1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
389
11.9.15 12:36

@missy-m Velká granulace! :hug: Úplně me ta výborná zpravicka dojala :oops: Nechali jste si říct pohlaví, nebo se necháte překvapit? Ještě jednou blahopreji :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
11.9.15 12:37

@missy-m Gratulujíííí, to je super :hug: :hug: :dance: :dance: :srdce: A ty testíky jsou krásný, držím nám všem palečky, ať je máme taky takové krásné.. :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
11.9.15 12:38
@Lilly15 píše:
@missy-m Velká granulace! :hug: Úplně me ta výborná zpravicka dojala :oops: Nechali jste si říct pohlaví, nebo se necháte překvapit? Ještě jednou blahopreji :dance: :dance:

Pokud si pamatuji, tak @missy-m nemá vyšetřená embryjka, takže pohlaví je překvapení :dance: :dance: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
11.9.15 12:52

@Lilly15 Jojo, přesně jak píše @Kikuška90 my jsme vyšetřená embryjka neměli. V té době to ještě nedělali všem. Takže pohlaví bude velké překvapení. A moc děkuju za gratulace :hug:
@Micka2000 Děkuju :hug: A všem moc držím pěsti. Musí to prostě klapnout :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
11.9.15 12:53

@missy-m A fotku jsi dostala? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
11.9.15 13:06

@missy-m
mooc gratuluji :* krásná zpráva…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
11.9.15 13:22

@Kikuška90 Nedostala :-( Mám jen tu první. Asi kdybych si řekla, tak mi ji Hromadová dá. Ale já byla tak dojatá, když mi došlo, že jsem tam naposledy a když se se mnou Hromadová loučila, že jsem se málem rozbrečela :oops:
@oskárek59 Děkuju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
11.9.15 15:15

Holkýýý, my máme taky srdíčko!:-) Ještě tam jdu za týden a pak už taky ke svojí doktorce. HCG přes 30 tisíc, krev v pořádku, o fotku jsem si zapomněla říct, tak na to příští týden nesmím zapomenout. Šťastná jak blecha… Hned jak jsem vylezla ze dveří Repromedy, neudržela jsem slzy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
11.9.15 15:33

@Netaneta Supeeeeeer. Moc gratuluji :srdce: Je to úžasný, co. Tak pěkně užívej miminka. A už ti je aspoň trošku líp? Já začala zvracet včera a teda děs. Se jen podívám na jídlo a je mi šoufl. Kamarádka mi radila, že prý je dobrý pořád něco zobat. Dát si k posteli a hned ráno zobnout. Tak to vyzkouším. Tak krásné těhotenství :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
11.9.15 15:40

@missy-m A já gratuluju tobě.:-)Je fakt, že taky potřebuju jíst často, jinak je mi špatně. Nemám chuť, ale začne mi kručet břicho a navalovat se, tak si dám něco, co snesu. Ovoce, kefír… manžel na mě dneska ráno z ledničky vytáhl uzenou makrelu, jestli si dám, myslela jsem, že to nerozchodím.:-D Ale ani když jím se necítím úplně dobře, ale nevadí mi to. Říkám si, že do konce prvního trimestru už tolik nechybí a pak už jen samý pozitiva a sociální jistoty.:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
11.9.15 15:53

@Netaneta Tak tím se utěšuju taky :-D Hromadová mi dneska řekla, že do konce 12tt to už vydržím, že to je už jen za měsíc. Hmmm, tak snad jo ;-) Ale pro toho kuliferdu vydržím všechno. Když už tak zabojoval, já musím taky. Jo a prý je dobrá zmrzlina. Že to zmrazí žaludek a je líp. Tak to taky vyzkouším, v nejhorším bude mít manžel co mlsat ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
11.9.15 15:58

@missy-m přesně tak, došly jsme až sem, tak to už nějak zvládnem. Tyjo, zmrzlina, na tu teda nemám vůbec chuť, je mi pořád zima, jak se ochladilo, dneska už mám čtvrtej horkej čaj.:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
11.9.15 16:39

@Netaneta to je krásnýýý :hug: :hug: Na zvracení zkus ta zázvorová lízátka a nebo jak píšou holky hned po ránu, jak prolouskneš oči, sezobnout kousek sušenky a za chvilku další…A někomu dělá zase dobře ta zmrzka, uvidíš, ale teď už bude jen a jen lepší a budeš s ekrásně kulatit.. :pankac: :hug:
@missy-m kočko, taky nevolnosti…musíte to holky vychytat, ale mám radost za vás…je to skvělý..A myslím, že kdyby sis zavolala do Repromedy, že by ti tu fotečku připravili, ať máš do alba tu první.. :srdce: :dance: :hug:
@Kikuška90 jak se cítíš ty, bobku? :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
11.9.15 17:13

@missy-m @Netaneta
Holky, skvělý!!! :dance: Moc moc gratuluji! :kytka: Srdíčka :srdce: jsou skvělý, to už je prostě jasný, jste zvracející těhule!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
11.9.15 17:57

@Netaneta Tak jsem si na nákupu koupila ledňáčka a nevím no. Spíš mi pomáhá to studený mlíko. A koupila jsem lízátka, tak se uvidí. Ale prostě vydržím. Musím. Za tu krásu na konci to stojí.
@Micka2000 Ty jo, s tou fotkou nevím. Nevím, jestli ji vlastně Hromadová vůbec dělala. Posledně ji Krajčo vytiskla, ale nechala ji založenou v kartě, že to je pro ně. Ale tak třeba mi udělá v pondělí fotku můj doktor. A když ne, tak 1.screening se kvapem blíží :-)
@Lalunta Zvracející těhule, tak přesně tohle jsem řekla manželovi, když mě dneska vyzvednul na nákup. Naštěstí jsem nepo.lila auto :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.