1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3647
24.9.15 16:31

@Peťka26 právě se chystam domů z kapacek ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
24.9.15 16:34

@kratjana A cítíš třeba už nějakou úlevu? Vždyť to je hrozný takový šílený problémy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
24.9.15 17:31

@Lilly15
Ano, řeknu si o ni. Jednu doma už mám, tak mi ji snad dají znova. Pokud bude teda všechno ok…
Hele a může tam na ten ultrazvuk jít se mnou manžel? Rád by to taky viděl. Měli jste některá manžela na ultrazvuku v Repromedě s sebou?

@Peťka26
Moc držím pěsti, aby to vyšlo! Krásnej pocit, že? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
24.9.15 17:56

@Lalunta
mě bylo řečeno, že na vaginální UTZ partner nechodí.. :nevim: takže já jsem ho tam neměla..a on netrpělivě čekal na fotečku :lol:
můj prcka viděl naživo až na 1.screeningu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
24.9.15 18:06

@Lalunta Mě to zatím nějaký zvláštní pocit nepřijde… spíš když si to uvědomím, tak je to pěkný pocit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
24.9.15 19:40

@Lalunta já ho tam taky neměla. Až na screening půjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
24.9.15 21:25

@Lalunta Taky jsem manžela na UTZ neměla. Ani nám to nikdo nenabízel. Půjde se mnou až na první screening.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
25.9.15 08:29

@oskárek59 @Netaneta @missy-m
Díky holky. Tak já se ani ptát nebudu. Asi je to fakt blbý na ten vaginální. Ale fotku si vyprosím. Prý tam bude Tokareva, jupí! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
25.9.15 09:25

@Lalunta Tesim se na info :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
25.9.15 09:32
@Lalunta píše:
@oskárek59 @Netaneta @missy-m
Díky holky. Tak já se ani ptát nebudu. Asi je to fakt blbý na ten vaginální. Ale fotku si vyprosím. Prý tam bude Tokareva, jupí! :dance:

Já Ti já táááák zavidím :dance: :dance: Já jsem tam poslední dobou vždycky, když ona tam není :roll: Těším se na fotečku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
25.9.15 09:33

@Peťka26 Tak držím všechno co mám aby se prcek krásně zavrtal :kytka: :kytka: Je to skvělý pocit, vid? Vědět, že máš prcka u sebe :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
25.9.15 09:36

Holky, včera jsem si poslušně nalepila všechny 3 náplasti. Dneska ráno jsem si šla zaběhat se psem do lesa a přijdu domů a 2 ze 3 jsou v prd… :oops: :mrgreen: Ta jedna byla úplně špatná tak jsem jí nahradila novou :roll: A všechny 3 jsem přelepila ještě velkýma náplastma :mrgreen:.. Už si ani nepamatuju, že to tak blbě drží :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
25.9.15 09:58

@Kikuška90 Ty náplasti jsou zlo. Já jsem byla nakonec ráda, že jsem je nemusela mít a že mi dali ty prášky. Apropos, nevyužila bys náplasti, aby sis nemusela kupovat? Já mám pořád doma hromadu nevyužitých a nevím, co s tím :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
25.9.15 10:19

@missy-m Jééé vážně?? Já bych je brala! Já mám tedka dvě balení ještě z března, takže jsem zatím nekupovala. Ale po tom kontrolním UTZ už bych musela. A kolik jich máš??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
25.9.15 10:27

@Kikuška90 Mrknu doma, ale minimálně dvě balení tam jsou. Dám večer vědět a klidně pošlu, protože vrátit to nemám kam. V Repromedě mi řekli, že když jim to vrátím, oni to vyhodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.