Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky děkuji. V předchozím KETu jsem měla hromadu léku a ted nic.
@montty
Ahoj. Já měla KET v nativu a taky jsem měla brát jen Utrogestan. Ať se malá prcinka pěkně drží! ![]()
Příspěvek upraven 15.09.15 v 23:34
@Peťka26
No teda - 6 kousků, to je paráda!
Moc gratuluju!
A víte pohlaví embryí?
Jinak hlavu vzhůru, taky jsem měla první kontrolu sliznici 6mm a skoro jsem se smířila, že půjdu až další měsíc a za 3 dny krásně porostla. A ostatní už víš.
Dej si vínečko, čokoládičku a těš se, až bude prcek u Tebe. Je to super pocit!
Moc držím pěsti na čtvrtek, určitě dej vědět! ![]()
@Kikuška90
Zlato, já každý den tlačím očima kalendář dopředu za Tebe. Už aby si tu mávala pozitivním těhutestem!
Strašně moc Ti to přeju!
![]()
@Micka2000
Jdu do Repromedy. Zítra dám vědět ![]()
Ty tam jdeš na kontrolní utz kdy?
@Lalunta Děkuji moc
.. Držím palce na dnešek, ale podle testů je to jasné
![]()
@Lalunta Pohlaví nevíme a ani nechceme vědět
. A jinak moc děkuju za podporu… mě by se opravdu další měsíc čekat nechtělo, i když mi samozřejmě rozum říká, že lepší než to hrotit za každou cenu je měsíc počkat… tak prostě uvidíme zítra. Ale strach mám ![]()
Tobě držím na ten dnešek palce a očekávám krásnou hodnotu HCG ![]()
@Lalunta Krásné ráno, přidávám se ke Kikušce a také držím palečky! Pak dej vědět vysledek, ju? Počítám jen s tím krásným ![]()
@kratjana Ahoj holka, děkuji za příšpěvek
. S těmi Tvými zády mě to mrzí. Nenabídli Ti operaci? Nejsem si jistá, jestli Tě s touto dosavadní léčbou uzdraví. Už přes rok se Ti stav nemění. Každopádně držím palečky, aby se Ti konečně ulevilo… ![]()
@Kikuška90 Ahoj Kikuško, měla jsem jít, ale nakonec se UTZ nekoná. Mám pro mne velmi důležité jednání. Až mě to se.., že musím dát přednost práci před vlastním miláčkem
![]()
Ahoj holky. ![]()
Tak mám krev odebranou, po obědě dám vědět výsledky, jedu tam na 11:30. Doufám, že vyjde Kikuščina teorie o zavrtání vyšetřeného embrya, které se už nepustí.
Ona mi to tak i dneska naznačovala sestřička, že ta vyšetřená embryjka, pokud se zavrtají, tak není důvod, aby odcházely…
Tak snad! Každopádně test byl dnes ráno zase o kousilínek silnější. ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.