1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
346
23.9.15 16:45

@Lilly15 tak super:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
23.9.15 16:45

@Netaneta a jméno už máte? Asi jsi to sem už psala, promiň, ale já mám hroznou pamět :roll: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
23.9.15 16:46

@Peťka26 jo, jméno už máme několik let.:-) Jáchym to bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
23.9.15 16:50

@Netaneta Moc pěkné… Mě se holčičích jmen líbí spousta, ale klučičí bude popřípadě asi velký problém vybrat… Líbí se mi spíš modernější, ale český jména… Jenže teď je takovej boom pár jmen, které dávají všichni (a ty se mi zrovna líbí - např. Jakub, Matěj, Štěpán), takže opravdu nevím co budu (aspoň doufám) jednou vybírat já ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
23.9.15 17:04

@Lilly15
Moooc gratuluji mamko :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
23.9.15 17:07

@Peťka26 taky bych měla s druhým klučičím problém:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
23.9.15 17:09

@Lilly15 Je to táááááám :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: Supééééér, je to ale šikulka ta tvoje holčička :pankac: :pankac: Mám velkou radost, jen tak dál :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
23.9.15 17:16

@Lilly15
No tak to je skvělý! :dance: Moc moc gratuluju!!! :kytka:
Takže je tam teda nakonec jen jedna!? A srdíčko :srdce: No, to je paráda! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
23.9.15 17:24
@Peťka26 píše:
@Lalunta A jak ty? nevolnosti už se opět ozvaly, nebo máš klid?

Ozvalo se opět pálení žáhy, docela dost a těžkost. Po borůvkových kynutých knedlících se není čemu divit, že… :lol: Ale já na to normálně vůbec netrpím, takže u mě je to jasnej příznak. :pankac: A to mě těší! :mrgreen: Dám si pak mlíko a je klid. Jinak klasika - prsa bolí jak čert :cert: a už mi skoro tečou z podprsenky. :lol:
A Ty už jdeš zítra na transfer, viď? Tak Ti moc držím pěsti, aby se vše krásně podařilo a prcek nebo prcinka se chytli. Ať si pěkně hledí své maminky! :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
23.9.15 17:28

@Lalunta JJ, zítra. Tak si ještě večer dám burčák a zítra hurá do toho :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
23.9.15 19:38

@Peťka26
Jj, jen si dej! :pankac: :pankac: :pankac:
Pak už si dloooooouho nedáš pořádně do nosu! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
23.9.15 19:52

Zlatíčka moje, všem Vám mooooc děkuji za přáníčka! :hug: :hug: :hug: Je krásné mít takovou podporu! :srdce: :srdce: :srdce:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
23.9.15 19:56

@Peťka26 Peti, zítra držím palečky! :srdce: Vínko v jakémkoli stádiu je zdraví velmi prospěšné :palec:. Já si každý večer od KETu dávala deci, někdy dvě červenýho a jak je dnes malá velká :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
23.9.15 19:59

@Kikuška90 Šikovná to ona je! Po mamince :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Však počkej za měsíc, Kikuško, taky budeš mít šikovnou holčičku :hug:. Moc moc moc Ti ji ze srdíčka přeji. Držím palečky! :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
23.9.15 20:10

@Lalunta Těším se moc na pátek! Až tu přibyde další senzační příspěvek :hug: :hug: :hug:.Jsem za Tebe taaak šťastná :hug: :* :srdce:. Určitě tam uvidíš blikat srdíčko :srdce: :dance: :palec: Je to opravdu hřejivý pocit :srdce:
U nás se ještě říká, že když ženu v těhotenství pálí hodně žáha, bude mít miminko hooodně vlásků :mrgreen: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.