1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
542
22.9.15 14:43

@Kikuška90
I mě to oznamovala vždy Hromadová! A to jsem byla 2× ve středu a jednou v pátek. Taky bych si radši přála Tokarevu! Kdo ví, jak tam maj ty služby. :nevim: Hele, ale asi nebude problém se po transferu objednat na den, kdy tam bude Tokareva, +- jeden den přece nehraje roli. Akorát aby si to potom neprohodili, jak se to stalo mě na transfer. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
22.9.15 14:50

@Lalunta Když mě to zase přijde trošku blbý si vybírat, stejně jde jen o to sdělit ten výsledek :oops: Ale už teď jsem zvědavá koho chytnu u transferu :)… A jak se Ti daří?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
22.9.15 14:55

@Kikuška90 Mně měla dělat transfer Tokareva a nakonec přišla Hromadová. Mně to teda nevadilo, obě mi příjdou fajn. A co se týče ovulace, ta blokovaná není, může proběhnout a to vajíčko se prostě rozloží, je hrozně prťavý. Taky mě to zajímalo a našla jsem to v diskuzi jiné kliniky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
22.9.15 15:03

@Kikuška90
Já už bych na to kašlala být Tebou. Ten dr. se to nedozví a na recepci jsou zvyklí.
A s těma výsledkama - však se nemusíš objednávat hned po transferu. Uděláš si test - bude vědět a objednáš se dle aktuální situace - oni Tě někam nacpou… Musí :mrgreen:
Jinak já se jako těhotná necítím - přestaly lehké nevolnosti a pálení žáhy, „jen“ mě dost bolí prsa. Takže trochu vyšiluju, klasika. :oops: :mrgreen: Do pátku daleko, nervy pracujou… A to to chce dneska manžel říct tchýni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
22.9.15 15:18

@Lalunta neblbni a buď ráda, že nemáš nevolnosti, mně je hrozně už od soboty. Já vím že se to lehko říká, sama se taky nemůžu dočkat další kontroly… ale vydržíme to. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
22.9.15 15:31

@Kikuška90 Ahoj, tak koukám, že hurá do dalšího pokusu… to je super, jsi skvělá. A vůbec se Ti nedivím, že nechceš nativ, při těch nervíkách a výsledkách, co člověka akorát rozhodí se ti vůbec ale vůbevc nedivím. Jinak mi taky Hromadová naposledy připadala nějaká nervozní… ale byla jsem tam až pozdě odpoledne, tak sjem to přisuzovalo tomu, že už chce domů a třeba nestíhá… prď na ní :hug:
A tento pokus budou dvojčátka nebo jedno embryjko? prostě je vám souzená ta holčička no :*

Holky, ani nevíte jak Vám dokážu ty nevolnosti závidět… :mrgreen: Mě je zatím blbě jen z toho, že se přežeru nebo opiju :mrgreen: :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
22.9.15 15:39

@Peťka26 S tím opitím se hlásím do party :pankac: :pankac: V sobotu jsem se trochu zformátovala vínem :dance: :dance: :oops: A dneska večer jdeme s manželovými kolegy si sednout a já už od rána přemýšlím jak velký pivo si můžu dát, abych byla schopná za 3 hodiny jed :oops: :mrgreen:…Půjdeme zase asi do jednoho, ještě uvidíme na koho narazíme při kontrolním UTZ :mrgreen: Ale asi ty dvojky necháme až do třetice (teda doufám, že tam nedojdeme :roll: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
22.9.15 15:43

@Peťka26 však já vím, taky jsem si to říkala, že je jedno, jak hrozně mi bude, hlavně aby to bylo miminem a ne chlastem:-D Samozřejmě je to nepříjemný, ale nakonec to bude stát za to.:-) V kombinaci s tou utrogestanovou únavou a plným úvazkem v práci je to fakt vražedný. Ale neboj, brzo si to taky vyzkoušíš.:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
22.9.15 16:41

@Kikuška90 Kikuško, je mi moc líto, že tento cyklus nedopadl :(. Máš neskutečně vyvinutý instinkt :palec: Ale v tom dalším už to určitě vyjde :dance: Dnešní večer si báječně užij! :dance: Za měsíc už nebudeš moct, až se Ti v bříšku zabydlí holčička :P :hug: Držím palečky!!! Pa :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
22.9.15 23:26

@Netaneta
Já vím, se rouhám. :oops: :oops: Už mlčím. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
23.9.15 08:19

@Lalunta už to máš za dva dny:-) já jdu dneska poprvé ke svojí doktorce. A pak až za měsíc. Vůbec se mi to nelíbí. 8o :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
23.9.15 08:28

@Netaneta To čekání je dlouhý, že? :cert: V Repromedě kontrola co týden a i to se zdá dlouhý :mrgreen:, jak se na ty naše lásky těšíme :dance:, a ted až po měsíci :cert:
Mě dnes čeká důležitý UTZ, jestli vůbec srdíčko, nebo jednoo srdíčko, nebo dvě…Jsem napnutá jak kšandy 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
23.9.15 08:31

@Lilly15 A na kolikátou jdeš??… jsem strašně zvědavá, jak to s Tebou dopadne :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
23.9.15 08:38

@Kikuška90 To já taky! Bojím se bojím, že to třeba nedopadne :(. Jsem ted docela nachlazená, bolí mě v krku, hlava, sem tam i bříško :cert:. No uvidíme! Kolem 13h jsem objednaná na UTZ a ve 14:30 musím s dcerou do druhého města na ortodoncii. Budu se snažit podat hlášení co nejdřív 8)
A co ty, beruško, co včerejší (dnešní) posezení? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
23.9.15 09:21

@Kikuška90 ahoj Kikco ;) je mi líto že to s chlapeckém nevyšlo ;( ale mám ttakový pocit že za měsíc budeme tady oslavovat další tehulku :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.