1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
542
24.9.15 13:16

@montty
To je mi líto. :,( Tak si vybojuj ten stimulovaný, jak Kikuška a klapne to! ;)

@Lilly15
Ještě tu jsem. Chtěla jsem počkat do zítřejší kontroly, víš.
No hlavně ten manžel, jak jí tam pořád říkal - zaber, zaber, to bych ho liskla.

@Kikuška90
Do třetice všeho dobrého to už vyjde. ;) :hug: A fakt na sebe dávej pozor, žádná nemoc na Tebe už nesmí!

Příspěvek upraven 21.01.16 v 21:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
24.9.15 13:21

@montty A ted jsi měla taky nativ?? :think:… Já chci tentokrát zkusit stimulovaný, když to tak vezmu, tak máme jen dvě možnosti - nativ nebo stimulace a když to jednou nevyjde, tak logicky člověk sáhne po druhé variantě. Ale kdoví, třeba mi to tentokrát zase nevyjde :nevim: :nevim:

@Lalunta Né né, žádná nemoc už nebude :cert: :cert: Bývám nemocná tak 3× do roka a v rozestupech, takže ted nemám vůbec strach, nemoc už mám vybranou :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
24.9.15 13:23

@Lalunta Na kolikátou zítra jdeš?? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
24.9.15 13:28

@Lalunta Beruško, to říkal manžel mě: Co jsem ti to proboha udělal. Když viděl, co všechno narození miminka obnáší, měl představu asi úplně jinou :nevim:, úplně zezelenal :mrgreen:

K zítřejšímu UTZ přeji hlavně radost! :hug: Je to fakt krásný vidět to malinkatý srdíčko, který není větší než zrnko máku, jak si tam tak spokojeně pracuje :* :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
24.9.15 13:30

@montty Přidávám se k holkám. Nechceš vážně konzultaci o stimulovaném KETu? Alespoň to zkus. Za zeptání nic, ale pro ten pocit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
24.9.15 13:32
@Lilly15 píše:
@montty Přidávám se k holkám. Nechceš vážně konzultaci o stimulovaném KETu? Alespoň to zkus. Za zeptání nic, ale pro ten pocit…

Tady se jen přidávám s tím, že zkus mluvit s někým jiným než s Hromadovou :nevim: Ikdyž je fakt, že po telefonu alespoň neuvidíš jak je naštvaná, že jí do toho kecáš (přesně tak jsem to viděla v úterý :roll: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
24.9.15 13:43

@Micka2000
No, byla jsem jak v 5.měsíci. :mrgreen: Kafka říkal, že i kdyby nešli embrya na PGS, tak by mi transfer stejně neudělali, že to tam mám zduřelé. Celý den jsem chodila jak pos. aná. V posteli se otočit bylo taky něco. No, ale přebolelo a vše nakonec dobře dopadlo. :)
Snad Ti to taky brzy přestane a budeš s radostí plánovat KET. ;)

Příspěvek upraven 24.09.15 v 13:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
24.9.15 13:48

@Lilly15
Ajo, TVŮJ manžel. Tak to jsem špatně pochopila! :oops: Děkuji. :hug: Zítra budu hned referovat.

@Kikuška90 píše:
@Lalunta Na kolikátou zítra jdeš?? :)

Jdu na 12h. Napíšu někdy odpoledne, jdem pak ještě na oběd a musím obvolat rodinu atd. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
24.9.15 14:07

@Lalunta V Repromedě mají velmi kvalitní UTZ. Necháš si udělat další fotečku? :hug:
Takže držíme palečky!!! :srdce:

Chtěla jsem se podělit o fotečku našeho zlatíčka, ale manžel mi fotečku hned zkonfiskoval, hleděl na ni asi hodinku a holky, ukápla mu i slzička :D. Moc se těším na úterý, až bude v Repromedě na UTZ se mnou. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1019
24.9.15 14:13

Ja ji říkala, ze bych raději stimulovany, ze jsem 3× před tím otěhotněla(sice to 2× nedopadlo) a ze mi přijde málo léku a ona, ze mi teda dá náplastí od transferu.na ultrazvuk jdu ke Kafkovi, protože tam čtvrtek pravděpodobně nebude Hromadova.Ja na ni nedám dopustit.ja s ni byla e-mailem v kontaktu jakou dobu po porodu a kdyz k ni začala chodit sestřenice, vždy se na nás ptala.Jsme Repromedacky inventar :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
24.9.15 14:22

@montty Ale to je super! Tak ted už tfuj tfuj tfuj :hug: Už máš termín, kdy podstoupíš KET? Zhruba… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1019
24.9.15 14:36

@Lilly15 myslím,ze KET bude 7-9 října.uvidime.je to naše poslední šance.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
24.9.15 15:52

Ahoj holky, tak u nás to dnes dopadlo skvěle… transfer byl bezbolestný, přítel mi mačkal ruku jak kdybych rodila a chudák vylezl celej bledej a srdce mu bušilo jak kdyby zažil ten největší šok :mrgreen:. Jinak všechno v pořádku, proběhlo to bez komplikací a prý emryjko je úžasné kvality a nic ani lepšího být nemůže… KET mi dělala paní dr. Tokareva a byla naprosto úžasná… prý máme velkou šanci, že je u mě všechno skvěle nachystané a embryjko hatchující blastocysta, takže nejlepší kvality… Mám z toho super pocit. Ale jinak se nějak odlišně vůbec necítím. Ani podbřišek mě moc nebolí, prostě nic. Takže zítra plánuju volno (to zřejmě i pár dní příští týden) a procházky do lesa na houby, kino, návštěva cukrárny a podobné radosti života. Je mi fajn :pankac:

@Kikuška90 Tak MS přišla opravdu brzo, tak to je super… to tě čeká za 14 dní ultrazvuk a za tři týdny snad KET co? to je rychlovka… úžasné :kytka:

@Lalunta Zítra budu držet pěsti a určitě dej potom vědět. Určitě už bude sdrce jako zvon :srdce:

@montty Ty jo, tak to máš za dva týdny… to uteče jako voda ;)

@Lilly15 Fotečku nám sem určitě hodit musíš… taková motivace

Holky já včera taky koukala na Čtyři v tom… a myslela sjem, že si dám ráno budíka na 5:00 a půjdu normálně do práce… to jak Kačenku šili mi dalo psychicky hodně zabrat… to byl prostě mazec. Stály mi chlupy na ruce a po tvářích se kutálely slzy… Že já na to vůbec čumím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
24.9.15 15:57

@Peťka26 závidim ti ten pocit ;) budu držet palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
24.9.15 16:20

@kratjana Děkuju, a jak se daří Tobě? pomohly kapačky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.