1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2903
18.9.15 11:22

@Netaneta
já se po UTZ v Repromedě objednávala za 10.dní to my tak řekli..
no a pak jsem chodila každý týden na kontrolní UTZ..
na screening jsem se objednala až po odběru krve v 10.tt
jinak mooc gratuluju a co fotečku dostala jsi???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
18.9.15 11:29

@missy-m až v říjnu, to by bylo moc brzo v září.:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
18.9.15 11:30

@oskárek59 mně právě nic neřekli, tak jsem volala na gyndu a ti říkali, ať příjdu ve středu… tak půjdu.:-) Tyjo, každej týden? To je standardní postup? Já myslela, že teď budu chodit tak jednou za měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
18.9.15 11:30

@oskárek59 jojo, dostala, ale je tam vidět kulový:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
18.9.15 11:38

@Netaneta
standartní to není..jen můj gynekolg po loňském ZT nechtěl abych se já zbytečně stresovala :mrgreen:
ale to byl každý týden stres 8o než jsem uviděla prcka a srdíčko..
jinak od 12.tt chodím na kontrolu každý měsíc..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
18.9.15 11:55

@oskárek59 aha. Já se ke svý doktorce popravdě moc nehrnu, má docela protivnou sestřičku, nejradši bych chodila pořád do Repromedy.:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
18.9.15 12:01

@Netaneta
na sestřičku kašli důležitá je doktorka a pokud ta j fajn tak by mě sestra nestresovala…
jj Repromedě byli téměř všichni fajnový :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
18.9.15 15:32

@Kikuška90 Tak to mě moc mrzí, že tvoje pocity byly správný… vidím to tedy tak, že se asi čeká na ty dvojčátka ;). Budu držet palce ať se k dalšímu KETu dostanete rychle… a dneska si dej pořádnou sklenici vína a klidně si i pobreč a uvidíš, že zítra bude lépe… Prostě to bude holka :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
18.9.15 15:33

@Netaneta Gratuluji 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
18.9.15 16:42
@Netaneta píše:
@oskárek59 aha. Já se ke svý doktorce popravdě moc nehrnu, má docela protivnou sestřičku, nejradši bych chodila pořád do Repromedy.:-)

Jj, přesně. Já bych tam i rodila, kdyby to šlo! :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
18.9.15 16:49

@Lalunta to jsem si přesně říkala taky…achjo:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
20.9.15 17:51

Holky, mám dotaz ohledně toho KETu… nikdy jsem nic podobného nepodstupovala, tak bych ráda věděla, co mě čeká a nečeká… ;)
Chci se zeptat jestli je ještě ráno před KETem ultrazvuk, kde kontrolují, zda je opravdu všechno připraveno, nebo se rovnou embryo zavádí?
Potom mě zajímá jak je to s partnerem při zavádění… Vím, že může být přítomen, ale jde mi o to, zda se nás na přítomnost partnera někdo zeptá, pozve ho nebo je třeba se předem domluvit aby mohl v místnosti být se mnou?
A nějaké další tipy, co třeba vzít s sebou nebo na co si dát pozor apod?
Jak to probíhalo u Vás?

Předem moc děkuji za odpovědi na mé dotěrné otázky :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
20.9.15 18:16

@Peťka26
Ahojky. Partnera určitě s sebou! Prvně půjdete na poučení - vysvětlí vám jak to bude probíhat atd. A tam jsem se tenkrát poprvé ptala na přítomnost manžela. Bylo mi řečeno, že je to na nás, ale že je výjimka, když přítomen není. Oni to asi berou automaticky, tak na nic nečekejte a prostě nakráčejte oba. A pak si vás odvedou do transferové místnosti. Tam se můžeš převlíct, vysprchovat atd. S sebou si vezmi šatičky nebo sukýnku, ať si ji jen pěkně vyhrneš a seš šik mamina ;) Pantofle pro oba tam jsou. S sebou jen dobrou náladu a doklady samozřejmě!!! Jo a utz dopředu nedělají. Moc držím pěsti! :kytka:
Jak probíhal můj poslední transfer, to už jistě znáš. ;) Tam jsem holt musela sama. Jsem ale speciál případ. Ostatní jsou tam 15 minut a jdou dom. Na recepci se objednáš za 14 dní na krev a utz, dostaneš krásný fialový těhutest a zamáváš jim už s prckem v bříšku. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
20.9.15 20:16

@Lalunta Děkuji za vyčerpávající popis… fakt mi pomáhá aspoň přibližně vědět, co se bude dít, člověk pak není tak nervozní… Sukně a šaty teda moc v oblibě nemám, ale jednu sukni vlastním, tak ji asi přibalím do kabelky a převleču se jenom na transfer do ní… děkuji za tip ;)
A jak se daří Tobě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
20.9.15 21:11

@Peťka26
Jj, myslela jsem sukni/šaty jenom na transfer. ;) Mě je dobře, děkuju za optání. Ale nemůžu se dočkat pátku. Je to nekonečný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.