1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19198
18.9.15 09:49

@Lalunta Na 100% budu chtít stimulovaný a můžou mi tvrdit jak nativy vychází líp.. ha ha. Doted si pamatuju, jakou jsme měla radost, když jsme zjistili, že mám 6 zdravých embryjek… teď s odstupem času přemýšlím na co nám to je… už teď moc dobře vím, že na 6 transferů rozhodně nepůjdu… Zjistím jak se s tím popere manžel a zvážím, jestli není lepší začít dávat embryjka po dvou prostě :nevim:
A ať to zní možná sebehnusněji, tak už nás ty IVF vyšly přes 70 tisíc a každej další KET je za cca 8 tisíc… to se prostě taky nedá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
18.9.15 10:11

@Kikuška90 Zlatíčko,to mě mrzí.. :,( :hug: Vím, jak se cítíš..Uvidíš, že další KET určitě dopadne, třeba je vám souzena ta holčička..a kdy jedeš na krev? U nás to manžel těžce nesl, ikdyž to nedal znát, bylo vidět, jak moc se trápí se mnou a snažil se mě podpořit i po tom posledním neúspěšném pokusu..Myslím na tebe :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
18.9.15 10:13

@Micka2000 V úterý jdu, tak doufám, že to po vysazení co nejdřív dostanu… manžel byl ráno taky ten kdo je mnohem víc v pohodě. Já jenom potřebuju aby mě podržel v tom dalším boji :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
18.9.15 10:20

@Kikuška90
Ano, s tím souhlasím :pankac: - my tak cca 70.000,– Dost hrozný, na to, že nám nenašli příčinu neplodnosti! :zed: Stejně i teď jsi měla takovej nativ nenativ s těma práškama… Ale stejně jsem zvědavá na to, co Ti řeknou na ty dvojčata.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
18.9.15 10:21

@Kikuška90 to je mi líto, ale neházej flintu do žita, tolik embryek, to musí vyjít… myslím, že to bylo virózou. A za sebe můžu stimulovanej doporučit, aspoň jsem se nemusela stresovat, jestli bude ovulace nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
18.9.15 10:22

Jinak já se dneska v Repromedě rozloučila, všechno je v pořádku a termín mi určili na 11. 5. Jen jsem se nezeptala, na kdy se mám objednat k mojí doktorce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
18.9.15 10:25
@Netaneta píše:
Jinak já se dneska v Repromedě rozloučila, všechno je v pořádku a termín mi určili na 11. 5. Jen jsem se nezeptala, na kdy se mám objednat k mojí doktorce.

Gratuluji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
18.9.15 10:25

@Netaneta
Jééé, no tak to máš super. :palec: Gratuluji! :kytka: Teď už pěkně dostaneš průkazku. ;) Termín Ti určili podle menses nebo podle ultrazvuku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
18.9.15 10:27

@Lalunta v papírech mám, že termín podle ET. Podle MS mi to na netu vycházelo na 9. 5. Jinak podle MS jsem 6+4 a podle ultrazvuku 7+1, tak pořádně nevím, co počítat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
18.9.15 10:53

@Netaneta Tak moc gratuluji :srdce: Já se ke svému doktorovi objednala hned na nejbližší možný termín. Udělal mi UTZ, dal průkazku a znovu jsem dostala papíry k objednání na screening, kam jsem se ještě ten den objednávala. A počítala bych asi podle UTZ, že jsi teda 7+1. Oni ti to stejně na tom screeningu ještě upřesní. Tak si užívej, mamino :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
18.9.15 10:54

@Kikuška90 Ach jo, moc mě to mrzí :,( :hug: Držela jsem chlapečkovi moc pěsti. Tak hlavu vzhůru, asi je vám opravdu souzená ta holčička. Určitě to vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
18.9.15 10:57

@missy-m děkuju, ona mi to sestřička potvora nebere, už jsem tam volala.:-) A ty jsi teď prosímtě v kolikátým? Pamatuju si, žes psala, že jdeš na screening 20. Já mám v papírech 15.-30. 10., tak nevím, jestli mám čekat, co mi řeknou na tý gyndě, nebo se tam rovnou objednat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
18.9.15 11:02

@Netaneta Já jsem dneska 8+3 a je jedno, co ti tam napsali na objednání, oni si to tam sami určí. Když jsem tam volala, tak se mě sestřička ptala, kolikátý týden jsem (byla jsem 7+6) a na kdy mám stanovený dle UTZ termín porodu a podle toho mi sama řekla, kdy mám dojít. Takže si tam klidně zavolej už dneska. Jsou tam dlouhé objednací lhůty, pokud teda budeš mířit taky na Veveří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
18.9.15 11:16

@missy-m tak jsem objednaná… ve středu na gyndu a 29. na Veveří. A je to.:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
18.9.15 11:19

@Netaneta Supr :-) A to jdeš teď v září nebo v říjnu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.