1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19198
22.9.15 08:11

@Netaneta Díky :hug: Já jsem si to taky tak nějak myslela, máš pravdu - jde jen o sliznici, nečeká se na ovu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
22.9.15 08:11
@Anonymní píše:
Ahoj holky, chtěla bych vás poprosit o info. Když budeme mit výsledky genetiky, tak se muze hned zahájit ivf nebo je třeba čekat na pojišťovnu, popřípadě jak dlouho? A když se dela pisci a pgd, tak se také zavádí embryo stejný měsíc nebo az další? Děkuji.

Ahoj :mavam: :mavam: Kvůli PGD se zavádí až další měsíc a na pojišťovnu se nečeká, to je pouze formalita :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
22.9.15 08:13

@Lilly15 @Peťka26 Holky díky :hug: Ale je to víc než jasné… jinak já MS nedostanu, mě jí vždycky drží Utrouš, takže až ho vysadím. Ale jsem v pohodě, doufám, že to příště vyjde :pankac: :pankac:

@Lilly15 Jak se mají dvojčátka?? :kytka: :hug: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
22.9.15 08:22

HOlky, jak dlouho jste měli po odběrech nafouklé břicho? já jsem pořád strašně nafouklá jak kdybych byla ve čtvrtým měsící a když to chci zatahnout, tak to je nepříjemné a trošku bolí. Vajíček jsem měla 9, takže nevím, jestli to může být hyperstimulák..Mám ještě počkat nebo si radši zavolat do R?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
22.9.15 08:29

@Micka2000 Já jsem byla nafouklá až do MS, teprve s ní jsem se vrátila do původní velikosti :mrgreen: Ty jsi jaký den cyklu? MS už byla??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
22.9.15 08:36

@Kikuška90 Ja jsem teprve 5 den po odberech, nejaky 16 DC a zavadim prednison vecer.Ale jsem fakt jak patraci balon a je mi tezko.Mam pohyby jak tehotna, jak dosednu.tak me pichne a volny triko, ptze to fakt nezatahnu, tak snad to splaskne..chjo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
22.9.15 08:39

@Micka2000 Joooo tak to je úplně normální :D Já jsem se navíc ještě nemohla první 4 dny normálně vyčůrat :oops: Bolelo to jako prase :roll: MS bude záchrana - uvidíš :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
22.9.15 08:46

@Kikuška90 tý jo, to doufám, no to si ještě chvilku počkám.. A kolik jsi měla vajíček? Já si připadám strašně těžkopádná a jak kule..Poprvé jsem to takhle neměla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
22.9.15 08:49

@Micka2000 Já byla poprvé taky v pohodě, až na podruhé jsem to měla jak ty. Teďka jsem měla 21 vajíček, ale já si nemyslím, že je to směrodatný. :nevim: Jak vidíš, tys jich měla 9 a máš to co já :nevim: A bereš Utrouš? Kdy má přijít MS? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
22.9.15 08:53

@Kikuška90 Jj, utroš beru, dvě kuličky večer a ms předpokládám tak 1-3.10..tý jo, tos měla teda hodně, já jsem ráda aspoň aza tohle, minule jich bylo deset. A teď mi moc nereagoval jeden vaječník, tak tam jich bylo málo a dr. říkala, že mám vaječníky hodně zvětšené, tak snad to bude lepší..se z toho picnu.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
22.9.15 08:56

@Micka2000 9 je v pohodě :palec:, my jsme stejně nechali oplodnit jen 12 vajíček, jednak kvůli penězům a jednak protože na PGS nám jich mohlo jít max. 8 a my bychom nevyšetřený embrya už nechtěli :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
22.9.15 09:21

@Peťka26 právě nemáme doma nic " jen" pejsky - diky bohů za ně :* :srdce: :dance: zase sedim na kapackach :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
22.9.15 09:22

@Kikuška90 Jasné, jsem za ten počet ráda. Ono nad počet deset se za každé vajíčko doplací, viď? a pak ješt podle toho, kolik jich zbyde po genetice, tak budeme doplácet kryokoncervaci, doufám, že se vejdeme do deseti tisíc..Je to mazec, ale zase víš, že to jsou šampioni.. a jak ty to teď máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
22.9.15 09:23

@kratjana Alespoň, že můžeš chodit ambulantně a nemusíš tam ležet, na jak dlouho je máš rozepsané? Ty by měli přece pomoct, myslím na tebe..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
22.9.15 09:31

@Micka2000 Doplácí mno a my jsme oplodňovali ICSI i PICSI, takže každé vajíčko nad 10 bylo za 2 tisíce :roll: + pak jsme platili za to mražení. Celkově jsme pak dopláceli 14 tisíc.
Já jedu dneska ještě v poledne do Repromedy, pro výsledky krve, zjistit jak je možný, že to jako nevyšlo :cert: :mrgreen: A domluvit se na dalším KETu. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.