Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Lalunta Já nejspíš počkám až do soboty… to budu 11. den a bude jasno. Jestli to nevyšlo, tak to nechci vědět dřív to bude fakt na 100%. ![]()
@Kikuška90
Moc Ti držím pěsti, aby to vyšlo a v sobotu jste se radovali!!!
Opravdu moc bych Ti to přála!!! ![]()
@Lalunta Děkuji mooc
… No můj vnitřní pocit říká, že je to v pr…
Vůbec nic mi není ![]()
Tím se nezalamuj! Pokud vím, tak @Lilly15 taky nic nebylo. Mě tahal podbřišek sem tam, teď od víkendu mi bylo občas trochu špatně, ale to bylo možná z přezřání.
Jinak taky nic.
@oskárek59
Děkuji, snad Tě budu následovat!
Jak se daří klučíkovi?
Tak já dneska dostala těhotenskou průkazku - super dáreček k dnešnímu výročí svatby. Kuliferda odpovídá 7+6tt, takže přesně jak má. Za měsíc a kousek nás čeká prvotrimestrální screening. Jen mě zlobí tlak. Mám ho hodně vysoký, tak jsem si musela koupit tlakoměr a třikrát denně se měřit. A za týden znovu na kontrolu a uvidí se, co se bude dít. A ve čtvrtek do práce. Pomaličku polehoučku.
@missy-m
Děkuji!
Mám hroznou radost
, akorát mi začíná být dost blbě: ![]()
@missy-m
Tak to je super dáreček k výročí. ![]()
Příspěvek upraven 21.01.16 v 20:36
@Lalunta Ojoj. Tak přeju, aby to brzo přešlo. Mně bylo blbě nakonec jen dva dny, ale pořád je mi hrozně těžko. No žádná sranda. Ale pro kuliferdu vše ![]()
@Lalunta A jo, to mi vlastně nedošlo, že už za měsíc budeme vědět, jestli chlapeček nebo holčička. Aaaaa…a teď jsem začala být nervózní ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.