1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2903
14.9.15 13:56

@missy-m
tak to teda sestřička asi opravdu neměla svůj den :lol:
já jdu na 2.screening 13.10. tak to půjdeš týden po mě.. :pankac:
a kdy ti vychází termín porodu??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
14.9.15 14:00

@oskárek59 No v Repromedě mi ho spočítali na 25.4., což by bylo kouzelné, protože má manžel zrovna svátek. Takže prostě +- duben/květen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
14.9.15 14:02

@missy-m
tak ono se trochu změní po tom 1.screeningu tam už to určí na 99%
alespoň tak to tvrdil doktor mě.
Jinak my máme termín 25.2. dle toho screeningu v repromedě mi to spočítaly na 3.3.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
14.9.15 14:40

@oskárek59 Tak taky mi říkala sestřička, že na tom screeningu mi to upřesní. Ale teda že ona spočítala 28.květen a v Repro 25.duben. Tak to už je trochu moc :-D Tak uvidíme, co mi řeknou za ten měsíc a kousek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
14.9.15 18:06
@Lalunta píše:
@kratjana
Děkuji :hug:. No a co to cvičení Mojžíšové, po tom se Ti neulevilo? A oni Ti v Repromedě kvůli těm zádům nedoporučují KET, nebo Ty nechceš?

nemyslímsi zže by se zadarilo a navíc dokazes si ppředstavitzže té šílené bolí záda a musíšse tahat s pupkem? Ja ty bolesti mmám horší a horší ;( cvicim mojzisovku,. Bedra mě skoro přestaly bolet ale kolem lopatek mám v noci kkřeče ;(achjo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
14.9.15 18:57

@kratjana
Aha, já jsem nevěděla, že je to tak špatný. :( To mě mrzí. Mě před transferem bolely záda, ani spát jsem nemohla, ale dala mě dohromady fyzioterapeutka za 3×. To jsem si taky nedokázala představit mít ještě k tomu všemu pupek… 8o a to zřejmě nebylo tak špatný jak u Tebe. Chjo.. :( Ale zase dobrá zpráva, že Tě aspoň ty bedra přestaly bolet, že se to někam hýbe a je to na lepší cestě.
Držím palce, ať se to jenom zlepšuje. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
14.9.15 20:33

Ahoj holky… tak člověk si na týden odjede na dovču a tolik úžasných zpráv… jestli já bych neměla jezdit častěji :think: :dance: :pankac:
Holky, moc gratuluju, ani nevíte jak to člověka nabije energií a pozitivním myšlením, když vás dočte a samý takovýhle super zprávy… :kytka:
GRATULUJU MAMINY! :*

Kiki, na Tebe moc myslím a věřím jenom v ty nejlepší zprávy :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
15.9.15 09:42

@Peťka26
No já jsem si říkala, kde jsi! A pak jsem si vzpomněla, že vlastně chata, vínko a pohoda. :mrgreen: A vy teda teď čekáte na ty výsledky PGS, že? Držím pěsti, aby jich bylo co nejvíc! A určitě pak dej vědět! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
15.9.15 13:01

@Lalunta Obrovitááánská gratulace beruško, to jsou krásný testíky, je vás tu téď těhulek, holky vy se máte, že se vám ti mrňousci zavrtali…Tak tos měla oslavu zakončenou tou nejlepší zprávičkou… :srdce: :srdce: :srdce: :dance: :dance: :dance: :hug: :hug:
@missy-m Jé, ty už máš průkazku a už 7+6, dneska vlastně už 8tt, to utíká, za chvilku první trimestr za tebou.. :hug: :kytka:
@Lilly15 Gratuluji, krásně ti roste HCG..Neboj, každé přece špatně být nemusí a třeba jen krásně poroste bříško a chutě třeba přijdou :* :*
@kratjana Teda beru, to ti nezávidím ty bolesti a chodíš i na nějáké rehabky a třeba elektroléčbu nebo magnet? To už tě trápí taky dlouho, chjo.. :? :,( Já jsem zatím mojžíšovku odložila až po odběrech, až bude klid..
@Peťka26 Ahojky, no jakpak jste si užili dovču? A kdy budeš mít výsledky PGS? Kolik vajíček jste posílali, plný počet 8? :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
15.9.15 13:07

@Micka2000
Děkuji. :*
No a Ty pořád čekáš na ms, nebo už stimuluješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
15.9.15 13:10

@Lalunta Ms už dorazila, tak jsem začala píchat, ale vajíčkům se zatím moc nechce růst, snad v příštím týdnu OPU..Já jsem teď vůbec neměla čas na Pc, tak jsemto jen vždycky pročetla…ale mám z vás radost, je to krásný, ty vaše testíky :srdce: :srdce: :srdce: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
15.9.15 13:19

@Micka2000
Ty jo, tak už jsi začala, to je super! :potlesk: Ony porostou, neboj! ;) Moc držím pěsti, aby jich bylo hodně a bylo z čeho vybírat!
Ano, testy jsou krásný, já na to ráno vždycky čučím půl hodiny! 8o Ale snažím se zatím moc neradovat a dělat jakože nic :roll: :mrgreen:, zítra jdu totiž teprve na krev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
15.9.15 15:14

@Lalunta Jedeš do R nebo ke svýmu dr? budu na tebe myslet, ale ty testíky jsou jasnééé a krásné…Dělat, jako že nic :lol: :lol: :hug: :hug:
Něják s emi zasekla jeden vaječník a nic moc tam není, tak snad to ještě trošku poporoste :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
15.9.15 15:26

Holky, mě první den dovolené volali, že nám po PGD zbylo 6 embryjek.. z osmi. Takže nádhera… sice hned ve čtvrtek volali, že máme doplatek 14tis, což už taková radost nebyla, ale i tak to není tak strašné… vychytali jsme tu letní akci, takže jsme měli zdarma PICSI a prodlouženou kultivaci… No a i PGD, protože máme oba VZP. Už u mě proběhla i MS a dnes jsem byla na prvním utrazvuku. Jsem 10 DC a jsem docela zklamaná (nebo spíše neštastná) - ultrazvuk mi dělala paní doktorka Hromadová a vlastně mi jenom řekla, že potřebuje udělat určitě ultazvuk ještě za dva dny, že sliznici mám 6mm, což je asi mizérie :roll: a jeden folík cca 15-16mm… Takže mám takovej pocit, že budeme opět o měsíc odkládat kvůli té sliznici :zed:. Ale uvidíme ve čtvrtek… ani jsme spolu pak už nemluvili, protože ona jenom, že určitě ve čtvrtek znovu a že jestli k ní již nic nemám, tak můžu na recepci se objednat… No uvidíme, ale štve mě to.
Ale z Vás mám holky fakt upřímnou radost :srdce: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
15.9.15 15:32

@Peťka26 Ahoj kočko :mavam: :mavam: Jdu Tě povzbudit, já první UTZ před KETem, sliznice byla tak malá, že nemělo cenu se ani ptát kolik má, objednala jsem se za 3 dny znovu a to byla sliznice 6,7mm a folík 18mm - a to stačilo, Dr. se tvářila spokojeně :palec: Takže vůbec nevěš hlavu :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.