Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kratjana A cítíš třeba už nějakou úlevu? Vždyť to je hrozný takový šílený problémy…
@Lilly15
Ano, řeknu si o ni. Jednu doma už mám, tak mi ji snad dají znova. Pokud bude teda všechno ok…
Hele a může tam na ten ultrazvuk jít se mnou manžel? Rád by to taky viděl. Měli jste některá manžela na ultrazvuku v Repromedě s sebou?
@Peťka26
Moc držím pěsti, aby to vyšlo! Krásnej pocit, že? ![]()
@Lalunta
mě bylo řečeno, že na vaginální UTZ partner nechodí..
takže já jsem ho tam neměla..a on netrpělivě čekal na fotečku ![]()
můj prcka viděl naživo až na 1.screeningu
@Lalunta Mě to zatím nějaký zvláštní pocit nepřijde… spíš když si to uvědomím, tak je to pěkný pocit ![]()
@Lalunta Taky jsem manžela na UTZ neměla. Ani nám to nikdo nenabízel. Půjde se mnou až na první screening.
@oskárek59 @Netaneta @missy-m
Díky holky. Tak já se ani ptát nebudu. Asi je to fakt blbý na ten vaginální. Ale fotku si vyprosím. Prý tam bude Tokareva, jupí! ![]()
@Lalunta píše:
@oskárek59 @Netaneta @missy-m
Díky holky. Tak já se ani ptát nebudu. Asi je to fakt blbý na ten vaginální. Ale fotku si vyprosím. Prý tam bude Tokareva, jupí!
Já Ti já táááák zavidím
Já jsem tam poslední dobou vždycky, když ona tam není
Těším se na fotečku ![]()
@Peťka26 Tak držím všechno co mám aby se prcek krásně zavrtal
Je to skvělý pocit, vid? Vědět, že máš prcka u sebe
![]()
Holky, včera jsem si poslušně nalepila všechny 3 náplasti. Dneska ráno jsem si šla zaběhat se psem do lesa a přijdu domů a 2 ze 3 jsou v prd…
Ta jedna byla úplně špatná tak jsem jí nahradila novou
A všechny 3 jsem přelepila ještě velkýma náplastma
.. Už si ani nepamatuju, že to tak blbě drží
![]()
@Kikuška90 Ty náplasti jsou zlo. Já jsem byla nakonec ráda, že jsem je nemusela mít a že mi dali ty prášky. Apropos, nevyužila bys náplasti, aby sis nemusela kupovat? Já mám pořád doma hromadu nevyužitých a nevím, co s tím ![]()
@missy-m Jééé vážně?? Já bych je brala! Já mám tedka dvě balení ještě z března, takže jsem zatím nekupovala. Ale po tom kontrolním UTZ už bych musela. A kolik jich máš??
@Kikuška90 Mrknu doma, ale minimálně dvě balení tam jsou. Dám večer vědět a klidně pošlu, protože vrátit to nemám kam. V Repromedě mi řekli, že když jim to vrátím, oni to vyhodí.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.