Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky.
Tak úplně malinkaté
tam je!
S Tokarevou jsme si to sledování fakt užily, nikdo tam v čekárně nebyl, tak bylo hafo času. Nicméně musím tam ještě jednou, aby mě s klidem propustili, až bude
bušit pořádně. Fotečku mám a měla jsem možnost poděkovat i embryoložce, že nám ty embryjka pěkně vypiplala. Poplakala jsem si u toho a slíbila, že si brzy přijdu pro to druhé. No a na závěr jsme si poprosili o to, aby nám sdělili, že to bude… CHLAPEČEK.
Jsme tolik šťastní! ![]()
Děkuji, že jste na mě tak myslely.
![]()
@Lalunta No ten je krásňoučký!
Takže nakonec chlapeček
. Moc moc moc gratuluji! Je to opravdu moc parádní! Takové malušenké nejdůležitější v životě! Ještě pár centimetrů a jde se rodit
. Krásný víkend, maminko!
![]()
Ahoj holky, začali jsme s mužem chodit do repromedy. Genetika dopadla dobre, HP je taky v poradku, ted mi delali UTZ a mela jsem dvojitou ovulaci, ale manžel dopadl špatně, bohužel tam se mnou nebyl, tak máme konzultaci ve středu. Řekla mi, že u nás jedině IVF. Kamarádky mi radily ať zkusíme i jiné centrum, že můžou tahat peníze z lidí. Mne přijde paní doktorka velmi příjemná, jaké zkušenosti máte vy? Snad nevadí, že sem píšu, když zatím nechodíme na IVF ![]()
@Meliskaa
ahoj já byla v Repromedě spokojená. Chodila jsem k MuDr. Hromadové.
V každém centru máš něco pro a proti.
Počkala bych po konzultaci podle toho co konkrétně nabídnou a jak to na Vás zapůsobí ![]()
@oskárek59 No uvidime, ja chodim k Tokarove, snad jsem to nepopletla. Jsem s ni moc spokojena. Muzu se te zeptat? Povedlose vam IVF hned a kolik to cca stalo? Abych vedela kolik penizku si davat bokem, setrit na to budeme dlouho ![]()
@Meliskaa jmenuje se Tokareva. Jinak nám se povedl první pokus, všechno dohromady cca 45 tisíc… Ale stálo bto za to a jsem ráda, že jsme šli zrovna tam.
@Meliskaa Jestli můžu: my s manželem chodili 4 roky na Obilňák. A nic! Když jsem to už vzdala, hlavně psychicky, přiznala se mi kamarádka, že jejich čerstvě narozená hočička je z Repromedy. Věci se daly do pohybu. První návštěva v květnu, ted je září a my čekáme holčičku a máme ještě 4mrazáčky! Takže si myslím, že jste si vybrali správně. Co se týče peněz, je to hodně inviduální. Takže držím palečky a přeji co nejdřív zdravé miminko(a)
![]()
@Meliskaa
nám se podařilo z 2.Ivf ,3.Ket…chvili to trvalo ale nyní jsem v 18+1 a čekáme chlapečka..
sice jsem otěhotněla i hned na 2.pokus ale v 8.tt to skončilo ZT..
cena za obě Ivf +Ket-y byla cca 70.000 tisic..a ještě máme 3.mrazáčky po PGS..
@Netaneta píše:
@Meliskaa jmenuje se Tokareva. Jinak nám se povedl první pokus, všechno dohromady cca 45 tisíc… Ale stálo bto za to a jsem ráda, že jsme šli zrovna tam.
Jsem se sekla ve jmene… tak to je nadhera, moooc gratuluji ![]()
@oskárek59 píše:
@Meliskaa
nám se podařilo z 2.Ivf ,3.Ket…chvili to trvalo ale nyní jsem v 18+1 a čekáme chlapečka..
sice jsem otěhotněla i hned na 2.pokus ale v 8.tt to skončilo ZT..
cena za obě Ivf +Ket-y byla cca 70.000 tisic..a ještě máme 3.mrazáčky po PGS..
Ty joooo, to je palka, ale hlavne, ze jste se dockali
![]()
@Lilly15 ty joooo, to je ale hrozny se takhle trapit. Jsem moc rada, ze Vam to vyslo
a cekate jedno?
@Meliskaa
děkuju
věřím, že i vy se brzy dočkáte ![]()
po konzultaci napiš jak na vás v Repromedě zapůsobily
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.