Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Lalunta no parada velila gratulace
![]()
U nas v Car dělají utz az za 14 dni. A co ten sex? Ptala jsi se nebo jsi byla tak mimo jako ja zapomela? Jeste jednou gratulace.
@Lalunta Huráááá, tak mooooc gratuluju
Nejsi sama, kdo je tady dojatá
. Mám z Tebe tak neuvěřitelnou radost!!! Normálně jsem naměkko
.
@Susan23
Ptala! A bez problémů! Pokud mi prej není u toho špatně, tak žádnej problém!
![]()
A děkuji ![]()
@Lilly15
No já jsem pořád dojatá, odcházela jsem se slzičkama, protože na recepci říkám: „Tak je tam!“ A slečna: „Já vím, my jsme tady na ty výsledky všichni čekali.“ No oni jsou takový zlatíčka, jak to s námi prožívají!
V životě nikde jsem se s takovým přístupem k pacientům nesetkala.
Juchuchů, kdo by to byl řek, jak jsme tam vedle sebe ležely po OPU, že si pak napíšem, že jsme těhule
Mám z nás fakt radost!
@Lilly15 @Lalunta Vy jste spolu byli na OPU???
… áno áno… někdo je tady hóóódně zabržděný
To jsem nevěděla! ![]()
@Kikuška90
Jo jo, poznaly jsme se navzájem podle příspěvků. @Lilly15 tady prostě psala stejný věci, jako mi říkala ta kočka, co byla na vedlejší posteli.
Ale už jsme to tady myslím zmiňovaly někde… To je náhoda, co? ![]()
@Lalunta Jo jo je to mazec
… Já jsem byla letos při OPU sama, měla jsem svůj nadstandart
![]()
@Lalunta
gratuluju strašně moooc
mamino…
já se bez rozpaků přiznám že sex u nás byl do 12.tt tabu..
strach, lehké nevolnosti a taky absolutní nechuť na sex mi to zakázali… ![]()
@oskárek59
Děkuji
Ty mamino ![]()
No já jsem právě taky měla trochu strach z toho sexu (o nechuti ani nemluvim
), ale Hromadová mě uklidnila, tak si s tím už hlavu nedělám.
@Lalunta tak paráda, mám z toho radost!:-) Já musím říct, že sex jsme měli zakázanej kvůli špinění, za tři dny mi ho Hromadová zase dovolila, ale stejně mám strach a ještě na to nedošlo (a taky se mi nechce, jsem teď nejlínější na světě:-))
@Lalunta
mě pobolíval podbřišek do toho 12.tt téměř obden a kvůli loňskému ZT jsem měla ten strach prostě zakořeněný někde v hlavě, že sex prostě ne.. ![]()
i když můj gyndař taky říkal, že sex by neměl být problém
no naštěstí mám velmi chápavého muže ![]()
Holkyyyyy,
dnes je teda den! Jeden šok střídá druhý
. Přijedu do práce, sednu si do křesla na o co necítím, mokro!!! Valím na WC a hádejte!! Na spodním prádle krev
. No hotovo!!! Jedu na nejbližší gyndu (Poysdorf Dr Schmid). Celá se třesu
. Na UTZ je vidět malinkatá bublinka. Berou mi krev na HCG, že výsledek bude za hodinu. Holky, nejdelší hodina v mém životě
. No a pak druhý šok! HCG 2750 z pondělních 751. Další šok, když řekl „Zwillinge“ Dál si už nic nepamatuju…Holkyyy vypadá to, že naší holčičce bylo v bříšku asi smutno, že si pořídila kamarádku
.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.