1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
468
21.9.15 09:27

@Peťka26 Ahojky, já si na transfer chlapa nebrala, myslela jsem, že tam se mnou nemůže..A sukýnku jsem dostala tam od nich, takovou modrou jednorázovku..
@kratjana Jak je děvče?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
21.9.15 10:01

@Micka2000 žádná změna ;( zachvili jedu na kapacky. Achjo ja si chci jít pro miminko ;(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
21.9.15 10:22

@Micka2000
Jednorázovku jo? To já jsem nikdy žádnou nedostala. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
21.9.15 10:22

@kratjana
Držím palce, aby to pomohlo a mohla jsi jít brzy pro miminko! :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
21.9.15 10:39

@kratjana Tak ať to máš rychle za sebou a hlavně, aby se ti trochu ulevilo pomohlo..Pro miminko určitě brzo půjdeš.. :hug:
@Lalunta Ono je to už dýl, když jsme byli na KEtu, ale fakt jsem dostala.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
21.9.15 12:45

@Lalunta
jejich modrou sukýnku jsem od nich měla i já na oba dva KET-y :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
21.9.15 13:28

Holky děkuji. Snad to pomůže :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1019
21.9.15 13:44

Holky jsem 8.den po KET.test negativní a spinim.tu nemoc nemohl prcek zvládnout. Minule jsem měla test pozitivní uz 5. Den.tak tam na nás čeká jeste jeden chlapeček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
21.9.15 13:59

@montty
Jejdaaaa :,( To je mi moc líto! Ty nemoci nějak řádí! :cert: :cert: :cert:
Hlavně, že máte ještě jednoho chlapečka tam! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
21.9.15 16:20

@montty ahoj, ještě neházej flintu do žita, nemusí to být jako poprvé. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
21.9.15 20:18

@Netaneta Ahoj, ty jsi měla stimulovaný KET, vid? Kolikátý DC jsi šla na KET?? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
21.9.15 20:38

@Kikuška90 ahoj, já si to z hlavy nepamatuju a jsem na tabletu, tak to tady nedohledám, ale mám dojem, že poslední MS byla 3. 8. a KET byl určitě 18. 8. Bylo to celkem brzo, se tady nad tím někdo pozastavoval, ale šlo asi jen o sliznici a ta byla vysoká dost (lepila jsem Estrapatch a lepím ho furt až do konce 13. týdne)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
22.9.15 06:51

Děkuji, asi si vezmu nějakou svou sukni a bude…
@kratjana Ty už jsi taky zkusila snad úplně všechno, že? a vy máte už nějakého broučka doma nebo si půjdeš pro první?

@montty Snad se chlapečkovi povede lépe… Já jdu na KET ve čtvrtek a taky mám docela hrůzu z toho, že budu nachlazená nebo něco… všichni kolem mě chrchlají a smrkají… tak to do čtvrtka budu snažit odrazit svařákem a teplem domova… ale mám z toho opravdu obavy.

@Kikuška90 Ahoj, tak jak? už dorazila MS? A na krev jdeš kdy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
22.9.15 07:01

@Kikuška90 Ahoj Kikusko, Drzim palecky, aby Ti dnešní testy dopadly lip, než ocekavas :hug:.Myslim na Tebe! Děj pak vedet :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.9.15 08:10

Ahoj holky, chtěla bych vás poprosit o info. Když budeme mit výsledky genetiky, tak se muze hned zahájit ivf nebo je třeba čekat na pojišťovnu, popřípadě jak dlouho? A když se dela pisci a pgd, tak se také zavádí embryo stejný měsíc nebo az další? Děkuji.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.