1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
386
29.9.15 09:27

@Lilly15 Děkuju, i já věřím, že to vyjde… moc si nepřipouštím, že by to neklaplo, což asi taky není moc dobrý… Na krev a UTZ jdu příští čtvrtek, tak test chci udělat tak v úterý, ve středu. Ty jo, to je už jenom týden… toto letí ;). Ajak se daří Tobě?

@Micka2000 Ty jo, já bych asi navštívila Dr… přece jenom jestli nebereš utroš už týden a nic, tak to asi není normální, ne? A kvůli těm problémům bych šla… třeba ti dá nějakou vyvolávačku nebo něco. Úplně vím jak ti je, já byla taky naprosto nemožná než přišla MS… břicho jsem měla nafouklé a těžko se mi dělalo snad úplně všechno… nebo zkus zavolat svojí Dr a zeptat se jestli máš dorazit nebo ještě počkat… Držím pěsti at dnes dojde MS a máš to vyřešené :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
29.9.15 09:53

@Peťka26 Já jsem byla v pátek a dneska tam stejně není, takže ještě počkám asi zítra, ale jsem fakt nemožná, ještě, že už je chladno a můžu si vzít bundu, jinak jsem fakt jak kule. A do Brna se mi kvůli utz taky letět nechce, jen ta cesta, tu bych teď asi nedala..No je to extrém, jak se najím, tak mě to tlačí pod žebrama a pořád se modlím, aby už ms přišla, ale vůbec to necítím, že by měla, vždycky mě pedtím pobolívá jinak břicho a zatím nic. Normálně bych ještě dnes měla utroš a měla bych to dostat v pátek, ale takhle fakt nevím. se picnu už,. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
29.9.15 13:49

@Micka2000 Ahoj, to je mi moc líto, že tak trpíš :hug: :hug: :hug: :hug: A já být Tebou tak bych to řešila jen s Repromedou, je to „jejich problém“, klidně bych tam zavolala znovu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
29.9.15 13:49

Ahoj holky, včera jsem byla na odběru vajíček. Je to mé první IVF. Dnes jsem si měla volat, kolik vajíček bylo oplodněno, celkem mě překvapilo, že jen tři kousky :(
Každopádně mě řekli, at zase zavolám až v ponděli, aby mě řekli, kolik embrijek půjde na PSG, což se mě zdá hrozně dlouhá doba, do té doby budu strašně nervozní jestli se embria vybíjí. Taky jste to měli tak, že jste si měli volat až za 6 dní jak to vypadá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
29.9.15 13:52

@longtime Ahoj a kolik vajíček jste oplodňovali??… Jo jo, měli jsme to tak taky. Vážně nemá cenu si volat dřív, těm embryjkám tím stejně nepomůžeš, vydrž :hug: :hug: :hug: A nezapomeň, že nejde o kvantitu, ale o kvalitu :kytka: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
29.9.15 14:02

@longtime Ahoj, Vítám Tě :mavam:. My jsme měli také vyšetření PGD, takže jsem volala taky po 6ti dnech kolik nám jich přežilo prodlouženou kultivaci a kolik bylo zamraženo. Pak jsem čekala do další MS a výsledky toho, kolik embryí je zdravých… čekání to je, ale stojí to za to, když potom víš, že máš „zdravé“ embryjka ;).
Podle mě je důležitá kvalita než kvantita, takže si myslím, že nemusíš být zklamaná, že jsou oplodněny tři. My jich tedy měli více, ale myslím, že ten „stres“ z čekání kolik jich zbyde je stejný jak u tří, tak u osmi… A kolik folikulů Ti odebrali?
Držím pěsti ať v pondělí jsou zamraženy všechny tři :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
29.9.15 14:05

@Kikuška90 Jak se Ti daří? kolikátý DC jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
29.9.15 14:10

@Peťka26 Ahoj :mavam: :mavam: Mám se fajn, dneska jsem 6 DC, musím se objednat na příští pondělí na kontrolní UTZ, kde mi řeknou jak to vypadá :) A potom snad KET ještě v tom týdnu - uvidíme :dance: :dance:
A jak se daří Tobě? Četla jsem, že tě malinko zkolilo nachlazení :roll: To je fakt jako na potvoru, vid?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
29.9.15 14:17
@Kikuška90
@Kikuška90 píše:
@longtime Ahoj a kolik vajíček jste oplodňovali??… Jo jo, měli jsme to tak taky. Vážně nemá cenu si volat dřív, těm embryjkám tím stejně nepomůžeš, vydrž :hug: :hug: :hug: A nezapomeň, že nejde o kvantitu, ale o kvalitu :kytka: :pankac:

Ahoj, celkem bylo odebráno 12 vajíček, z toho vhodných k oplodnění bylo 8 a z toho byly tři oplodněné.
Právě ze zkušenosti kamarádek v jiných CARech se mohly informovat obden o vývoji 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
29.9.15 14:21

@longtime Ano, někde si můžeš volat pomalu co den, ale je to k ničemu. Nepomůže to Tobě ani jim. Vem si, že by jsi volala za 2 dny a oni Ti řekli, že už je jen jedno :think: Takhle prostě drž palce všem třem a věř jim :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
29.9.15 14:28

@Kikuška90 Tak to ráda slyším… To tak letí. Tak přeji ať je to na UTZ v pohodě a ten KET opravdu příští týden vyjde :kytka:.
No mě bolelo trošku v krku, ale byla to otázka večera, hned jsem si dala čaj s medem a ráno už nic, takže jsem celkem v klidu… akorát ta moje drahá polovička zápasí s nějakou chřipkou… jak říkáš, fakt jak na potvoru, nebyl nemocný přes rok a když to nejméně potřebujeme, tak samozřejmě je… ale snad to ustojím :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
29.9.15 14:41
@Kikuška90 píše:
@longtime Ano, někde si můžeš volat pomalu co den, ale je to k ničemu. Nepomůže to Tobě ani jim. Vem si, že by jsi volala za 2 dny a oni Ti řekli, že už je jen jedno :think: Takhle prostě drž palce všem třem a věř jim :pankac:

Asi máš pravdu, ale ta nejistota je hrozná :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
29.9.15 15:22

Holky dneska jsem se dostala mesicky tak jsem se objednala na to vysetreni.Jdu 7.řijna drzte mi palce at to dobre dopadne.Jsem z toho nervozni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
29.9.15 15:47

To ja přemýšlím jestli jítna ket v llistopadu i když mě budou bolet záda :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
29.9.15 17:33

Ahojte holky, taky bych se chtěla přidat do diskuze. Už dlouho si to tu pročítám. S přítelem procházíme 1. IVF, tento pátek jdu na ket. Konečně :dance: Vajíčka mi odebírali už na konci července, ale pořád tam bylo nějaké zpoždění. Nejdřív kvůli PGD, další měsíc nebyla dost vysoká sliznice, tak jsem další cyklus začala lepit náplasti a v pátek jdeme na to. Máme 7 mrazáčků, ale doufám, že se to povede napoprvé :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.