1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
542
23.9.15 10:52

@Netaneta
Tak ať to dobře dopadne a sestřička Tě moc nes.re! :mrgreen: Ach jo, na sestřičky z Repromedy holt nikdo nemá! :(

@Lilly15
No tak to já jsem napnutá též!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
23.9.15 11:19

Holky pouziva tu někdo gynex?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
23.9.15 14:08

@kratjana ja jsem ho uzivala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
23.9.15 14:10

@kelynka je to k něčemu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
23.9.15 14:12

@kratjana u me to zadny ucinek nemelo, ale pry se muze po nem otehotnet.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
23.9.15 14:40

@Lalunta tak sestřička se dala přežít:-) Doktorka byla v pohodě, nic moc teda neříkala, jenom koukla na prcka, byl v poho a bilo mu srdíčko. V úterý jdu na krev a za čtrnáct dní na první poradnu, kde dostanu průkazku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
23.9.15 14:41

@kratjana já jsem Gynex brala a nic zvláštního se nestalo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
23.9.15 14:55

@kratjana
Kamarádka to brala - i Femigard - a nic. Ale pomohl jí Mastodynon (kapičky), má po něm dva kluky. Já jsem ho brala po spontánním potratu, menses jako hodinky, pak taky před transferem na podporu ovulace a vždy byla. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
23.9.15 14:57

@Netaneta
Jupí, tak super. :dance: Ty už můžeš být v klidu. ;) A v kolikátým týdnu teda budeš, až dostaneš tu průkazku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
23.9.15 15:09

@Lalunta dneska jsem podle utrazvuku 7+6, takže za ty dva týdny budu 9+6.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
23.9.15 16:14

@Netaneta Ty jo, tak to už budeš mít nejhorší období za sebou a budeš si jen a jen užívat… A pohlaví víš? :kytka:

@Lalunta A jak ty? nevolnosti už se opět ozvaly, nebo máš klid?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
23.9.15 16:17

@Lilly15 Jak jsi dopadla? Doufám, že je všechno v pořádku a jsou tam dvě srdíčka :srdce: :srdce:

@kratjana Já ho měla a nic zvláštního jsem nezaznamenala… ale nutno říct, že jsem měla pouze jedno balení, takže on se vlastně asi ani nijak projevit nemohl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
23.9.15 16:25

Ahoj holky moje :hug:, dnes jsem 6+1, takže podle menses i UTZ je naše holčička o malinko větší, než by měla být, měří 6mm :dance:, průměr je prý 4-5 mm, ale to vůbec nevadí a hlavně máme SRDÍČKO :srdce: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: Jsem tak šťastná!!! :dance: :dance: :dance: Vím, může se stát ještě plno věcí, ale pro tuto chvíli si užívám úplnou nirvánu :dance: :dance: :dance: :dance: Budu máma :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :P :P :mrgreen: :mrgreen:. Omluvte ty smajlíky, ale chci plně vyjádřit to štěstí a radost! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
23.9.15 16:27

@Lilly15 No tak to je super! Moc Ti gratuluju mamino :hug: :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
23.9.15 16:45

@Peťka26 no 29. 10. mám screening a pak si snad trošku oddechnu… Jo, víme to, řekli nám to před KETem, je to kluk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.