1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
468
22.9.15 09:35

Jj, tak mi jich minule měli vlastně taky jedenáct, protože jsme dopláceli dva tisíce za to jedno..Nevím, jak pak počítají tu kryokonzervaci, no uvidíme, jak to všechnp dopadne..Takže jdeš hned do dalšího? a zkusíte ta dvě embryjka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
22.9.15 09:40

@Micka2000 mám to kkaždý den do 1.10. Celkem 10×. A to jdu dnes hned ještě do práce :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
22.9.15 09:43

@Micka2000 Jo jo, jdeme hned do dalšího. Nebudu se s němi hádat o dvě embryjka. Tentokrát si vydupu stimulovaný KET - tomu víc věřím a loni se nám na to embryjko chytlo.. a kdyby to zase nevyšlo, tak už mě další možnost nenapadá, tak až do třetice bychom zkusili ty dvě. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
22.9.15 09:47

@kratjana No to je na pytel.. :pocitac: A cítíš aspoň trošku úlevu? Na to je asi brzo, viď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
22.9.15 09:49

@Kikuška90 Mně zase přišel pro mě lepší ten nativ, ale to je asi podle každého. Ty náplasti byly fakt otravné.. No, my měli dva stimulované a jeden nativ a dumáme doteď, proč to nevyšlo…Zas mě začlo bolet to břicho, asi si dám preventivně brufíka, odpo mám ještě ježdění, tak ať to zvládnu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
22.9.15 09:56

@Micka2000 Jooo na ty náplasti se netěším, to zas budu řvát jak to budu odlepovat :oops: :mrgreen: Ale já jsem ted v nativu dostala i prášky na sliznici, tak mám malinko podezření, že nakonec nevyrostla tak jak měla :think: Zatímco ty náplasti jsou prostě jistota, že bude sliznice dobrá :palec: Ono všeobecně ty nativy prý vychází líp, ale já se radši spolehnu na jistotu medicíny než na vlastní tělo :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
22.9.15 12:58

Ahoj holky, tak jsem zpátky a připadám si jako nepřítel číslo 1 :( :zed: Byla tam Hromadová, začali jsme sepisovat protokol na další KET a hned tam automaticky napsala zase NATIV, tak jí říkám, že chci tentokrát stimulovaný. Ona, že nativy vycházejí líp, tak jsem jí říkala, že loni jsme měli špatné embryjko a stejně se alespon chytlo při tom stimulovaném. Že chci mít jistotu, že bude sliznice narostlá. Na to mi řekla, že přece ted taky musela být. Tak jí říkám, že nevím když jsem dostala ještě ten prášek na ní :nevim: Na to už nic neřekla, škrtla NATIV, napsala mi tam náplasti a zdarec :roll: Bylo vidět, že je naštvaná :zed:
Jako při odchodu byla v pohodě, podala mi ruku, rozloučila se, usmívala se, popřála štěstí, ale stejně :roll:
Přemýšlela jsem nad tím hoodně dlouho a chci to ted prostě zkusit jinak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
22.9.15 13:16

@Kikuška90 Ty jooo. Jako nevím, o co jim jde. Jasně, nativ je asi pro tělo lepší, ale když to teď neklaplo a vlastně ani nevíš, jak ta sliznice nakonec dopadla, tak je snad logický, že to chceš zkusit jinak. Já teda nevím, ale při poslední návštěvě Repromedy mi Hromadová připadala strašně naprdlá. Tak jestli má nějaký blbý období… Každopádně je fajn, že sis stála za svým a moc držím pěsti, aby to tentokrát klaplo. A proč se teď chlapeček nechytl nějak nekoumali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
22.9.15 13:21

@missy-m Vůbec nic mi neřekla, začala tím, že je to teda negativní, že bohužel, ona už s tím ted nic neudělá, ale máme ještě další mrazáčky, takže šance určitě je a jestli půjdu na KET hned další měsíc nebo ne. 8o Trochu jsem na ní koukala, ale zase na druhou stranu to chápu :nevim: Oni taky asi těžko ví proč to jednomu vyjde a jednomu ne :think:
Ted s odstupem té hodiny jsem ráda, že jsem si dupla, ted bych tady přemýšlela, že mi možná zase sliznice nenaroste a ták. A přesně jak píšeš, tím, že nedělají UTZ v den KETu, tak těžko říct, jestli vůbec dorostla jak měla. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
22.9.15 14:05

@Kikuška90
Ahojky. Dobře, že sis o to takhle řekla! Budeš klidnější a půjdeš do toho s lepším pocitem! Na Hromadovou prď, ona je trochu náladová, taky si vzpomínám, jak nám to podruhé nevyšlo a nic moc mi k tomu neřekla. Až jsem se sama zeptala, co se s tím chudákem vlastně stalo, odpověděla, že se rozpadlo a že to mám brát jen jako shluk buněk. 8o 8o 8o
Tak kdy jdeš na kontrolu? Já Ti samozřejmě zase moc držím pěsti, protože Ti to moc přeji!!! :* :* :* Už aby to bylo!!! Je mi moc líto, že to teď nevyšlo, ale pevně věřím, že už se konečně dočkáš svoji holčičky! ;) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
22.9.15 14:06

@Kikuška90 Trochu mě tím štvou, že ještě v ten den nezkontrolují, jestli je vše ok. I když teda nevím, kdyby nebylo, co s tím rozmrazeným prckem… No každopádně budu strašně moc držet pěsti, aby to teď vyšlo :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
22.9.15 14:11

@missy-m Děkujiii :hug: :hug:

@Lalunta Na kontrolu jdu 10.-11.den cyklu, kdy přesně to bude se uvidí podle toho kdy dorazí MS. Říkala, že by měla dorazit do 3-4 dnů, tak uvidíme :).. já si z toho nic nedělám, jen mě to mrzelo, je přece docela logický, že když to nevyjde, tak se člověk snaží najít jiný způsob. :nevim: Chtěla jsem se jí ještě zeptat za jak dlouho po tom UTZ bude KET, ale přešlo mě to :roll: Ještě by mě teda zajímalo jestli v těch náplastech je něco co blokuje ovulaci :think: Asi jo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
22.9.15 14:32

@Kikuška90
Tak to vůbec nevím, co je v těch náplastech :nevim: Mě dali teď 2, protože prej jsem měla trochu málo estrogenu. Jinak já jsem to za ty 3 dny po vysazení utrogestanu vždycky dostala, i dřív.

Uvidíš, třeba příště narazíš na Tokarevu, nebo se k ní rovnou zkusíš objednat, to bude jiný jednání. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
22.9.15 14:34

@Lalunta Zkusím příště k ní, po tom KETu si člověk nemůže vybírat ke komu půjde :think: Každopádně kdyby náhodou vycházel KET zase na úterý, tak už budu protestovat :mrgreen: Letos i loni jsem byla vždy na transferu v úterý a nevyšlo to a vždycky mi to oznamovala Hromadová :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
22.9.15 14:34
No přesně!
@missy-m píše:
@Kikuška90 Trochu mě tím štvou, že ještě v ten den nezkontrolují, jestli je vše ok. I když teda nevím, kdyby nebylo, co s tím rozmrazeným prckem…

No přesně! Že si jsou tak jistí, že? Dá se to zamrazit znovu, ale nevím, jaký vliv to má na to embryo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.