1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19198
17.9.15 12:04

@Lalunta Jak se daří mamino?? :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
17.9.15 12:08
@Kikuška90 píše:
@Lalunta Jak se daří mamino?? :dance: :dance:

Skvěle! :dance: Pořád čučím na fotečku z UTZ. :mrgreen: Děkuji za optání. :* Ty už se jen 2× vyspíš a budeš taky čučet! Na pozitivní těhutest! ;) :pankac:
Jinak mě pořád pálí žáha, skoro ze všeho, sem tam je to takovej divnej - jinej stav, jinak mi nic není. Přesto zvažuju neschopenku a pořád se nemůžu rozhodnout. :nevim:

Příspěvek upraven 21.01.16 v 21:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
17.9.15 12:11

@Lalunta No být Tebou tak bych asi šla :pankac: Nemám ráda, když si někdo bere neschopenku jen tak z principu, ale ty pro to máš sakra dobrej důvod :pankac: :hug:
No hele já se už se jenom 2× vyspím a potvrdím si, že to nevyšlo.. já to prostě vím :think: Stejně jako před rokem jsem si byla jistá, že to klaplo a našla jsem // (ikdyž to pak nedopadlo), tak teď si jsem jistá, že to nevyšlo :nevim:… Už přemýšlím nad dalším KETem :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
17.9.15 12:21

@Kikuška90
No jako - sedím tady na zadku, námaha žádná… Přes víkend si to rozmyslím i kvůli penězům a uvidím.
Tak silnej pocit z toho máš, jo? :think: No, jestli to tak cítíš, tak je opravdu lepší se na tu variantu psychicky připravit a pak to líp sneseš. Je fakt, že můžeš jít hned další měsíc, máte jich ještě 5, ale já Ti přála toho chlapečka! :srdce: Hele, ne, ještě nevěš hlavu, třeba budeš mooooc překvapená! ;) :pankac: Já tomu zase věřím, jsi mladá! A nikdy jsi s uhnízděním problém neměla!
A včera mi potvrdila Hromadová, že vyšetřená embrya, pokud se uhnízdí, tak riziko spontánního potratu je minimální, asi jen 4% - a to ještě v souvislosti s jinýma příčinama, ne s poškozeným embryem! :)

Příspěvek upraven 21.01.16 v 21:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
17.9.15 12:25

Byly jsme 4krat na iui, dvakrát se stimulaci. A nic moc. Měla jsem hodně foliku takže mi bylo ouvej. No zeptam se na to v čáru, jak to vidí dr. A uvidíme. Každopádně děkuji za názory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
17.9.15 12:29

@Lalunta No neměla, jenomže jestli to ted fakt nevyjde, tak pořád přemýšlím, co udělat příště líp :think: Kromě té nemoci na začátku mě nic nenapadá :roll: Ještě bych teda příště šla radši do stimulovaného KETu. Jednak proto, že se tu nechci modlit za měsíc jestli bude vše ok a nedej bože čekat další měsíc. A jednak proto, že stejně beru Estrofem na sliznici, takže to tak úplně v nativu taky nemám :nevim: A minule mi to s těma náplastěma vyšlo a to bylo o dost špatnější embryjko.
Ale moc Ti děkuju :hug: :hug: Jinak aby sis nemyslela, já mu pořád hrozně fandím a moc si přeju, aby bojoval a v sobotu se ukázal, ale prostě to uvnitř cítím jinak - špatně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
17.9.15 13:18

@Kikuška90
Jde vidět, jak nad vším přemýšlíš, zvažuješ všechny varianty, co ještě ještě udělat,… musíš z toho být úplně vyčerpaná. :( A já tomu úplně rozumím, jsem taky takový typ člověk. Potřebuju znát všechny pro a proti, všechny informace vědět dopředu a pořád se jen strachuju (momentálně, aby jsme měli co nejdřív srdíčko). Nejde si pomoct, že? Proto su teda neskutečně zvědavá na tu sobotu a nepřeju si nic jinýho, než abys už nemusela nad ničím dumat, ale jen se radovala. :dance: Drž se! :*
:hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
17.9.15 13:24

@Lalunta Děkuji děkuji :hug: :hug: :hug: Jsem strašně ráda, že vás tady mám :dance: :* :kytka:… Já už prostě chci aby to vyšlo, chceme to dítě už tak dlouho… :roll: Chci být prostě připravená a domluvit si možné varianty hned v úterý jak půjdu na krev, kdyby to nevyšlo. Nechci čekat už žádnej čas navíc :)
A ty jdeš na srdíčko příští pátek?? Vůbec ničeho se neboj, naše teorie s Hromadovou (teda spíš moje teorie a její praxe ehm :mrgreen: ) je jistota, že to klaplo jak mělo a prcek nebo prcinka se podívá ven za nějakých 8 měsíců :hug: :hug: :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
17.9.15 13:33

@Kikuška90
Já jsem taky hrozně ráda, že jsem se sem nakonec připojila mezi vás, protože nikdo mi nemůže rozumět tak, jako vy. Jste skvělý!!! Říkala jsem to i nejlepší kamarádce - hele promiň, ale s těma holkama tam je to lepší. :mrgreen: Naštěstí je chápavá. :mrgreen:
S tím časem to chápu. Taky jsem chtěla být připravená, proto jsem testovala o nějakej ten den dřív. Jinak my se snažili 3 roky!!! :zed: :zed: :zed: Ale co tady čtu příběhy - 6 let a víc, to by mě asi trefilo!
Ano, příští pátek jdu, ale nevím, jestli už tam to srdíčko může jít už vidět. :nevim: @Netaneta psala, že ho měla po 10 dnech od první kontroly, já tam budu po 9 dnech. Ale momentálně jsem šťastná za bublinku :srdce:, s tou jsem ani nepočítala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
17.9.15 13:40

@Lalunta Uvidíš, já věřím že už tam srdíčko bude :dance: :pankac: :pankac:… My se snažíme taky 3 roky :roll: Takže jako už je nejvyšší čas :cert: :cert: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
17.9.15 13:53

@Kikuška90
To teda je!!! :pankac: :pankac: :pankac: :palec: :palec: :palec:
Já jsem trochu šílela z té 30, tak teď jsem malinko klidnější. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
17.9.15 14:50

Holky mezi náma my se snažily o miminko 5,5 roku..

@Lalunta
kolik budeš při příští kontrole?? Já měla srdíčko v 6+5 a tím pádem to byla moje
poslední návštěva Repromedy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
17.9.15 15:29

My se snažili skoro přesně dva roky a zdálo se mi to jako věčnost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
17.9.15 15:52

@oskárek59 já měla srdíčko už 5+4 podle MS, když to teď počítám… a zítra teda budu 6+4 a taky by to měla být poslední kontrola u nich. Velikostně je o něco starší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
17.9.15 17:31

@Netaneta
mě objednaly tehdá ještě později měla jsem být už 7+3 ale jelikož jsme měli cestu do Brna dřív tak jsme se přeobjednaly..to jsem byla 6+5
a jak jsem si oddechla když už bylo srdíčko..
na zítřek držím palce ať je vše OK a hezky se s nimi rozloučíš a doufám i s fotečkou prcka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.