1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7880
25.9.15 19:59

@oskárek59 urcite napisu :) jsem zvedava co se dovime. Jinak se mi tam moc libi, vsichni tam jsou prijemni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
25.9.15 21:04

@Kikuška90 Takže náplastí mám celkem 15 kusů, tak když mi pošleš do zprávy adresu, poletí hned k tobě. Co já s tím doma ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
25.9.15 21:18

@oskárek59 @Lilly15 @Netaneta
Děkuji kočky. :* :hug: Manžel si přál kluka, tak ho bude mít. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
25.9.15 21:25

@Meliskaa
Ahoj :mavam: Vítám Tě tu! Teď už seš naša! ;) My chodíme do Repromedy od ledna, povedlo se nám v 2.IVF, celkově 3.transfer. V 1.IVF jsme měli dvě krásné blastocysty, ale nevyšetřené PGS a nevyšla ani jedna (první bylo pouze biochemické). V 2.IVF jsme nechali embrya vyšetřit a povedl se hned první KET. My nemáme zjištěnou žádnou příčinu a stejně vidíš, až 3.transfer. Věř jim, jsou to odborníci. My tam na ně nedáme dopustit, jsou skvělí! Díky nim čekáme po 3 letech snažení konečně miminko! Držím vám pěsti, věřím, že i vy si ho odtamtud odnesete. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
25.9.15 22:15

@Lalunta Je krásnej!! :srdce: :kytka: :pankac: :pankac: :pankac: Moc gratuluji k chlapečkovi, je to pašák :dance: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
25.9.15 22:16
@missy-m píše:
@Kikuška90 Takže náplastí mám celkem 15 kusů, tak když mi pošleš do zprávy adresu, poletí hned k tobě. Co já s tím doma ;)
:dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
A ty jsi z Brna nebo někde kousek?? Možná bysme se mohli sejít ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
25.9.15 22:17

@Meliskaa Ahoj vítám Tě tu :mavam: :mavam:
Naší rekapitulaci najdeš v mém podpisu :pankac: Chybí mi tam ještě přirozené početí v 03/2015, ale bohužel následná revize 05/2015 :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
25.9.15 22:26

@Kikuška90
Děkuji. :* :hug: Já Ti za měsíc budu trošišku závidět holčičku. :oops: Ale jsem samozřejmě moc šťastná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
25.9.15 22:35

@Kikuška90 Jo, jsem z Brna-Královo pole, pracuju v centru a nemám problém přiměřeně někam dojet. Jen teda teď fičíme v neděli na týden na dovču. Tak pokud by to stačilo až po, můžeme se někde potkat. Nebo ještě zítra budeme jezdit po nákupech- Globus, Bauhaus u Globusu, Vaňkovka, možná Makro.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
25.9.15 22:54
@Lalunta píše:
@Kikuška90
Děkuji. :* :hug: Já Ti za měsíc budu trošišku závidět holčičku. :oops: Ale jsem samozřejmě moc šťastná…

Vidíš a já Ti zase už ted závidím chlapečka :oops: :oops:… A upřímně doufám, že bude za měsíc co závidět :oops: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
25.9.15 22:54

@missy-m Jůůů a kam frčíte?? :dance: :dance:… jo jo v pohodě to bude stačit až po dovče ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
25.9.15 23:04

@Kikuška90 Za Sultánem a Tyrlem do Babiččina údolí :lol: Neměli jsme pořádnou dovču od července, tak si jedeme užít babího léta. Takže nějaké hrady, zámky, drobné výlety, možná Adršpašské skály,… Uvidíme. Už se strašně těším. Tak po dovči se ozvu a domluvíme se na tom předání. Snad přinesou štěstíčko :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
26.9.15 12:14

@Kikuška90
No jo, máme to trošku naopak. Ale vím, že budeme obě tak i tak šťastné. Chceme přece miminko. :srdce: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
26.9.15 15:27

@kratjana ahoj,mamka mi koupila tak pred 3ctydny gynex. zacala jsem ho uzivam par dni pred dovolenou.Jeli jsme do ameriky a teta od meho pritele co tam zije si vsimla co uzivam zajima se tdravi cloveka. podivala se na slozeni a rekla mi, ze to je strasne slabe, ze je to k nicemu a dala mi svoje nejake tablety co je na spodek. privezla jsem si baleni na 5 mesicu, verim, ze mi to pomuze.Za dva dny se mi ty kapky gynex v kufru rozbily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
26.9.15 15:33

Ahojte holky.tak uz mame po dovolene pekne jsem si odpocinula, hlavne od snazeni o dite. Nemyslela jsem na to! Za par dni cekam mesicky a po mesickach me ceka transvaginalni hydrolaoaroskopie. A uvidi se, zda mam pruchozi vejcovody. Pohneme se o krok dal. Verim, ze to budu mit v poradku.Pak muzu chodit na uiu. A jak se mate vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.