Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Kikuška90 píše:
@Lalunta Jak se daří mamino??![]()
Skvěle!
Pořád čučím na fotečku z UTZ.
Děkuji za optání.
Ty už se jen 2× vyspíš a budeš taky čučet! Na pozitivní těhutest!
![]()
Jinak mě pořád pálí žáha, skoro ze všeho, sem tam je to takovej divnej - jinej stav, jinak mi nic není. Přesto zvažuju neschopenku a pořád se nemůžu rozhodnout. ![]()
Příspěvek upraven 21.01.16 v 21:19
@Lalunta No být Tebou tak bych asi šla
Nemám ráda, když si někdo bere neschopenku jen tak z principu, ale ty pro to máš sakra dobrej důvod
![]()
No hele já se už se jenom 2× vyspím a potvrdím si, že to nevyšlo.. já to prostě vím
Stejně jako před rokem jsem si byla jistá, že to klaplo a našla jsem // (ikdyž to pak nedopadlo), tak teď si jsem jistá, že to nevyšlo
… Už přemýšlím nad dalším KETem ![]()
@Kikuška90
No jako - sedím tady na zadku, námaha žádná… Přes víkend si to rozmyslím i kvůli penězům a uvidím.
Tak silnej pocit z toho máš, jo?
No, jestli to tak cítíš, tak je opravdu lepší se na tu variantu psychicky připravit a pak to líp sneseš. Je fakt, že můžeš jít hned další měsíc, máte jich ještě 5, ale já Ti přála toho chlapečka!
Hele, ne, ještě nevěš hlavu, třeba budeš mooooc překvapená!
Já tomu zase věřím, jsi mladá! A nikdy jsi s uhnízděním problém neměla!
A včera mi potvrdila Hromadová, že vyšetřená embrya, pokud se uhnízdí, tak riziko spontánního potratu je minimální, asi jen 4% - a to ještě v souvislosti s jinýma příčinama, ne s poškozeným embryem! ![]()
Příspěvek upraven 21.01.16 v 21:15
Byly jsme 4krat na iui, dvakrát se stimulaci. A nic moc. Měla jsem hodně foliku takže mi bylo ouvej. No zeptam se na to v čáru, jak to vidí dr. A uvidíme. Každopádně děkuji za názory.
@Lalunta No neměla, jenomže jestli to ted fakt nevyjde, tak pořád přemýšlím, co udělat příště líp
Kromě té nemoci na začátku mě nic nenapadá
Ještě bych teda příště šla radši do stimulovaného KETu. Jednak proto, že se tu nechci modlit za měsíc jestli bude vše ok a nedej bože čekat další měsíc. A jednak proto, že stejně beru Estrofem na sliznici, takže to tak úplně v nativu taky nemám
A minule mi to s těma náplastěma vyšlo a to bylo o dost špatnější embryjko.
Ale moc Ti děkuju
Jinak aby sis nemyslela, já mu pořád hrozně fandím a moc si přeju, aby bojoval a v sobotu se ukázal, ale prostě to uvnitř cítím jinak - špatně ![]()
@Kikuška90
Jde vidět, jak nad vším přemýšlíš, zvažuješ všechny varianty, co ještě ještě udělat,… musíš z toho být úplně vyčerpaná.
A já tomu úplně rozumím, jsem taky takový typ člověk. Potřebuju znát všechny pro a proti, všechny informace vědět dopředu a pořád se jen strachuju (momentálně, aby jsme měli co nejdřív srdíčko). Nejde si pomoct, že? Proto su teda neskutečně zvědavá na tu sobotu a nepřeju si nic jinýho, než abys už nemusela nad ničím dumat, ale jen se radovala.
Drž se! ![]()
![]()
@Lalunta Děkuji děkuji
Jsem strašně ráda, že vás tady mám
… Já už prostě chci aby to vyšlo, chceme to dítě už tak dlouho…
Chci být prostě připravená a domluvit si možné varianty hned v úterý jak půjdu na krev, kdyby to nevyšlo. Nechci čekat už žádnej čas navíc ![]()
A ty jdeš na srdíčko příští pátek?? Vůbec ničeho se neboj, naše teorie s Hromadovou (teda spíš moje teorie a její praxe ehm
) je jistota, že to klaplo jak mělo a prcek nebo prcinka se podívá ven za nějakých 8 měsíců
![]()
@Kikuška90
Já jsem taky hrozně ráda, že jsem se sem nakonec připojila mezi vás, protože nikdo mi nemůže rozumět tak, jako vy. Jste skvělý!!! Říkala jsem to i nejlepší kamarádce - hele promiň, ale s těma holkama tam je to lepší.
Naštěstí je chápavá. ![]()
S tím časem to chápu. Taky jsem chtěla být připravená, proto jsem testovala o nějakej ten den dřív. Jinak my se snažili 3 roky!!!
Ale co tady čtu příběhy - 6 let a víc, to by mě asi trefilo!
Ano, příští pátek jdu, ale nevím, jestli už tam to srdíčko může jít už vidět.
@Netaneta psala, že ho měla po 10 dnech od první kontroly, já tam budu po 9 dnech. Ale momentálně jsem šťastná za bublinku
, s tou jsem ani nepočítala…
@Lalunta Uvidíš, já věřím že už tam srdíčko bude
… My se snažíme taky 3 roky
Takže jako už je nejvyšší čas
![]()
@Kikuška90
To teda je!!!
![]()
Já jsem trochu šílela z té 30, tak teď jsem malinko klidnější. ![]()
Holky mezi náma my se snažily o miminko 5,5 roku..
@Lalunta
kolik budeš při příští kontrole?? Já měla srdíčko v 6+5 a tím pádem to byla moje
poslední návštěva Repromedy..
My se snažili skoro přesně dva roky a zdálo se mi to jako věčnost…
@oskárek59 já měla srdíčko už 5+4 podle MS, když to teď počítám… a zítra teda budu 6+4 a taky by to měla být poslední kontrola u nich. Velikostně je o něco starší.
@Netaneta
mě objednaly tehdá ještě později měla jsem být už 7+3 ale jelikož jsme měli cestu do Brna dřív tak jsme se přeobjednaly..to jsem byla 6+5
a jak jsem si oddechla když už bylo srdíčko..
na zítřek držím palce ať je vše OK a hezky se s nimi rozloučíš a doufám i s fotečkou prcka ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.