestě!
A kdy budeš testovat?
Přesně jak píšeš si to teď užívám a vymýšlím a přeji to všem zde, protože je to super! ![]()
@Lalunta No abych řekla pravdu, tak se mi do testování vůbec nechce… ale testovat budu buď v úterý (12.den po KET) nebo ve středu (13.den po KET). Nejraději bych až ve středu - ve čtvrtek jdu na krev a UTZ - ale to není přítel doma, tak pokud bude chtít být u toho, tak budeme testovat v úterý… myslím, že to už bude výsledek 100%tní.
@Lilly15 píše:
@Meliskaa Myslím, že ses rozhodla opravdu správně! Do státní fakt nechoď, z vlastní zkušennosti. V Repromedě jsou opravdu profíci
. Finance jsou věc druhá. Bohužel ta podstatná
. Takže přeji Vám v práci prémie a v Repromedě nejméně 6 hatchitujících blastocyst
![]()
Tak to si mne uklidnila
zacneme setrit pristi rok a snad brzy nasetrime at se do toho muzeme pustit
chtela jsem se poradit, nam vysel spermiogram hodne spatne a hned nabidla IVF, ale treba o imunologii, pruchodnosti vejcovodu vubec nemluvila, tak si rikam, jestli jeste neudelat tyhle vysetreni
a treba za 3 mesice udelat kontrolni spermiogram? Nebo to nema vubec smysl? ![]()
@Lalunta dekuji
jen porad nevim jestli nam nemeli udelat vic testu ![]()
@Meliskaa Ahoj, nám taky vyšly špatné výsledky spermia… také nám hned nabídli IVF a také jsem byla vykolejená, že prostě automaticky hned IVF… ale teď sjem ráda… průchodnost vejcovodů prý není při IVF nutná a imulogii, genetiku nám dělali hned jak jsme se rozhodli do toho jít, tzn. jak jsme řekli, že IVF zkusíme… hormonální profil jsem již měla hotový od své gyndařky. Pak ještě dělali nějaká vyšetření na tu zásobu vajíček (nevím jak se přesně jmenuje). Prostě spousty krve a spousty výsledků
. Kontrolní spermio nedělali… a ani jsem se nepídila jaký spermiogram byl, když jsme podstupovali odběr vajíček. Takže já si myslím (u nás to tak bylo), že až řekneš, že do IVF jdete, tak budete podstupovat ještě další testy…
Každopádně držím palce ať se penízky rychle našetří a Vaše cesta k miminku je co nejkratší ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.