1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
346
15.9.15 20:15

@Kikuška90 však ty si taky můžeš dát decku.:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1019
15.9.15 20:18

Holky děkuji. V předchozím KETu jsem měla hromadu léku a ted nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
15.9.15 23:12

@montty
Ahoj. Já měla KET v nativu a taky jsem měla brát jen Utrogestan. Ať se malá prcinka pěkně drží! :srdce:

Příspěvek upraven 15.09.15 v 23:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
15.9.15 23:17

@Peťka26
No teda - 6 kousků, to je paráda! :potlesk: Moc gratuluju! :kytka: A víte pohlaví embryí?
Jinak hlavu vzhůru, taky jsem měla první kontrolu sliznici 6mm a skoro jsem se smířila, že půjdu až další měsíc a za 3 dny krásně porostla. A ostatní už víš. ;) Dej si vínečko, čokoládičku a těš se, až bude prcek u Tebe. Je to super pocit! ;) Moc držím pěsti na čtvrtek, určitě dej vědět! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
15.9.15 23:33

@Kikuška90
Zlato, já každý den tlačím očima kalendář dopředu za Tebe. Už aby si tu mávala pozitivním těhutestem! :srdce: Strašně moc Ti to přeju! :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
15.9.15 23:45

@Micka2000
Jdu do Repromedy. Zítra dám vědět ;)
Ty tam jdeš na kontrolní utz kdy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
16.9.15 05:47

@Lalunta Děkuji moc :hug: :hug:.. Držím palce na dnešek, ale podle testů je to jasné :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
16.9.15 07:07

@Lalunta Pohlaví nevíme a ani nechceme vědět ;). A jinak moc děkuju za podporu… mě by se opravdu další měsíc čekat nechtělo, i když mi samozřejmě rozum říká, že lepší než to hrotit za každou cenu je měsíc počkat… tak prostě uvidíme zítra. Ale strach mám :roll:
Tobě držím na ten dnešek palce a očekávám krásnou hodnotu HCG :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
16.9.15 07:07

@Kikuška90 Sobota se blíží :jazyk: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
16.9.15 07:09

@Lalunta Krásné ráno, přidávám se ke Kikušce a také držím palečky! Pak dej vědět vysledek, ju? Počítám jen s tím krásným :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
16.9.15 07:12

@Lilly15 :mavam: :mavam: Ty jdeš na UTZ zítra?? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
16.9.15 07:23

@kratjana Ahoj holka, děkuji za příšpěvek :hug:. S těmi Tvými zády mě to mrzí. Nenabídli Ti operaci? Nejsem si jistá, jestli Tě s touto dosavadní léčbou uzdraví. Už přes rok se Ti stav nemění. Každopádně držím palečky, aby se Ti konečně ulevilo… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
16.9.15 07:27

@Kikuška90 Ahoj Kikuško, měla jsem jít, ale nakonec se UTZ nekoná. Mám pro mne velmi důležité jednání. Až mě to se.., že musím dát přednost práci před vlastním miláčkem :cert: :cert: :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
16.9.15 07:30

@Lilly15 Jééééjda to je na prd :cert: :cert:… a kdy teda půjdeš?? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
16.9.15 08:06

Ahoj holky. :mavam:
Tak mám krev odebranou, po obědě dám vědět výsledky, jedu tam na 11:30. Doufám, že vyjde Kikuščina teorie o zavrtání vyšetřeného embrya, které se už nepustí. :mrgreen: Ona mi to tak i dneska naznačovala sestřička, že ta vyšetřená embryjka, pokud se zavrtají, tak není důvod, aby odcházely… :srdce: Tak snad! Každopádně test byl dnes ráno zase o kousilínek silnější. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.